Arzlar iyi adam Lodoslar Kötü adam rolündemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Arzlar iyi adam Lodoslar Kötü adam rolündemi

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Arkadaşlar klanlarda hep gözüme bayraklar takılır mesela arz bayrağı mavi iken lodosun kırmızıdır yıllardır filimlerde mavi iyi adamlar kırmızı ise kötü adamları temsil etmiştir ö.r star wars her neyse arzlar dünyadaki bütün canlıların bir düzen ve uyum içinde yaşamalarını isterken lodoslar bütün yaratıkları öldürüp dünyanın hakimi insanlar olmalıdır gibi bir izlenim var yani arzlar bencil olmayan lodoslar ise bencil olan bir klan buda ikisi arasındaki fark arz kalesinde ilk önce benim gözüme kütüphane çarptı buda arzların bilgiye ne kadar önem verdiğinin kanıtı ama lodosların zırhları silahları giyim kuşamları tam bir zorba mesela lodosların zırhı ağırdır ama arzların hafif ama etkili arzlarda küçk hançerler vardır lodoslarda koca koca silahlar filmlerdede öle değilmidir hep iyi taraf ezilmiyormu ama sonunda mutlu çıkan iyiler olmuyormu bana göre Arzları rölü iyi adam lodosların kötü adam bence ikv takımı bunu bilinçli yapmış
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Re: Arzlar iyi adam Lodoslar Kötü adam rolündemi

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Bir İkv Oyuncusunun Böyle Düşünmesi Beni Şaşırttı Doğrusu :arrow: :shock:

Böyle Bir Şeyi Neden Bilinçli Yapsınlar ? Mantığına Sığıyor mu ? Arz İYİ Lodos Kötü Çok Saçma ;)
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

YaLnIzKaLp yazdı:Bir İkv Oyuncusunun Böyle Düşünmesi Beni Şaşırttı Doğrusu :arrow: :shock:

Böyle Bir Şeyi Neden Bilinçli Yapsınlar ? Mantığına Sığıyor mu ? Arz İYİ Lodos Kötü Çok Saçma ;)
Bilmiyorum ben kendi fikrimi ortaya koydum ama öyle değilmidir her filmde kırmızı kötülerin rengi değilmidir
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

KaraXHayalet yazdı:
YaLnIzKaLp yazdı:Bir İkv Oyuncusunun Böyle Düşünmesi Beni Şaşırttı Doğrusu :arrow: :shock:

Bilmiyorum ben kendi fikrimi ortaya koydum ama öyle değilmidir her filmde kırmızı kötülerin rengi değilmidir
Sen kendini şartlandırmışsın kırmızı kötüler,mavi iyiler .. :D Hadi ona tamam dedik lodosların zırhlarıyla ve silahlarıyla zorbalığın ne alakası var ki ?? Bence sadece bir tesadüf veya sen bu açıdan bakıyorsun :)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

rapper yazdı:
KaraXHayalet yazdı:

Sen kendini şartlandırmışsın kırmızı kötüler,mavi iyiler .. :D Hadi ona tamam dedik lodosların zırhlarıyla ve silahlarıyla zorbalığın ne alakası var ki ?? Bence sadece bir tesadüf veya sen bu açıdan bakıyorsun :)
Evet olabilri bu sadece bir bakış açısı ;)
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Şahsen ben de böyle düşünüyorum.
İnsanlar katliam istiyorlarsa kötü, barış istiyorsa iyidir.
İşte bu her şeyi anlatıyor... ;)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

EmirBerkKorkmaz yazdı:Şahsen ben de böyle düşünüyorum.
İnsanlar katliam istiyorlarsa kötü, barış istiyorsa iyidir.
İşte bu her şeyi anlatıyor... ;)
Bütün anlattıklarımın kısaca özeti teşekkürler ;)
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen katakuli »

Son derece haklı.Biraz çizgiroman ya da fantastik tarzda şeylerle ilgilenenler bu çıkarımları iyi yapabilir.
Dünyada da böyledir bir tarafta dünyaya hakim olan kapital,cahil, yıkmayı bilen acımasız insanlar vardır.
Bir tarafta bunu engellemeye çalışan bilinçli,erdemli insanlar.
Ne yazıkki şu an dünyayı Lodoslar yönetiyor gibi görünüyor ama bunu engellemeye çalışan Arzlar da susmuyor.
Bir örnek:
:arrow: Lodos=Kurtlar vadisini deli gibi seyreden,baron dolaşan,silaha tapan insanlar...
:arrow: Diğer yanda doğayı seven,modern toplumun pisliğinden ve adaletinden nefret eden,eşitlik sağlamaya çalışan insanlar.
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

Hem arz hem lodos çarı olanlar ne oluyo peki :D
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

katakuli yazdı:Son derece haklı.Biraz çizgiroman ya da fantastik tarzda şeylerle ilgilenenler bu çıkarımları iyi yapabilir.
Dünyada da böyledir bir tarafta dünyaya hakim olan kapital,cahil, yıkmayı bilen acımasız insanlar vardır.
Bir tarafta bunu engellemeye çalışan bilinçli,erdemli insanlar.
Ne yazıkki şu an dünyayı Lodoslar yönetiyor gibi görünüyor ama bunu engellemeye çalışan Arzlar da susmuyor.
Bir örnek:
:arrow: Lodos=Kurtlar vadisini deli gibi seyreden,baron dolaşan,silaha tapan insanlar...
:arrow: Diğer yanda doğayı seven,modern toplumun pisliğinden ve adaletinden nefret eden,eşitlik sağlamaya çalışan insanlar.
Offf offf süper anlatmişsin benimde demek istediğim bunlar ama bir kesim anlamiyor işte
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön