Kuzeyxfırtına hk. KANIT

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: Kuzeyxfırtına hk. KANIT

Mesaj gönderen Vandervaart »

Kuzeyx içinde hırsızları barındırdığına göre bütün lonca öle galiba
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Dalcaxgörkem yani Kuzeyxfırtına ALLAH'a küfür etmezmiş :D hatta hiç küfür etmezmiş çok iyi biriymiş :mrgreen:

Resim

iyiler böyle ise kötüler nasıldır :mrgreen:
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Selam,

Hırsız diyenlerin hepsi PİŞMAN oldu, aynı sizin gibi yediği b.k kendisi yedi!

> http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... #msg459834

> http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 131.0.html

Bunlarda resimler :d

Resim

Resim

Vs. vs. vs. sizinle uğraşamam valla :S
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Kuzeyxfirtina
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kuzeyxfirtina »

Rapkoliq yazdı:
soulofxkrnlk yazdı:aLi kanıtLamana gerek yokki bi ara kuzeylere giriktim bana işlenmiş gümüş wercekti dedi bkLe yan carLA geliyom DalcayLa geLdi :mrgreen:
Al işte bana inanmıyorsanız buyrun ! daha çok adam gelecek, bunu ne b.k olduğunu söylecek.
benım ne b.k oldugum bellide sen kendıne bak dinciyim dersin namaz kılarsın oruç tutarsın ama birine iftira attıktan sonra kıldıgın namazlar tuttugun oruçlar neye yarar bak bakayım kitaplarına yalan ve iftiranın cezasına
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Kuzeyxfirtina yazdı:
Rapkoliq yazdı:
soulofxkrnlk yazdı:aLi kanıtLamana gerek yokki bi ara kuzeylere giriktim bana işlenmiş gümüş wercekti dedi bkLe yan carLA geliyom DalcayLa geLdi :mrgreen:
Al işte bana inanmıyorsanız buyrun ! daha çok adam gelecek, bunu ne b.k olduğunu söylecek.
benım ne b.k oldugum bellide sen kendıne bak dinciyim dersin namaz kılarsın oruç tutarsın ama birine iftira attıktan sonra kıldıgın namazlar tuttugun oruçlar neye yarar bak bakayım kitaplarına yalan ve iftiranın cezasına
Selam,

1 - Benim hırsız olduğuma dair bir fotoğraf göster(tam olsun), vallahi karakterimi silerim.
2 - Elhamd. ben senin gibi sanal için iftira atmam, yalan söylemem, küfür etmem.Onu bırak ALLAH'a küfür etmem!
3 - Vallahide bu yazdığın mesaj iftiradır, vallahide sen Görkem'sin ama g.t yemediği için(loncadan kovulmaman için) yazamıyorsun.
4 - İşte kanıtları sana gösterdim daha ne b.k yiyorsun, herkes biliyor şerefsizin tekisin! iftira, yalan sende.

Kısacası A.. belanı versin(Zaten "Peygamberim Hz.Muhammed değildir." diyenden ne çıkar :? )
Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

Aynı insan aynı küfür.. Bu adam bni de sövdü gelip..
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Yesilbuyuxqanq yazdı:Aynı insan aynı küfür.. Bu adam bni de sövdü gelip..
Görkemi tanıyan çok kısacası tartışmaya gerek yok ;)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Kuzeyx »

Vandervaart yazdı:Kuzeyx içinde hırsızları barındırdığına göre bütün lonca öle galiba

slm.a Kardeş KuzeyxFırtına Hırsız Deyil sadece adını kirletmeye calışıyorlar eger en pahalı itemini ver ona eger calarsa Gel O itemin aynısını vericem. Sen Bilmiyosun kardeş Bizim Loncamızdaki Her üyenin kefili avr saqlam Kişilerden oluşmaktan Kuzeyx adını Kirletmye calışıo rapkoliq denilen hırsız Herif. Saten Rapkoliq dier foruma bak boy boy hırsızlıklarını gör #@!? bizi Bilen Bilir Bilmeyen Yol Alır.
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı

Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön