Canta Sorunu !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SahMeraN
İskele Babası
İskele Babası

Canta Sorunu !

Mesaj gönderen SahMeraN »

Özellikle şifacı ve büyücülerde olan bir sorun :S Şimdi arkadaş şifacısın.

Çantanda Element Setin
Max Setin
İyileştirme Setin.

Her set 7 parça 7x3=21 yer gider :D

Ben hep şifacımla bu kadar dolu bir çantayla gıdıyorum.3 Sette şart bence :S

Büyücüsün
Bazıları yeteneklerıne gore değişiyor.Ama en az 2 set le dolaşıyor insanlar :S

Savascısın
Adam giyer maxları gıder ıstedığini yapar :D Ama ıtem kasacak çanta kısıtlı.

Yani benim 3 karakterimde war.Bir tek savascıyla ıtem kasıyorum.Zaten en seri kastığım karakter.Ecelle yücelenlerle cok seri yaratık kesıorum.Ancak canta kısıtlı cantayı sılah ve zırhlarla dolduruorum ıtemsız :) ama canta 2 sayfa 3 sayfa hatta 4 sayfa olsa ne guzel olur.Hem buyucu sıfacı ısı kolaylasır.Hem guzelce savascımızla ıtem kasarız .
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Canta Sorunu !

Mesaj gönderen complex »

21 değil 14 yer gidiyor çünkü zaten bir seti giymiş oluyorsun ki benim önerim de şu:
2 tane giydiklerimizi gösteren sayfa olsun, ihtiyacımız olan sayfayı aktifleştirelim. ;)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
StReetVaNdaL
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen StReetVaNdaL »

:arrow:
complex yazdı:21 değil 14 yer gidiyor çünkü zaten bir seti giymiş oluyorsun ki benim önerim de şu:
2 tane giydiklerimizi gösteren sayfa olsun, ihtiyacımız olan sayfayı aktifleştirelim. ;)
Lilreb
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

complex yazdı:21 değil 14 yer gidiyor çünkü zaten bir seti giymiş oluyorsun ki benim önerim de şu:
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Arkadaşlar çantalarla ilgili bir çok öneri var biliyoruz ama aşşağıdaki yazıları kopyalayıp İKV desteğe yollarsanız çanta sorununa bir nebze çözüm getirmiş olabilirsiniz(tabi ciddiye alınırsa):

Eşyalarımızı çanta penceresinin yukarısındaki kısıma yerleştiriyoruz. Bu kısım iki sayfalı olsa ve birine element diğerine max. hasar setimizi dizebiliriz. İhtiyacımız olan sayfayı aktifleştiririz, büyücüyle düellodayken max. hasar eşyalarımızın bulunduğu sayfayı aktifleştiririz, savaşçılarla düellodayken element setimizin olduğu sayfayı etkinleştiririz. 7 kutudan tasarruf ederiz ki 7 kutu çanta için az değil.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
SahMeraN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SahMeraN »

beyler tamm hatamı anladım :) Hepiniz alıntı etmişsiniz.Görüşlerinizi yazsanız yeterdı :) Gönderdim complex ;)
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen complex »

Teşekkürler. Yeni konu açma gereği duymadım bu konu varken görüşümü buraya yazdım umarım herkes okuyup yollar.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

SahMeraN yazdı:Özellikle şifacı ve büyücülerde olan bir sorun :S Şimdi arkadaş şifacısın.

Çantanda Element Setin
Max Setin
İyileştirme Setin.

Her set 7 parça 7x3=21 yer gider :D

Ben hep şifacımla bu kadar dolu bir çantayla gıdıyorum.3 Sette şart bence :S

Büyücüsün
Bazıları yeteneklerıne gore değişiyor.Ama en az 2 set le dolaşıyor insanlar :S

Savascısın
Adam giyer maxları gıder ıstedığini yapar :D Ama ıtem kasacak çanta kısıtlı.

Yani benim 3 karakterimde war.Bir tek savascıyla ıtem kasıyorum.Zaten en seri kastığım karakter.Ecelle yücelenlerle cok seri yaratık kesıorum.Ancak canta kısıtlı cantayı sılah ve zırhlarla dolduruorum ıtemsız :) ama canta 2 sayfa 3 sayfa hatta 4 sayfa olsa ne guzel olur.Hem buyucu sıfacı ısı kolaylasır.Hem guzelce savascımızla ıtem kasarız .
savaşçı sadece maxla olur mu güzel kardeşim. zırhı 60 olan bi savaş karşına çıkınca ne halt etcen max.la savaşçıda max ve elmnt dolaştırır

“Genel Etkileşim” sayfasına dön