``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Megaxmustafa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: MeGaxMuStafa

Re: ``··¤(`×[¤ MeGaXTeaM ¤]×´)¤··``

Mesaj gönderen Megaxmustafa »

Megaşifa Sen benı tanıyorsan Ne yapacaklarımı bılıyorsundur Bekle ve Gör Durduk yere loncadan atmagı gosterecem sana
MeGaxMuStafa
Kullanıcı avatarı
MegaReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MegaReaL »

Megaxmustafa yazdı:Megaşifa Sen benı tanıyorsan Ne yapacaklarımı bılıyorsundur Bekle ve Gör Durduk yere loncadan atmagı gosterecem sana
Göstermeyen adam değil !
Megaxquarentina
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Megaxquarentina »

MegaReaL yazdı:
Megaxmustafa yazdı:Megaşifa Sen benı tanıyorsan Ne yapacaklarımı bılıyorsundur Bekle ve Gör Durduk yere loncadan atmagı gosterecem sana

Küfürlü içerik silindi. Forum hesabınız 7 gün kapatıldı

[GM]Nocomment
Megaxşifa
Megaxteam Lonca Baskanı
Meran
Kullanıcı avatarı
Eflatun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Eflatun »

Ezik mega loncası
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Megaxquarentina yazdı:
MegaReaL yazdı:

[GM]Nocomment

Teşekkürler .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

MegaxMustafa nın Loncamızdan Atılmasının Sebebi Charını Loncamızı Çökertmeyi Planlayan Bazı Kişilere Vermesi ve O Kişilerin Kendini Mustafa Olarak Tanıtıp Loncamızdan Bilgi Sızdırmalarıdır . . . Charın Gerçek Sahibi Bu Konuda Benden 3 Kere Uyarı aLmış Fakat UyarıLar Dikkate Alınmadığı İçin MeGaXTeaM Ailesiyle İlişkisi KesiLmiştir...!

|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Megaxquarentina yazdı:
MegaReaL yazdı:

[GM]Nocomment
İLk OLarak Yukarıda Yazıyı Yazan Kişi Megaşifa DeğiLdir.Adamın İsmini Öğren Ondan sonra Adamın Adını Oraya Yazıp KaraLamaya ÇaLış Bence.

Herneyse Mustafa Sana GeLince.Sen Loncadan AtıLmanın Neden KaynakLandığını Çoook İyi BiLiyosun.ELinden GeLeni Ardına Koyma.Sen Eğer Ufacık Bi Zarar Verirsen Bu Loncaya Başına GeLicekLeri Eskiden İçimizden Birisi Olarak BiLmen Gerek.

İstersen Ben AtıLma Sebebinide AçıkLayayım :

1.'si Sen Hastasın Diye Çarına Zeydan'a Bırakmıştın ve O Giriyodu.Onu Kaç Uyardık Ben sayısını Unuttum.Ona Şifreni Vermemenide Daha Sonradan SöyLememize Rağmen HaLa O Adamı Sen Çarına Sokuyodun.O Adam Yüzünen Hergün ŞikayetLer GeLiyordu Loncaya.

2.'si Zeydan AdLı Herif Lodvert İLe Çok İçLi DışLı Oldu ve Bu Bir TehLiKenin Habercisi Gibi Bişey.Daha Saymayada Gerek Görmüyorum Sana Oyun ve ReeL Hayatında BaşarıLar.
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Megaxrealist »

Eflatun yazdı:Ezik mega loncası
Meran'a qeL sana gösterım kobra kaç.Sonra kım ezık gör
Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Kullanıcı avatarı
Megaxmustafa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: MeGaxMuStafa

Mesaj gönderen Megaxmustafa »

ikvoyuncusu2008 yazdı:
Megaxquarentina yazdı:
MegaReaL yazdı:

[GM]Nocomment
İLk OLarak Yukarıda Yazıyı Yazan Kişi Megaşifa DeğiLdir.Adamın İsmini Öğren Ondan sonra Adamın Adını Oraya Yazıp KaraLamaya ÇaLış Bence.

Herneyse Mustafa Sana GeLince.Sen Loncadan AtıLmanın Neden KaynakLandığını Çoook İyi BiLiyosun.ELinden GeLeni Ardına Koyma.Sen Eğer Ufacık Bi Zarar Verirsen Bu Loncaya Başına GeLicekLeri Eskiden İçimizden Birisi Olarak BiLmen Gerek.

İstersen Ben AtıLma Sebebinide AçıkLayayım :

1.'si Sen Hastasın Diye Çarına Zeydan'a Bırakmıştın ve O Giriyodu.Onu Kaç Uyardık Ben sayısını Unuttum.Ona Şifreni Vermemenide Daha Sonradan SöyLememize Rağmen HaLa O Adamı Sen Çarına Sokuyodun.O Adam Yüzünen Hergün ŞikayetLer GeLiyordu Loncaya.

2.'si Zeydan AdLı Herif Lodvert İLe Çok İçLi DışLı Oldu ve Bu Bir TehLiKenin Habercisi Gibi Bişey.Daha Saymayada Gerek Görmüyorum Sana Oyun ve ReeL Hayatında BaşarıLar.

Kadır Sana Yemın ederım ben zeydana hergun ustune basa basa megaxmustafa regal gırme dıe yemın edeırm her gordugumde soyluyordum

Onada sorarsınız sadece dedım Alayınaxserlora gır baska carıma gırme ama anlamıoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kafası basmıo
MeGaxMuStafa
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Koray loncanız çok güzel olmuş ayrıca (diğer sunucuda olmama rağmen) Meran sunucusunda olan arkadaşlarımdan sizlerin başarılarını duyuyorum. İnş. ileriki zamanlarda sen ve Megax aile üyeleri başarılarınıza devam edersiniz.

Doğrusu Megaxmustafa'nın loncadan ayrılmasını üzüldüm ama yinede hayırlısı olsun!
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !

“Lonca İletişim” sayfasına dön