aldatmaz2012 yazdı:WhiteGandalf yazdı:aldatmaz2012 yazdı:büyücü
1.WhiteGandalf
2.Esottomansakura
3.Türkbeyll
4.Covisorwonka
5.Iılyalnızkalplıl
6.Burasıqistanbul
7.Leylahatun
8.Alonexliderb
9.Fancy
10.Çarşıvurgun
Herhalde bi WhiteGandalf zorlıcak benı

zorlayacakmı

güldürmesene beni ya hiç anlamayacaksın nasıl elendiğini rahat ol kasma kendini anın tadını çıkart keyif almaya çalış fistanbul

Birileri galiba 2-0 dan 3-2 aldıgım vs yi unutuyor daha üzerinden 24 saat geçmeden

burasıfistanbul neyin peşindesin kızım sen hala illa buraya mı yazayım bana dediklerini ?
şimdi sen bunları yalanlarsın büyük ihtimalle ama ws günü herkes görecek yine ne olacağını ..
1 konu : 2 / 0 yaptıktan sonra ws den kaçtın gittin.. 5 saatmi 6 saatmi ne görünmedin
ARZ ve LODOS " ws " şahitleriyle beraber seni 15 dk bekledikten sonra bölgeden senin ws den kaçtığını ve hükmen yenildiğini yazdım..
2 konu : sen geldiğinde oyunda büyük bir lag vardı. yukarıdada belirttiğim gibi lag olursa ws lerde adalet olmaz.
3 konu : küçük kızım abisini kesemiyeceğini öğrendiği için gbm ye girip bütün dirençlerini elektiğe vermiş. tesla küresini 15 puan yapmış. büyü bozmasınıda benden görüp 15 puan yapmış.
bunları bana sen söylemedinmi
hatırlıyorsun dimi bunları bana söyledikten sonra ne kadar güldüm ve bu söylediklerindne sonra her gün gel beni kes bendensin dediğimi

hala gülüyorum

) bir insan ws yaptığı insana bunları anlatıp sonra nasıl ondan iyi olduğunu savunur ki

taktir sizindir..
yeteneklerin bu şekilde bile olsa beni asla kesemezdin dünde dedim sana sadece lag a dua et başka bişeye değil.
4 konu : yaklaşık 2 ay önce bölgeden ve klandan ( lodostun o zmn ) milleti küçük düşürecek konuşmalarına uyuz olup kadim den charımı emin eski örs e getirdim . berabere kalmayıo kabul edip şunları söyledin bana ..
'' sen benden çok çok daha iyisin ama lütfen bölgeden bunları yazma ''
bende sana ne dedim ?
'' bir daha bölgeden klandan sesin çıkarsa gelir senin o sesini keserim dedim ''
dün sabah geldim 2 /0 dan sonra kaçtın gittin su kurnazı seni

amacın gbm yapıp gelmekti..
konuda anlattıklarımı anlayanlar anladı zaten dün gözleriyle görenler senin benim karşımda hiç şansının olmadığınıda anladılar..
SON OLARAK : dün bana diyorsun ki ben seni 80 canla kestim felan filan ben se seni 20 canla 10 cnala kesmişim

) küçük kızım benim ben aynı yeteneklerimle hem bölge savaşlarına hem Er Meydanlarına hemd esenin gibi kendini bişey sanan ufak çaplı kıymıklara ders veriyorum. sabah yaptığımız ws lerde hiç zihin saldırısı yapıp yerime oturmadım bile ben
senin yaptığın bebe taktiği nedir 2 vuruş yapıp ardından zihin atmak sonra oturup 1 kez can bastırmak sonra tesla kurup buz açmak haha bu zihniyetle beni yeneceğini düşünüyorsan buyur ws günü göster hünerini ..
unutmaki ws günü ws den kaçarsan diskalifiye olacaksın gbm şansın olmayacak

we sana 1 ip uçu yine abin versin ; bu tür ws turnuvalarına asla 1 tek set ile gelmem direncini yeteneğini sırf beni düşünerek ayarlasan iyi olur..
ferhat abi kusurabakma konu içinde bu tür olaylar olsun istemezdim ama kendini bilmeyenlere kendini bildirmek güzel bişeydir umuyorum fistanbul kızımızda en kısa zmn da kendini bulur