>>>GeleceĞin CHaRı<<<<<
>>>GeleceĞin CHaRı<<<<<
CArımın adı Ahmerss Geleceğin Puması

Re: >>>GeleceĞin CHaRı<<<<<
5 Mavi kaya 5 çıban yoğurdu 5mav topaz 5 sibiryalı 5 budaksız ecel getiren Buluşma hatırası Epe Bulunmaktadır
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
evet ama pumanın sade karizması var ondan daha fazla parası olan dolu adam varAhMeRSs yazdı:5 Mavi kaya 5 çıban yoğurdu 5mav topaz 5 sibiryalı 5 budaksız ecel getiren Buluşma hatırası Epe Bulunmaktadır
- WhiteGandalf
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
ben bugün arkadaşa oun içinden gerekli açıklamayı yaptım ama kafası hala basmamış sanırım. arkadaş elindeki 3 5 materyalle puma gibi olacağını sanıyor.
oysaki ona dedim ilk önce kılıç ol sonra puma gibiyim de ( kişilik söz konusu etmiyorum sadece oyun için eleştiriyorum)
yani puma nın fark ı kılıç olması . kimse onun kaç parası var yada ne kadar materyali var kaç tane charı var bilmiyor..
PUMA nın diğer oyunculardan tek farkı rütbesinin KILIÇ olmasıdır..
burdaki materyaller , ecel , ejder , ashab, epe, buluşma = 1 lwl charlarda bile olabilir bu mümkün..
yani neyi kanıtlamaya çalışıyorsun onu anlayamadık biz..
mademki bu kadar kendine güveniyorsun bizi şimdi kim olduğunu söyle onu bilelim ilk önce ..
seni sunucuda göreli dah a2 hafta oldu.. oyun içinden konuştuğumuzda net cafe sahibiyim demiştin..
15 günde hiç bir oyuncu bu kadar materyalitem vb. alın terinle yapamaz , yapmayı bırak 15 günde oyunu çözemez
şimdi insanların aklında HIRSIZ olarak kalmaman için kimliğini açıkla ortaya çık hele sonra kılıç yaparsın rütbeni de..
oyun içindende dediğim gibi bu günü tarihi ile 2 ay sonrasında bu adam kılıç yapsın ben tüm charlarımı silerim..
biz zmnında deli gibi kasmamıza rağmen 1,5 / 2 ayda 1,5milyon kp kastık 2 ayda kılıç olmak waryaaa rüya rüyaa
tabi bu dediklerimde 15 tane pluslu hesap içinde 4 er tane char , buda demek oluyo ki 60 karekter. kp kasmaya başladığımızda 7 / 8 kişi kasıyorduk. charın bitmesi 1,5 satten fazla zmn alıyordu ..
uzaktan davulun sesi hoş gelir
oysaki ona dedim ilk önce kılıç ol sonra puma gibiyim de ( kişilik söz konusu etmiyorum sadece oyun için eleştiriyorum)
yani puma nın fark ı kılıç olması . kimse onun kaç parası var yada ne kadar materyali var kaç tane charı var bilmiyor..
PUMA nın diğer oyunculardan tek farkı rütbesinin KILIÇ olmasıdır..
burdaki materyaller , ecel , ejder , ashab, epe, buluşma = 1 lwl charlarda bile olabilir bu mümkün..
yani neyi kanıtlamaya çalışıyorsun onu anlayamadık biz..
mademki bu kadar kendine güveniyorsun bizi şimdi kim olduğunu söyle onu bilelim ilk önce ..
seni sunucuda göreli dah a2 hafta oldu.. oyun içinden konuştuğumuzda net cafe sahibiyim demiştin..
15 günde hiç bir oyuncu bu kadar materyalitem vb. alın terinle yapamaz , yapmayı bırak 15 günde oyunu çözemez
şimdi insanların aklında HIRSIZ olarak kalmaman için kimliğini açıkla ortaya çık hele sonra kılıç yaparsın rütbeni de..
oyun içindende dediğim gibi bu günü tarihi ile 2 ay sonrasında bu adam kılıç yapsın ben tüm charlarımı silerim..
biz zmnında deli gibi kasmamıza rağmen 1,5 / 2 ayda 1,5milyon kp kastık 2 ayda kılıç olmak waryaaa rüya rüyaa
uzaktan davulun sesi hoş gelir

- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
buluşma hatıralarına kaç dersin ?
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
Arkdaslar Ne kadar KItsınız Yha Bizim Memleket zaten bunun ıcın ilerlemiyo sizin gibi kıtlarla ilerlemiyo Ben dedimmi Pumadan Üstünüm Ben dedim ki gelecegin yeni Puması
yanİ Puma gibi Qlmaya çalışacagım pumanın 1 T Si Var Benimde 700 m var Az Kalmıs Ve Karizmayıda ilerletecem
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
3 tane çıban yoğurdu kaça satarsın ?
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
MalLLar Satılık Deyil rekor Yapacam
satlk değil çünkü clases 
.
****|x|kubilay|x|****\:.
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
[Kuubii]
color=#FF0040]~*[/color] Ecel Getiren
[Şehzadexkuubii]
color=#00BF00]~*[/color]
[Thexkuubii]
color=#0040FF]~*[/color] Ejder Asa
[Şehzadexkuubii]
[Thexkuubii]
Küfürlü içerik silindi. Forum hesabınız 7 gün kapatıldı
[GM]Nocomment