Off sen egoistsin 3 günde yap bakalım parada görelimTacsiz yazdı:özoo ayıp lan ayıp lonca sayfasında tartışmayın bari rukio senin parandan banane senin paranın 10 katını ben istersem 3 günde yaparım anladınmı ve kinxgazi hırsızlıklardan vazgeçmişse dürüst olarak oynamaya devam ediyorsa ne mutlu size eski hırsızlardan olduğunu bilen bilirgözlerinizden öperim
iyi formlar
Gladio Loncası
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gladio Loncası
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
özo al şu kanka dediğin veleti yoksa loncasıyla beraber gömecem onu olm seni sayıylamı veriyorlar banaüye listesini özo sen güncelle benim bilmediklerim var

SêLâmLar ArkadaŞLâr Loncamız hâyırLı oLsun ÖncêLikle Özo Ve qrb'a Yeni qâtıLmâktâyım Oyundaki Nick PowêrfuL GLâdioxpowêrFuL GlâdioxLidêr Goldlêâf
(*_*)GLÂDİO(*_*)LONCÂSI(*_*)
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Tacsiz yazdı:özo al şu kanka dediğin veleti yoksa loncasıyla beraber gömecem onu olm seni sayıylamı veriyorlar banaüye listesini özo sen güncelle benim bilmediklerim var
Sen önce 49 ol
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
as can hosgeldın aramıza senınle buyuk ıslere ımza atıcaz loncamız koske hayırlı olsun bazı cakallara darbe yapmadan olmaz bızı cekemeyen cok var neyse kralını tekrar meshur edıcez hade eyw...pover001 yazdı:SêLâmLar ArkadaŞLâr Loncamız hâyırLı oLsun ÖncêLikle Özo Ve qrb'a Yeni qâtıLmâktâyım Oyundaki Nick PowêrfuL GLâdioxpowêrFuL GlâdioxLidêr Goldlêâf
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
face başka ötersin burda başka ötersin sen ne ayaksın lan çakalRukio yazdı:Tacsiz yazdı:özo al şu kanka dediğin veleti yoksa loncasıyla beraber gömecem onu olm seni sayıylamı veriyorlar banaüye listesini özo sen güncelle benim bilmediklerim var
Sen önce 49 ol![]()

- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Tacsiz yazdı:face başka ötersin burda başka ötersin sen ne ayaksın lan çakalRukio yazdı:Tacsiz yazdı:özo al şu kanka dediğin veleti yoksa loncasıyla beraber gömecem onu olm seni sayıylamı veriyorlar banaüye listesini özo sen güncelle benim bilmediklerim var
Sen önce 49 ol![]()
Ne ötmüşüm açıklasana bi
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
enes nasılsın kanka felan yalakalanıyordun burda artisleniyor ne ayasın lan sen çakalRukio yazdı:Tacsiz yazdı:face başka ötersin burda başka ötersin sen ne ayaksın lan çakalRukio yazdı:Tacsiz yazdı:özo al şu kanka dediğin veleti yoksa loncasıyla beraber gömecem onu olm seni sayıylamı veriyorlar banaüye listesini özo sen güncelle benim bilmediklerim var
Sen önce 49 ol![]()
Ne ötmüşüm açıklasana bi? ayrıca snn gibi tavuklar öter

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
herkez haddını bılecek ulannn !!!!!!!
Gelıyorum az kaldı
Eskı handanı Eskı halıne getırmeyde az kaldı
Meteor sancakta tekrar Mod yasaklamaya az kaldı
Buralardayız haddınızı bılın Gladio olarak nıcklarında hakkını vermeyede az kaldı buralarda otmeyın cıkın oyunda ıcraatınızı gosterın ha oyundada bız abı buyuksun dıyorsanız reeldede beklerız hade eywallah baba gelıyorrr ...
Gelıyorum az kaldı
Eskı handanı Eskı halıne getırmeyde az kaldı
Meteor sancakta tekrar Mod yasaklamaya az kaldı
Buralardayız haddınızı bılın Gladio olarak nıcklarında hakkını vermeyede az kaldı buralarda otmeyın cıkın oyunda ıcraatınızı gosterın ha oyundada bız abı buyuksun dıyorsanız reeldede beklerız hade eywallah baba gelıyorrr ...
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...