__Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: __Atax Loncası__ (Kurallar, Üyeler, Duyurular)

Mesaj gönderen kupluce »

Evet yaklasik 1 2 saat once kp alirken daldik sana inkar edenmi var :)
Benim dusmanim her zaman dusmanimdir kp kasarkende keserim gorev yaparkende , eger katlanamiyorsan cikarsin klandan.
Kp acligina gelince senin toplam carin kadar benim arz carim vardir , ben bi iti kesmek icin 10 bin kp yakip klan degistiren adamim bana mi kp aci diyosun sen :D
Sunu soyliyeyim ben sana Ataxborabey e ettigin laflari yalaticam sana oyununa devam et sen ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

Yukardada salihin yazdığı gibi söylememen gerekenleri söylemişsin
Kural sayılarını saymaya gerek yok kurallar gerektiğinde farklı kurallları doğurabilir biz kurallarda belirli çizgileri çizdik Açlara küfürbazlara hırsızlara zibidilere kendini bilmezlere dalın
bir dokunana bin dokunun gibi maddelerde var ama kurallarda biçimsiz duracağını düşündüğümüz için koymadık sizin duruma gelince bişey yapmışsınızki bu duruma düşmüşsünüz olayınızı bilmiyorum oyunda fazla duramıyorum ama şunu bilmeniz lazımki bizim loncamızda sebepsiz nekimseyle düşman olunur nede kimseyle dost He düşmanlarımızda fazla huzurlu ve uzun ömürlü olmaz oda başka bi olay ;)
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
ZAZA12
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ZAZA12 »

öncelikle aramıza hoş geldin erkan kardeş. şikayet eden arkadaşa gelince neden kesildigin gayet açık bi şeklde açıklanmış. şimdi ben kalkıp kurallarımız var diye bana küfür edene yada bana dalana başka bi zamanda başka bi yerde karışmıyımmı sırf nefsi müdafamı bizim kurallarımız. loncamızdaki arkadaşları itina ile seçiyoruz. içimizde bir birimize oyunda olana herkeze soruyoruz lonca içinden bir kişi bile derseki bu insan yanlış biridir ben istemiyorum. o arkadaşı aramıza almayız. aramıza aldıysak kardeşimiz der bagrımıza basarız.

AtaxDelibalta
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

earlyblood03 yazdı:
olcaytoo yazdı:"Chesterlp" arkadaşımız artık loncamıza katılmış bulunmaktadır

Aramıza hoş geldin
""Ataxmütehassız"" (Erkan)

Asıl emeği geçen insana teşekkür etmeyi unutmuşum. Yapımda ve Yayında emeği geçen Olcayto abime teşekkür ettim =)
Asıl ben teşekkür ederim kardeşim senin gibi güzel bir arkadaşın aramızda bulunması bizi mutlu etti.
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

harekaat yazdı:SELAM SİZE MÜSTESNA OYUNUN MÜSTESNA DOSTLARI

OYUNA DÖNÜYORUM DEDİM AMA BAZI MESLEKİ SEBEBLERDEN DOLAYI NETE GİREMİYORUM
KUSURA BAKMAYIN EN KISA ZAMANDA DÖNMEYE ÇALIŞIYORUM :oops:

YENİ DOSTLAR SİZLERE HOŞ GELDİNİZ İYİ OYUNLAR SİZLERİ ÇOOOKKKKKKKK SEVİYORUMMM

( ŞİMDİLİK BENİM ÇARDA KARDEŞİM VAR BENİM İÇİN HAZIRLIK YAPIYOR HABERİNİZ OLSUN )

Ataxtuncayto---Ataxtuncaytoo

Kardeşin Maşallah iyi kasıyor çarını sen hiç meraklanma :)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
alparslanayanax
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen alparslanayanax »

erman olcayto soydugunuz carlar yetmedımı mılletın emegını calıyosunuz :arrow: :idea:
ALPASLAN
Kullanıcı avatarı
Devran
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Devran »

alparslanayanax yazdı:erman olcayto soydugunuz carlar yetmedımı mılletın emegını calıyosunuz :arrow: :idea:
Soymayıpda soydu diyenin anasını yahudiler soysunmu lan !!!
Attığın iftiraya bak dingil
Nice insanlar gördüm üstlerinde İtem yok. Nice İtemler gördüm içlerinde insan yok. © Copyright 2010 ;)

Resim

Ataxkaptan - Ataxdevrankaptan - Ataxulutürk
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

alparslanayanax yazdı:erman olcayto soydugunuz carlar yetmedımı mılletın emegını calıyosunuz :arrow: :idea:

Bilader senin sorunun ne iftira atınce eline ne geçiyor ? kanıtlayabılırsen tum lonca sana charlarını werecek kabul mu ?
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

makveli19 yazdı:9-10 ve 11. kurallar sadece kural 1 aya yakındır ata loncasına söylememe ragmen insan yerine koyulmuyoruz :evil:
borabeyyin karizma alırken daldıgını defalarca söyledim özelden olsun bölgeden olsun hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz üstelik birde bölgeden küfür yiyende ben ve loncam oluyo Ches Ataxborabeyy ve Ataxbeyaz karizma alırken dalmıştın hatırladınız mı lodos sancak civan perçeminde 3 kişi 1 şifacıya.
Ataxborabeyy Albayxxx Zorbeyxx kurt magarasında dalmıştınız Viktoriaxbuse de yanımdaydı karizmayı ondan alıordum.

aldıgım tek cevap konuşucaz oluyo külahıma anlat bişi oldugu yok kp açlıgındada üstünüze yok sabrımın sonundayım...
ne süper kurallarmış uyan tek bir kişi olsa daha süper olcakmış.

selametle
Fırtınaxwinston...

Bana bak Fırtına veledi.. o Civanda sana sadece ben daldım ve 5500 u yiğince feleğin şaştı :lol: Sen yer söleyince beyaz ve borabey de seni kesmeye geldiler. Tabi üçümüz de karşılaştık,ama sen ben daldım sadece.. Ayrıca sana bolgeden büyücü charımla ws teklıf ettım üstümde ibniler war atamam dedin..Korkaklığn bu kadarı şifacı olupta büyücü kesemeyen büyücüden korkan bi seni gördüm :lol: Ancak ne tesadüftür kü 1 saat sonra klanda konusmalarını okudum,Maxşifaya gel ws atalım canım sıkılıyor dedın.. Hanı üstünde ibniler wardı :D :D :D :D
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

earlyblood03 yazdı:
makveli19 yazdı:9-10 ve 11. kurallar sadece kural 1 aya yakındır ata loncasına söylememe ragmen insan yerine koyulmuyoruz :evil:
borabeyyin karizma alırken daldıgını defalarca söyledim özelden olsun bölgeden olsun hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz üstelik birde bölgeden küfür yiyende ben ve loncam oluyo Ches Ataxborabeyy ve Ataxbeyaz karizma alırken dalmıştın hatırladınız mı lodos sancak civan perçeminde 3 kişi 1 şifacıya.
Ataxborabeyy Albayxxx Zorbeyxx kurt magarasında dalmıştınız Viktoriaxbuse de yanımdaydı karizmayı ondan alıordum.

aldıgım tek cevap konuşucaz oluyo külahıma anlat bişi oldugu yok kp açlıgındada üstünüze yok sabrımın sonundayım...
ne süper kurallarmış uyan tek bir kişi olsa daha süper olcakmış.

selametle
Fırtınaxwinston...

Bana bak Fırtına veledi.. o Civanda sana sadece ben daldım ve 5500 u yiğince feleğin şaştı :lol: Sen yer söleyince beyaz ve borabey de seni kesmeye geldiler. Tabi üçümüz de karşılaştık,ama sen ben daldım sadece.. Ayrıca sana bolgeden büyücü charımla ws teklıf ettım üstümde ibniler war atamam dedin..Korkaklığn bu kadarı şifacı olupta büyücü kesemeyen büyücüden korkan bi seni gördüm :lol: Ancak ne tesadüftür kü 1 saat sonra klanda konusmalarını okudum,Maxşifaya gel ws atalım canım sıkılıyor dedın.. Hanı üstünde ibniler wardı :D :D :D :D
:) Erkan bak en son bize Efecik diye bi lonca kp aci diyodu , ama simdi yoklar bilmem anlatabildimmi :D
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim

“Lonca İletişim” sayfasına dön