Evet yaklasik 1 2 saat once kp alirken daldik sana inkar edenmi var
Benim dusmanim her zaman dusmanimdir kp kasarkende keserim gorev yaparkende , eger katlanamiyorsan cikarsin klandan.
Kp acligina gelince senin toplam carin kadar benim arz carim vardir , ben bi iti kesmek icin 10 bin kp yakip klan degistiren adamim bana mi kp aci diyosun sen
Sunu soyliyeyim ben sana Ataxborabey e ettigin laflari yalaticam sana oyununa devam et sen
Yukardada salihin yazdığı gibi söylememen gerekenleri söylemişsin
Kural sayılarını saymaya gerek yok kurallar gerektiğinde farklı kurallları doğurabilir biz kurallarda belirli çizgileri çizdik Açlara küfürbazlara hırsızlara zibidilere kendini bilmezlere dalın
bir dokunana bin dokunun gibi maddelerde var ama kurallarda biçimsiz duracağını düşündüğümüz için koymadık sizin duruma gelince bişey yapmışsınızki bu duruma düşmüşsünüz olayınızı bilmiyorum oyunda fazla duramıyorum ama şunu bilmeniz lazımki bizim loncamızda sebepsiz nekimseyle düşman olunur nede kimseyle dost He düşmanlarımızda fazla huzurlu ve uzun ömürlü olmaz oda başka bi olay
öncelikle aramıza hoş geldin erkan kardeş. şikayet eden arkadaşa gelince neden kesildigin gayet açık bi şeklde açıklanmış. şimdi ben kalkıp kurallarımız var diye bana küfür edene yada bana dalana başka bi zamanda başka bi yerde karışmıyımmı sırf nefsi müdafamı bizim kurallarımız. loncamızdaki arkadaşları itina ile seçiyoruz. içimizde bir birimize oyunda olana herkeze soruyoruz lonca içinden bir kişi bile derseki bu insan yanlış biridir ben istemiyorum. o arkadaşı aramıza almayız. aramıza aldıysak kardeşimiz der bagrımıza basarız.
makveli19 yazdı:9-10 ve 11. kurallar sadece kural 1 aya yakındır ata loncasına söylememe ragmen insan yerine koyulmuyoruz :evil:
borabeyyin karizma alırken daldıgını defalarca söyledim özelden olsun bölgeden olsun hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz üstelik birde bölgeden küfür yiyende ben ve loncam oluyo Ches Ataxborabeyy ve Ataxbeyaz karizma alırken dalmıştın hatırladınız mı lodos sancak civan perçeminde 3 kişi 1 şifacıya.
Ataxborabeyy Albayxxx Zorbeyxx kurt magarasında dalmıştınız Viktoriaxbuse de yanımdaydı karizmayı ondan alıordum.
aldıgım tek cevap konuşucaz oluyo külahıma anlat bişi oldugu yok kp açlıgındada üstünüze yok sabrımın sonundayım...
ne süper kurallarmış uyan tek bir kişi olsa daha süper olcakmış.
selametle
Fırtınaxwinston...
Bana bak Fırtına veledi.. o Civanda sana sadece ben daldım ve 5500 u yiğince feleğin şaştı :lol: Sen yer söleyince beyaz ve borabey de seni kesmeye geldiler. Tabi üçümüz de karşılaştık,ama sen ben daldım sadece.. Ayrıca sana bolgeden büyücü charımla ws teklıf ettım üstümde ibniler war atamam dedin..Korkaklığn bu kadarı şifacı olupta büyücü kesemeyen büyücüden korkan bi seni gördüm :lol: Ancak ne tesadüftür kü 1 saat sonra klanda konusmalarını okudum,Maxşifaya gel ws atalım canım sıkılıyor dedın.. Hanı üstünde ibniler wardı
makveli19 yazdı:9-10 ve 11. kurallar sadece kural 1 aya yakındır ata loncasına söylememe ragmen insan yerine koyulmuyoruz :evil:
borabeyyin karizma alırken daldıgını defalarca söyledim özelden olsun bölgeden olsun hiç göz önünde bulundurmuyorsunuz üstelik birde bölgeden küfür yiyende ben ve loncam oluyo Ches Ataxborabeyy ve Ataxbeyaz karizma alırken dalmıştın hatırladınız mı lodos sancak civan perçeminde 3 kişi 1 şifacıya.
Ataxborabeyy Albayxxx Zorbeyxx kurt magarasında dalmıştınız Viktoriaxbuse de yanımdaydı karizmayı ondan alıordum.
aldıgım tek cevap konuşucaz oluyo külahıma anlat bişi oldugu yok kp açlıgındada üstünüze yok sabrımın sonundayım...
ne süper kurallarmış uyan tek bir kişi olsa daha süper olcakmış.
selametle
Fırtınaxwinston...
Bana bak Fırtına veledi.. o Civanda sana sadece ben daldım ve 5500 u yiğince feleğin şaştı :lol: Sen yer söleyince beyaz ve borabey de seni kesmeye geldiler. Tabi üçümüz de karşılaştık,ama sen ben daldım sadece.. Ayrıca sana bolgeden büyücü charımla ws teklıf ettım üstümde ibniler war atamam dedin..Korkaklığn bu kadarı şifacı olupta büyücü kesemeyen büyücüden korkan bi seni gördüm :lol: Ancak ne tesadüftür kü 1 saat sonra klanda konusmalarını okudum,Maxşifaya gel ws atalım canım sıkılıyor dedın.. Hanı üstünde ibniler wardı
Erkan bak en son bize Efecik diye bi lonca kp aci diyodu , ama simdi yoklar bilmem anlatabildimmi