ne yapıcakları belli olmaz sağ gösterip sol vuruyorlar yazık bize sabahtır beklıyoruz hakkım geçtiyse helal etmem .Deathxandrei yazdı:Geri sarma olacak mı??
Sunucu erişim sorunu hakkında [DÜZELTİLDİ]
Re: Sunucu erişim sorunu hakkında
- Damz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Lathander Birde Şu Yazdığıma Bir Göz Atsan ?Damz yazdı:Geri Sarma Olmuyacaktır Dedin 2 Hafta Önceki Bağlantı Sorununda Geri Sarma Oldu ve 10m 4 Bin Kp Zarara Uğradım.Lathander yazdı:Merhaba,istanbul1453 yazdı:YAZDIGIM YORUMU SİLİYOSUN CUNKU BEN HAKLIYIM ..!!!
BOZUN BOUZN SONRA ÖZÜR DİLE OLURMU BOYLE SEY !
Eleştiriye hatta tenkitlere her zaman açığız.Farklı karşılıklı saygıyı korumak şartı ile özür dilerim ama bize "lan" diye hitap edemezsiniz.
!
NOT: Geri sarma olmayacaktır. Sunuculara erişme imkanınız vardır. Ama güncelleme sunucusundaki sorun nedeni ile herkes erişmemektedir.
Sonra TTnet Aradım Şikayete Mesajlar Attım ve Yanıt Hala Gelmiş Değil.Ayrıca Oyuna Para Yatıyorum.Bize Öncelikli Davranmak Zorunundasınız.
Damz İkrardan Gelir.
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Senin çok hakkın var ya onlarda hakkını haram etmelerinden korkuolar ve uuğraşıolar 
post kasma velet git kumda oyna asabımı bozma benım
- frknreis
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Lütfen şu lanet sorunu halledin sabahın 9 undan beri uğraşıyorum dün gece taş gibiydi ama şimdi olmuyo sol click + esc tuşlarım bozuldu denemekten halledin artık şunu
Frknreis
Örnexsioux
Pehlivan
İnfazteamispirle
3 Kuruşluk Adama 5 Kuruşluk Değer Verirsen 2 Kuruşluk Fark İçin Seni Satarlar
Örnexsioux
Pehlivan
İnfazteamispirle
3 Kuruşluk Adama 5 Kuruşluk Değer Verirsen 2 Kuruşluk Fark İçin Seni Satarlar
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
hee. yöneticiler de "aa bu gün pazar. istanbul1453 oyuna gircek. hemen sunucuları bozalım" dediler zaten. millet senin pazar keyfini mi düşünecek. oldu olacak sunucuları bilerek bozdular de.istanbul1453 yazdı: KARDESİM İ PAZAR GUNUM VARDİ OYUN İCİ PLANLAR YAPTIM SABAH KALKIYORUM Bİ BAKIYOM KAPALI OLUCAK İSMİ ! HERKEZİN Bİ SABRI VAR HA NEDEN OYUNLA PLAN YAPIYON DISARDA FIRTINA VAR BISI YAPILMAZ HERHALDE BENDE OYUNLA İLGİLİ PLAN KURDUM AMA İCİNE ETTİNİZ..
allahs an sabır versin ben 4.50de yattım 12de kalktımfrknreis yazdı:Lütfen şu lanet sorunu halledin sabahın 9 undan beri uğraşıyorum dün gece taş gibiydi ama şimdi olmuyo sol click + esc tuşlarım bozuldu denemekten halledin artık şunu
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

yöneticilere bir küfretmediğiniz kaldı benim de pazar günüm var ben şikayet edmiyorsam sende şikayet etme sabır ya.yöneticilere biraz saygı
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Kod: Tümünü seç

- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kardeşim hep Pazar gününe mi denk geliyor bu sorunlar insanların bir pazarı var ondada küfrettirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.Lütfen şu sorunu kısa zamanda halledin ayıp diye bir şey var..
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
Tahminen ne kadar daha erişemeyeceğiz sunuculara 
Hayat denen ekmekten bir dilimdim ben de yendim(sagopa)
TILSIM
USTAŞAVAŞÇI
TILSIM
USTAŞAVAŞÇI