em satnın ta..
- Dreamteamxykurt
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
em satnın ta..
bune ya her zamn em satıyolar ex kasıyoalr yokmu lan bunun engeli gmler bişeyide düzgün yapsalr şaşırıacm foto eklemyi bilen varsa sölesinde ekliyeyim böle dengesizlerle em yapacagımıza emi kaldırn lan
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
Re: em satnın ta..
Malesef bu gibi durumlar em de çok fazla oluyor.Ve bununda şuan için önüne geçmek imkansız.Kişiye kalmış birşey.Ama foto alıp foruma koyarak o kişiyi en azından rezil edebilirsiniz.Tabiki tek bir konu altında em satanları gün yüzüne çıkarabiliriz.Bu benim fikrim.Bunun yanında em de düşmeye bir çare bulsalar daha mantıklı olur diye düşünüyorum.Bir emyide tam tamamlamak istemezmiyiz malesef bu çok nadir oluyor...
EXCELLENCE
Hayatında küfür etmeyen adam ..Dreamteamxykurt yazdı:bune ya her zamn em satıyolar ex kasıyoalr yokmu lan bunun engeli gmler bişeyide düzgün yapsalr şaşırıacm foto eklemyi bilen varsa sölesinde ekliyeyim böle dengesizlerle em yapacagımıza emi kaldırn lan
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Aynı konudan bende şikeyetçiyim.Hatta bir çözüm öneriside var.
Eme giren klandaşlar, grup kurulmadan eme direkt girince grupta kendi kendine görülmeli,
ve er maydanı içerisinde gruptan çıkma vb. işler kaldırılmalıdır.
Eme giren klandaşlar, grup kurulmadan eme direkt girince grupta kendi kendine görülmeli,
ve er maydanı içerisinde gruptan çıkma vb. işler kaldırılmalıdır.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Em'den düşmek em satmak degildir bazı embesil insanlar buna em satmak diyor ...
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Evt EM satılıor artık bunun önüne geçilmeli.Yönetim İLGİSİZ.
- cengizhan
- Işık Hanım'ın Elemanı

Dreamteamxykurt yazdı:bune ya her zamn em satıyolar ex kasıyoalr yokmu lan bunun engeli gmler bişeyide düzgün yapsalr şaşırıacm foto eklemyi bilen varsa sölesinde ekliyeyim böle dengesizlerle em yapacagımıza emi kaldırn lan
Az mantıklı cevap verseniz. cevap alarsınız ama ''lan'' diye hitap etmeniz düzgün bir davranış değil onuda belirtmek isterim.ayrıca [GM] ler ne yapsın onu söylermisin hanginize yetişsin !!!!
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

BENCEDE HAKLI HER ŞEYDEN ŞİKAYETÇİSİNİZ...cengizhan yazdı:Dreamteamxykurt yazdı:bune ya her zamn em satıyolar ex kasıyoalr yokmu lan bunun engeli gmler bişeyide düzgün yapsalr şaşırıacm foto eklemyi bilen varsa sölesinde ekliyeyim böle dengesizlerle em yapacagımıza emi kaldırn lan
Az mantıklı cevap verseniz. cevap alarsınız ama ''lan'' diye hitap etmeniz düzgün bir davranış değil onuda belirtmek isterim.ayrıca [GM] ler ne yapsın onu söylermisin hanginize yetişsin !!!!
- Dreamteamxykurt
- İri Fare Avcısı

ya ben kaç kere forumada yazdım bi düzeltme olmadı bi lan dedik herkes yanlış analdı bide herşeyden şikayetçisniz diyosunuzda emi fırsatçılar bozuyo demi gmde emi 1günde hediyeli yapıyo 1günde hediyesiz yapabiliyo ozamn kpli sisteme çevirisn bak kimse em satabiliyomu oylamaya bakın em de hediye devri bitisn yeter sıkıldık zaten çöp düşüyo diyenlerin sayısına bi bakında sonra gelin buraya herşeyden şikayetçisn deyin bana emi hediyeli isteyenler zaten ex kasan loncaalr emde geriis istemiyo ermeydanı yazıyo ama veletlerin çoçuk parkına döndü :evil:
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
arkadaşın dediği de düşmek deil zaten em başlıyo adam deparlıyo direk karşı sancakta alıyo soluğu sonra daSeRRuh yazdı:Em'den düşmek em satmak degildir bazı embesil insanlar buna em satmak diyor ...
kazanabilirsen kazan.
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER