em satnın ta..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dreamteamxykurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

em satnın ta..

Mesaj gönderen Dreamteamxykurt »

bune ya her zamn em satıyolar ex kasıyoalr yokmu lan bunun engeli gmler bişeyide düzgün yapsalr şaşırıacm foto eklemyi bilen varsa sölesinde ekliyeyim böle dengesizlerle em yapacagımıza emi kaldırn lan
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Re: em satnın ta..

Mesaj gönderen Excellence »

Malesef bu gibi durumlar em de çok fazla oluyor.Ve bununda şuan için önüne geçmek imkansız.Kişiye kalmış birşey.Ama foto alıp foruma koyarak o kişiyi en azından rezil edebilirsiniz.Tabiki tek bir konu altında em satanları gün yüzüne çıkarabiliriz.Bu benim fikrim.Bunun yanında em de düşmeye bir çare bulsalar daha mantıklı olur diye düşünüyorum.Bir emyide tam tamamlamak istemezmiyiz malesef bu çok nadir oluyor...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Dreamteamxykurt yazdı:bune ya her zamn em satıyolar ex kasıyoalr yokmu lan bunun engeli gmler bişeyide düzgün yapsalr şaşırıacm foto eklemyi bilen varsa sölesinde ekliyeyim böle dengesizlerle em yapacagımıza emi kaldırn lan
Hayatında küfür etmeyen adam .. :)
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
MegaReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MegaReaL »

Aynı konudan bende şikeyetçiyim.Hatta bir çözüm öneriside var.
Eme giren klandaşlar, grup kurulmadan eme direkt girince grupta kendi kendine görülmeli,
ve er maydanı içerisinde gruptan çıkma vb. işler kaldırılmalıdır.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Em'den düşmek em satmak degildir bazı embesil insanlar buna em satmak diyor ...
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Evt EM satılıor artık bunun önüne geçilmeli.Yönetim İLGİSİZ.
Kullanıcı avatarı
cengizhan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen cengizhan »

Dreamteamxykurt yazdı:bune ya her zamn em satıyolar ex kasıyoalr yokmu lan bunun engeli gmler bişeyide düzgün yapsalr şaşırıacm foto eklemyi bilen varsa sölesinde ekliyeyim böle dengesizlerle em yapacagımıza emi kaldırn lan

Az mantıklı cevap verseniz. cevap alarsınız ama ''lan'' diye hitap etmeniz düzgün bir davranış değil onuda belirtmek isterim.ayrıca [GM] ler ne yapsın onu söylermisin hanginize yetişsin !!!!
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hicretsidan »

cengizhan yazdı:

Az mantıklı cevap verseniz. cevap alarsınız ama ''lan'' diye hitap etmeniz düzgün bir davranış değil onuda belirtmek isterim.ayrıca [GM] ler ne yapsın onu söylermisin hanginize yetişsin !!!!
BENCEDE HAKLI HER ŞEYDEN ŞİKAYETÇİSİNİZ...
Kullanıcı avatarı
Dreamteamxykurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Dreamteamxykurt »

ya ben kaç kere forumada yazdım bi düzeltme olmadı bi lan dedik herkes yanlış analdı bide herşeyden şikayetçisniz diyosunuzda emi fırsatçılar bozuyo demi gmde emi 1günde hediyeli yapıyo 1günde hediyesiz yapabiliyo ozamn kpli sisteme çevirisn bak kimse em satabiliyomu oylamaya bakın em de hediye devri bitisn yeter sıkıldık zaten çöp düşüyo diyenlerin sayısına bi bakında sonra gelin buraya herşeyden şikayetçisn deyin bana emi hediyeli isteyenler zaten ex kasan loncaalr emde geriis istemiyo ermeydanı yazıyo ama veletlerin çoçuk parkına döndü :evil:
<< Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. >>
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

SeRRuh yazdı:Em'den düşmek em satmak degildir bazı embesil insanlar buna em satmak diyor ...
arkadaşın dediği de düşmek deil zaten em başlıyo adam deparlıyo direk karşı sancakta alıyo soluğu sonra da

kazanabilirsen kazan.
Hear Me Roar

House LANNİSTER

“Genel Sohbet” sayfasına dön