Kuzeyxfırtına hk. KANIT

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Kuzeyxfırtına hk. KANIT

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Öncelikle başka sunucuda oynadığımdan dolayı mekanı boş bulan Kuzeyx ş.leri tahta sahip çıkmışlar :roll:

Hashxsanal yani Kuzeyxsanal daha önce loncada barındırdığım tüm üyeleri tanıyorum, soruyorum sana Hashxloncasi hırsızlık ve küfür dolayısıyla yıkılmadımı ? Livex loncasi sizleri rezil rüsvan etmedimi ?

İnan hata yapıyorsun, daha önce senin loncada bulunan 2 üyeyi çıkarmasaydım senden gözlükleri alıp çıkacaklardı şimdide bu *i barındırdığına göre VALLAHİ SENDE İFTİRACISIN.

Kuzeyxfırtına denilen eski lonca üyem, onu benden daha çok tanıyan yoktur.Adamın özellikleri;

• ALLAH'a küfür eder (zaten bunun için loncadan KOVULDU).
• Hırsızlık yapar (Noktaxmustafayı soydu, mustafa Megax oldu).
• Sanal için(item, para vs.) için her türlü yalanı söyler.
• Loncamda iken millete göz göre göre iftira atıyordu (kaç defa uyardım).

Ayrıca Dalcaxgörkem'i herkes tanıyor.Demek sen Dalcaxgörkem değilsin? al sana KANIT gözüne koy!

Resim

Not: Meran Sunucusunda olmasam bile kimin ne yapıtığın biliyorum, İFTİRA İLE BİR YOLA VARAMASSINIZ.

# Hadi bakalım şimdi ne b.k yiyecen?

İyi eğlenceler,
M.Ali
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Kuzeyxfırtına hk. KANIT

SimonxDoRLeo yazdı:Kankam Seni Tanıyan Tanır qörkemide tanıyan Tanıyor Nasıl biri OLdugunu bliyoruz
Küfürbazın teki SaLLa DeGMez KimSeye KEndini AnLatmaya
KuzeyxLoncasıda Bos Kankam Kuzeyxsanalcı ;Hashxsanalcı Az iftira Atmadı bize Bos Koysana :)
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
North
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen North »

Rapkoliq yazdı:
SimonxDoRLeo yazdı:Kankam Seni Tanıyan Tanır qörkemide tanıyan Tanıyor Nasıl biri OLdugunu bliyoruz
KuzeyxLoncasıda Bos Kankam Kuzeyxsanalcı ;Hashxsanalcı Az iftira Atmadı bize Bos Koysana :)

Sen kafayı onunla bozmuşsun gidip çar açıyorsun millete küfür ediyorsun sanki kimse bilmiyor
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir

Sınıf: Şifacı
Seviye:39

___________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

North yazdı:
Rapkoliq yazdı:

Sen kafayı onunla bozmuşsun gidip çar açıyorsun millete küfür ediyorsun sanki kimse bilmiyor
Diğer konuları silmişsiniz :) ne old yemedimi :D diğer konularda gönderdiğim fotoda Görkem adında karater vardı "Göroıııkeğem" oda mı benim :)

İnsan yalan söyler bari adam gibi tutturur ya :S
Kullanıcı avatarı
Kuzeyxfirtina
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kuzeyxfirtina »

fotoyu inceledimde hiç hırsızlık küfür gibi konular geçmiyor konusmada neyin kanıtı bu anlamadım ben sana küfürmü etmışım o konusmada
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Kuzeyxfirtina yazdı:fotoyu inceledimde hiç hırsızlık küfür gibi konular geçmiyor konusmada neyin kanıtı bu anlamadım ben sana küfürmü etmışım o konusmada
Selam,

Görkem bu konuda ne küfür nede hırsızlık konusu değil, bu sadece senin Dalcaxgörkem olduğuna kanıttır.

Dalcaxgörkem'den bana küfür ettikten sonra, bölgeden "Kuzeyxfırtına, Dalcaxgörkem'dir." yazdım seninde g.t yemedi hemen ÖZÜR DİLEDİN.
Kullanıcı avatarı
Kuzeyxfirtina
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Kuzeyxfirtina »

ne alakası var ben sana o yüzden özür dilemedim hem yalancıya bak ya neyden ne yazmış benim özür dilediğimle alakası yok
Kullanıcı avatarı
soulofxkrnlk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen soulofxkrnlk »

aLi kanıtLamana gerek yokki bi ara kuzeylere giriktim bana işlenmiş gümüş wercekti dedi bkLe yan carLA geliyom DalcayLa geLdi :mrgreen:

Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

soulofxkrnlk yazdı:aLi kanıtLamana gerek yokki bi ara kuzeylere giriktim bana işlenmiş gümüş wercekti dedi bkLe yan carLA geliyom DalcayLa geLdi :mrgreen:
Dalcax görkem şu noktax görkem değil mi megax mustafa yı soyduktan sonra loncadan atıldı onun üstüne bizlere küfür etti :D

Tılsım sunucusundan (eski noktax üyesi)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

soulofxkrnlk yazdı:aLi kanıtLamana gerek yokki bi ara kuzeylere giriktim bana işlenmiş gümüş wercekti dedi bkLe yan carLA geliyom DalcayLa geLdi :mrgreen:
Al işte bana inanmıyorsanız buyrun ! daha çok adam gelecek, bunu ne b.k olduğunu söylecek.

“Genel Sohbet” sayfasına dön