Öncelikle başka sunucuda oynadığımdan dolayı mekanı boş bulan Kuzeyx ş.leri tahta sahip çıkmışlar :roll:
Hashxsanal yani Kuzeyxsanal daha önce loncada barındırdığım tüm üyeleri tanıyorum, soruyorum sana Hashxloncasi hırsızlık ve küfür dolayısıyla yıkılmadımı ? Livex loncasi sizleri rezil rüsvan etmedimi ?
İnan hata yapıyorsun, daha önce senin loncada bulunan 2 üyeyi çıkarmasaydım senden gözlükleri alıp çıkacaklardı şimdide bu *i barındırdığına göre VALLAHİ SENDE İFTİRACISIN.
Kuzeyxfırtına denilen eski lonca üyem, onu benden daha çok tanıyan yoktur.Adamın özellikleri;
• ALLAH'a küfür eder (zaten bunun için loncadan KOVULDU).
• Hırsızlık yapar (Noktaxmustafayı soydu, mustafa Megax oldu).
• Sanal için(item, para vs.) için her türlü yalanı söyler.
• Loncamda iken millete göz göre göre iftira atıyordu (kaç defa uyardım).
Ayrıca Dalcaxgörkem'i herkes tanıyor.Demek sen Dalcaxgörkem değilsin? al sana KANIT gözüne koy!
Not: Meran Sunucusunda olmasam bile kimin ne yapıtığın biliyorum, İFTİRA İLE BİR YOLA VARAMASSINIZ.
# Hadi bakalım şimdi ne b.k yiyecen?
İyi eğlenceler,
M.Ali
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
SimonxDoRLeo yazdı:Kankam Seni Tanıyan Tanır qörkemide tanıyan Tanıyor Nasıl biri OLdugunu bliyoruz
Küfürbazın teki SaLLa DeGMez KimSeye KEndini AnLatmaya
KuzeyxLoncasıda Bos Kankam Kuzeyxsanalcı ;Hashxsanalcı Az iftira Atmadı bize Bos Koysana
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
SimonxDoRLeo yazdı:Kankam Seni Tanıyan Tanır qörkemide tanıyan Tanıyor Nasıl biri OLdugunu bliyoruz
KuzeyxLoncasıda Bos Kankam Kuzeyxsanalcı ;Hashxsanalcı Az iftira Atmadı bize Bos Koysana
Sen kafayı onunla bozmuşsun gidip çar açıyorsun millete küfür ediyorsun sanki kimse bilmiyor
Sen kafayı onunla bozmuşsun gidip çar açıyorsun millete küfür ediyorsun sanki kimse bilmiyor
Diğer konuları silmişsiniz ne old yemedimi diğer konularda gönderdiğim fotoda Görkem adında karater vardı "Göroıııkeğem" oda mı benim
İnsan yalan söyler bari adam gibi tutturur ya :S
Kuzeyxfirtina yazdı:fotoyu inceledimde hiç hırsızlık küfür gibi konular geçmiyor konusmada neyin kanıtı bu anlamadım ben sana küfürmü etmışım o konusmada
Selam,
Görkem bu konuda ne küfür nede hırsızlık konusu değil, bu sadece senin Dalcaxgörkem olduğuna kanıttır.
Dalcaxgörkem'den bana küfür ettikten sonra, bölgeden "Kuzeyxfırtına, Dalcaxgörkem'dir." yazdım seninde g.t yemedi hemen ÖZÜR DİLEDİN.
soulofxkrnlk yazdı:aLi kanıtLamana gerek yokki bi ara kuzeylere giriktim bana işlenmiş gümüş wercekti dedi bkLe yan carLA geliyom DalcayLa geLdi :mrgreen:
Dalcax görkem şu noktax görkem değil mi megax mustafa yı soyduktan sonra loncadan atıldı onun üstüne bizlere küfür etti
soulofxkrnlk yazdı:aLi kanıtLamana gerek yokki bi ara kuzeylere giriktim bana işlenmiş gümüş wercekti dedi bkLe yan carLA geliyom DalcayLa geLdi :mrgreen:
Al işte bana inanmıyorsanız buyrun ! daha çok adam gelecek, bunu ne b.k olduğunu söylecek.