ortak banka

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
gaddara
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ŞAN-I HÜKÜMDAR

ortak banka

Mesaj gönderen gaddara »

aRkadaşlar aynı hesapta bulunan karakterlerin bankaları ortak olsa nasıl olur...
bankayı açtıgımzda A karakterinin bankası ok ile sağa tıkladıgımızda B karakterinin bankası diye
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Re: ortak banka

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

İstediğiniz kadar yalvarın istediğiniz kadar yakarın ikv ekibi başının gene dikine gidecektir ben şuanda oyunculardan gelen öerilerinin hiç birinin kabul edildiğini görmedim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

KaraXHayalet yazdı:İstediğiniz kadar yalvarın istediğiniz kadar yakarın ikv ekibi başının gene dikine gidecektir ben şuanda oyunculardan gelen öerilerinin hiç birinin kabul edildiğini görmedim

gb anı dışında :)
Kullanıcı avatarı
cynsure09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cynsure09 »

KaraXHayalet yazdı:İstediğiniz kadar yalvarın istediğiniz kadar yakarın ikv ekibi başının gene dikine gidecektir ben şuanda oyunculardan gelen öerilerinin hiç birinin kabul edildiğini görmedim
Eski forumda bir arkadaşımız 2 kasa fikrini sunmuştu kendisi fotoğraflarla yapılarak...Daha birsürü güzel fikirleri vardı ama sadece kasa fikri oldu...Bil ki öyle değil ;)
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5 :) )
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
gaddara
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: ŞAN-I HÜKÜMDAR

Mesaj gönderen gaddara »

bu oyun nasıl gelişecek nasıl oyuncu çekecekler var olan oyuncuyu nasıl tutacaklar bunu düşünen varmı acaba... 2 şahaser silahla bu işler bence yürümez...

durum vahim
Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

turkoxHAMSTER yazdı:

Ama o gerekli bir ihtiyaçti gm lerde bunun farkındaydı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

cynsure09 yazdı:
Eski forumda bir arkadaşımız 2 kasa fikrini sunmuştu kendisi fotoğraflarla yapılarak...Daha birsürü güzel fikirleri vardı ama sadece kasa fikri oldu...Bil ki öyle değil ;)
Yapma allah aşkına eski forumda sende 1000 bendeyim 2000 tane öneri sunuldu 1 tane gm gelip mesaj yazmadı sonra diyorlar oyuncuların önerileri bizim için çok önemli lan de get bi arkadaş hayatımda gördüğüm en iyi öneriyi sunmuştu eski forumda çok tutmuştu ama 1 gm girip görüp baktığını görmedim.
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

KaraXHayalet yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:

Ama o gerekli bir ihtiyaçti gm lerde bunun farkındaydı
Şikayet sistemide istek üzerine açıldı.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

KaraXHayalet yazdı:
cynsure09 yazdı:
Yapma allah aşkına eski forumda sende 1000 bendeyim 2000 tane öneri sunuldu 1 tane gm gelip mesaj yazmadı sonra diyorlar oyuncuların önerileri bizim için çok önemli lan de get bi arkadaş hayatımda gördüğüm en iyi öneriyi sunmuştu eski forumda çok tutmuştu ama 1 gm girip görüp baktığını görmedim.
Oyuncuların her dediği olsaydı adamlar kafa yormazdı bu oyuna. Bırakırlardı fikirleri oyuncuya, sadece yazılımını yaparlardı. Demek ki bir gerekçeleri var da yapmıyorlar.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Theanswer3 »

Kesinlikle katılıyorum bir eşya aktarmamız gerekiyor ve çok zorluklar çekiyoruz. Böyle bir şey gelmeli
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön