aRkadaşlar aynı hesapta bulunan karakterlerin bankaları ortak olsa nasıl olur...
bankayı açtıgımzda A karakterinin bankası ok ile sağa tıkladıgımızda B karakterinin bankası diye
ortak banka
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ortak banka
İstediğiniz kadar yalvarın istediğiniz kadar yakarın ikv ekibi başının gene dikine gidecektir ben şuanda oyunculardan gelen öerilerinin hiç birinin kabul edildiğini görmedim
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
KaraXHayalet yazdı:İstediğiniz kadar yalvarın istediğiniz kadar yakarın ikv ekibi başının gene dikine gidecektir ben şuanda oyunculardan gelen öerilerinin hiç birinin kabul edildiğini görmedim
gb anı dışında
Eski forumda bir arkadaşımız 2 kasa fikrini sunmuştu kendisi fotoğraflarla yapılarak...Daha birsürü güzel fikirleri vardı ama sadece kasa fikri oldu...Bil ki öyle değilKaraXHayalet yazdı:İstediğiniz kadar yalvarın istediğiniz kadar yakarın ikv ekibi başının gene dikine gidecektir ben şuanda oyunculardan gelen öerilerinin hiç birinin kabul edildiğini görmedim
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- gaddara
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞAN-I HÜKÜMDAR
bu oyun nasıl gelişecek nasıl oyuncu çekecekler var olan oyuncuyu nasıl tutacaklar bunu düşünen varmı acaba... 2 şahaser silahla bu işler bence yürümez...
durum vahim
durum vahim
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Ama o gerekli bir ihtiyaçti gm lerde bunun farkındaydıturkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:İstediğiniz kadar yalvarın istediğiniz kadar yakarın ikv ekibi başının gene dikine gidecektir ben şuanda oyunculardan gelen öerilerinin hiç birinin kabul edildiğini görmedim
gb anı dışında
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Yapma allah aşkına eski forumda sende 1000 bendeyim 2000 tane öneri sunuldu 1 tane gm gelip mesaj yazmadı sonra diyorlar oyuncuların önerileri bizim için çok önemli lan de get bi arkadaş hayatımda gördüğüm en iyi öneriyi sunmuştu eski forumda çok tutmuştu ama 1 gm girip görüp baktığını görmedim.cynsure09 yazdı:Eski forumda bir arkadaşımız 2 kasa fikrini sunmuştu kendisi fotoğraflarla yapılarak...Daha birsürü güzel fikirleri vardı ama sadece kasa fikri oldu...Bil ki öyle değilKaraXHayalet yazdı:İstediğiniz kadar yalvarın istediğiniz kadar yakarın ikv ekibi başının gene dikine gidecektir ben şuanda oyunculardan gelen öerilerinin hiç birinin kabul edildiğini görmedim
Şikayet sistemide istek üzerine açıldı.KaraXHayalet yazdı:Ama o gerekli bir ihtiyaçti gm lerde bunun farkındaydıturkoxHAMSTER yazdı:KaraXHayalet yazdı:İstediğiniz kadar yalvarın istediğiniz kadar yakarın ikv ekibi başının gene dikine gidecektir ben şuanda oyunculardan gelen öerilerinin hiç birinin kabul edildiğini görmedim
gb anı dışında
Oyuncuların her dediği olsaydı adamlar kafa yormazdı bu oyuna. Bırakırlardı fikirleri oyuncuya, sadece yazılımını yaparlardı. Demek ki bir gerekçeleri var da yapmıyorlar.KaraXHayalet yazdı:Yapma allah aşkına eski forumda sende 1000 bendeyim 2000 tane öneri sunuldu 1 tane gm gelip mesaj yazmadı sonra diyorlar oyuncuların önerileri bizim için çok önemli lan de get bi arkadaş hayatımda gördüğüm en iyi öneriyi sunmuştu eski forumda çok tutmuştu ama 1 gm girip görüp baktığını görmedim.cynsure09 yazdı:Eski forumda bir arkadaşımız 2 kasa fikrini sunmuştu kendisi fotoğraflarla yapılarak...Daha birsürü güzel fikirleri vardı ama sadece kasa fikri oldu...Bil ki öyle değilKaraXHayalet yazdı:İstediğiniz kadar yalvarın istediğiniz kadar yakarın ikv ekibi başının gene dikine gidecektir ben şuanda oyunculardan gelen öerilerinin hiç birinin kabul edildiğini görmedim
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Kesinlikle katılıyorum bir eşya aktarmamız gerekiyor ve çok zorluklar çekiyoruz. Böyle bir şey gelmeli
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM