Selam arkadaşlar,
Loncadan ayrılıyorum,sizinle yaşadığımız güzel ve anlamlı saatler için hepinize çok çok teşekkürederim.Ama oyunda artık yalnız olmam gerektini düşünüyorum çünkü buraya gerçek hayatımdaki yoğunluktan kaçmak için geliyorum.Fark ettimki burada da aynı şey oluyor,boğulmaya başladım.Yaşadımız güzel günler adına lütfen kararımı sorgulamayın ve burda sitem dolu mesajlar yazmayın rica ediyorum sizden.Kararıma saygı duymanızı bekliyorum...Oyunda olucam ama yalnız...Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.
Beyazmaı-Taita
DOST LONCASI
Re: DOST LONCASI
hepimizin stresini atmak için veya günlük hayattaki sıkıntılarını bir nebze unutmak için bir meşgale ile uğraşmak kahveye gitmek oyun oynamak spor yapmak bilardo tenis golf oynamak veya gezmek gibi kaçabileceği aktivasyonlara yöneldiği aşikardır ...
kimse bu oyuna anasına bacısına küfür yemek için başlamadı ... kimse bu oyuna birilerini kasmak içinde başlamadı .. kimse bu oyuna başladığında herşeyi bilerek de başlamadı... kimse bu oyuna başladığında arkadaşlarını seçerek veya kalabalık gruplarla da başlamadı... kimse bu oyunda aşık olacağını üzüleceğini sevineceğini arkadaş DOST bulacağını bilerek de başlamadı .. kimse bu oyuna birilerinin abisi birilerinin üstadı birilerinin kankisi birilerinin kardeşi olacağını bilerek de başlamadı ...
ama bu oyuna 1 levelden itibaren emeğini verenler gün geçtikçe ve birbirlerini tanıdıkça arkadaş ,dost ,abi ,kanka veya üstad oldular... sevdiler ,sevildiler ,üzüldüler, zaman geldi küfür de yediler ... ama bir gün toplandılar ve bir grup kurdular adına da DOST dediler ...
bunu birisi istedi diye yapmadılar hepsi karar verdi ve oldu...
Bu lonca savaşın loncasıydı.. petrocellinindi yadigarındı bitterindi..nacizane benimdi ... sonra eklendi katlandı çoğaldı ... zama zaman sorunlar oldu azaldı ama yinede çizgisini kaybetmedi ...
bu loncayı lonca yapan kişiler değil onların anlayışlarıydı.. dürüstlükleriydi...ödün vermedikleri şerefleriydi..isimleriyle güven veren kişilerdi ..
zamanla olabilecek en kötü şeyleri yaşadık bunaldık kaçtık ... bende kaçtım ... metin abide kaçtı .. yadigarda kaçtı ... çoğumuz ya oyunu bıraktı yada başka oyunlara kaçtı ..
nihayet savaş da loncayı bıraktı ...
benim savaşa nacizane tavsiyem oyunu bırakmasıdır
çünkü o bizi yalnız bıraksada biz onu yalnız bırakmayacağız
kimse bu oyuna anasına bacısına küfür yemek için başlamadı ... kimse bu oyuna birilerini kasmak içinde başlamadı .. kimse bu oyuna başladığında herşeyi bilerek de başlamadı... kimse bu oyuna başladığında arkadaşlarını seçerek veya kalabalık gruplarla da başlamadı... kimse bu oyunda aşık olacağını üzüleceğini sevineceğini arkadaş DOST bulacağını bilerek de başlamadı .. kimse bu oyuna birilerinin abisi birilerinin üstadı birilerinin kankisi birilerinin kardeşi olacağını bilerek de başlamadı ...
ama bu oyuna 1 levelden itibaren emeğini verenler gün geçtikçe ve birbirlerini tanıdıkça arkadaş ,dost ,abi ,kanka veya üstad oldular... sevdiler ,sevildiler ,üzüldüler, zaman geldi küfür de yediler ... ama bir gün toplandılar ve bir grup kurdular adına da DOST dediler ...
bunu birisi istedi diye yapmadılar hepsi karar verdi ve oldu...
Bu lonca savaşın loncasıydı.. petrocellinindi yadigarındı bitterindi..nacizane benimdi ... sonra eklendi katlandı çoğaldı ... zama zaman sorunlar oldu azaldı ama yinede çizgisini kaybetmedi ...
bu loncayı lonca yapan kişiler değil onların anlayışlarıydı.. dürüstlükleriydi...ödün vermedikleri şerefleriydi..isimleriyle güven veren kişilerdi ..
zamanla olabilecek en kötü şeyleri yaşadık bunaldık kaçtık ... bende kaçtım ... metin abide kaçtı .. yadigarda kaçtı ... çoğumuz ya oyunu bıraktı yada başka oyunlara kaçtı ..
nihayet savaş da loncayı bıraktı ...
benim savaşa nacizane tavsiyem oyunu bırakmasıdır
çünkü o bizi yalnız bıraksada biz onu yalnız bırakmayacağız
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni
1 lv ken yigit bünyası tanımıştım hep birlikte kasmıştık 
o günler hep birlikte lonca kurulmadan önceki günleri özledim
Neyse abi 1 vl deyınce o geldı aklıma ....
Savaşım bir karar aldıysan en doğrusunu almışsındır ...
Başarılar kardeşim İNŞ. hersey gönlünce olur ...
o günler hep birlikte lonca kurulmadan önceki günleri özledim
Neyse abi 1 vl deyınce o geldı aklıma ....
Savaşım bir karar aldıysan en doğrusunu almışsındır ...
Başarılar kardeşim İNŞ. hersey gönlünce olur ...
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~
Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Bilindiği üzere Beyazmai Loncamızdan mazereti nedeni ile ayrılmış bulunmaktadır.
Kendisi aynı zamanda Loncamızın başkanı idi..
Loncamızdan ayrıldığı için yeni başkanlık seçimimizi yapmış bulunmaktayız..
Bu gün itibari ile yeni başkanımız Aylindir...
Bilinen çarları Bitter , Sobre , Dostxanka
Lonca başkanlığını ilgilendiren konularla ilgili kendisiyle irtibata oyun içerisinden veya forum sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Kendisi aynı zamanda Loncamızın başkanı idi..
Loncamızdan ayrıldığı için yeni başkanlık seçimimizi yapmış bulunmaktayız..
Bu gün itibari ile yeni başkanımız Aylindir...
Bilinen çarları Bitter , Sobre , Dostxanka
Lonca başkanlığını ilgilendiren konularla ilgili kendisiyle irtibata oyun içerisinden veya forum sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Güncelll...
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım