14,05,2010

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: 14,05,2010

Mesaj gönderen Fearles »

katakuli yazdı:
Fearles yazdı:Akılları şöle .
Hani cocuk cokya.
O yüzden haziran da getirirler .SATen okula gitmiyorlar.
Yaz tatili bebeleri uğraştırırılar.
Yani kim çoğulsa onlara yöneliyorlar.
Okula gidenlere bebe diyor ya..Allah akıl versin.

Yeğenim. Bak ...

Okula gidin ilim öğrenin. Ama ilimi oyuna yansıtın. Bişe olmucak diye oyunda küfürleri savuşturmayın. İlimi Mantıkla kullanmayana bebede dedede çipde denir
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Kullanıcı avatarı
Sheytanist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sheytanist »

Fearles yazdı:
katakuli yazdı:
Hani cocuk cokya.

Yeğenim. Bak ...

Okula gidin ilim öğrenin. Ama ilimi oyuna yansıtın. Bişe olmucak diye oyunda küfürleri savuşturmayın. İlimi Mantıkla kullanmayana bebede dedede çipde denir
Dostum mantığın son derece yanlış.Okula gidenlere bebe göndermesini yaparak zaten ofsayttasın.Bened okula gidiyorum Lise son sınıf 2 kere tekrar kaldım.Mezun olup Allah'ın izniyle direk askere gidicem.Okula gidiyorum ve şükür olsun mantığım çok kuvvetli,efor bende ;)

Açtığın konuya ise katılıyorum,şu şekilde katılıyorum bence her insanın bir sabrı vardır.Bekle bekle bi yere varılmaz.Ya getirsinler artık şu mekanları girelim çıkalım can verelim.Onuda geçtim bari bu araya basit bi kaç etkinlik konulsunda oyalanalım.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..

"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."

Sheytanist*
Kullanıcı avatarı
Kholpashalisesil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Kholpashalisesil »

Yorum Yazmıycaktım aslında hep konuları takip ediyorum sırasıyla :D :) ;) 8-) :lol: :P :twisted: :roll: :mrgreen: :geek: :ugeek: :| gibi Bilmişlik ifadeleri kullanıp Afra tafra ayrıca Trip yapan Şahsiyetler Gelir bekle gelir deyip Burda kayıkçı muhabbeti yapmaya çalışanları çok gördüm görücem ve hatta bu mesajıma cevap yazıp aynı ifadeleri kullanıp aman ne olcauk muhalefet olalım diyenlerinde olucanı biliyorum bana katılıp bir destek mesajı atmayan larıda biliyorum Ha ben kahinmiyim değilim . Şimdi bu Sobee Kendi sitesini bile 3 aydır açmadı yapım aşamasında diye neden acaba biz Kerizmiyiz ki böyle düşünüyorum keriziz ki böyle bir oyuna destek veriyoruz sonra neden bizde oyunlar gelişmedi hadi bir oyun yapalım burnunu havuçtan yapalım 200 bin oyuncu alalım telekoma güzel fiyatla satalım olayı değil bu acaba Neden ... oyun kazanıyor neden bir fikri olan varmı yoktur zaten anca muhalefet ederler . Soruyorum Size Yakınınız varsa 5 yaşında yada 6 yaşında alın yanınıza ve anlatın işte SOBEE Diye bir firma var Koskoca Marvella Anlaşıp Lisanslı Karakterleri bünyesinde kullanma izni alıyor Bir oyuna güncellemeyip koymayıp yapım aşamasında diye 5 bilemiyorum ben döndüğümden beri vardı ocaktan beri yanılmıyorsam bir sorun acaba o çocuk evet o Adamlar Yani SOBEE Haksız demezmi Der Ama kime anlatıyorum Bunları Kime ? Ki yazıcağım çok şey var ama neyse siz devam edin
Sadece izliyorum .....

Resim
Kullanıcı avatarı
Redsxkanuni
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Redsxkanuni »

Bu duruma iki türlü yorum getirebiliyorum...
Birincisi;
Gerçekten yeni bölgelerin test aşamasında çok bocaladılar, işleri rayına koyamayıp ellerine yüzlerine bulaştırdılar bu işi..
Eeee tabii karşılığındada bol bol kulakları çınlamıştır bu ekibin.. Daha ayrıntısına girsem kelimeler yetmez yazmaya..
İkincisi;
Oyuncu potansiyeli şahsi fikrime göre gitgide azalıyor, millet ya oyunu bırakıyo yada başka oyunlara ilgi gösterip İKV'yi unutuyorlar.. Şuan içinde oyunda en çok okul çağı yaşlarında oynayan ikvseverler var.. (gerceği bu sevgi gitgide azalıyo)
yaz döneminde millet tatile şuraya buraya gideceğinden oyuna olan ilgiside azalıyodur tabiki.. yeni yerleride yaz döneminde getireceklerdir muhtemelen ondada millet tatile dalıp oyunu ıyıce unutmasınlar dıye..

Daha mantıklı bi açıklaması olan varsa buyursun..
Yada yüzü olan bir GM çıkıpta adam gibi bi açıklama yapsın...
Bu yönetim zaten oyuna iyice mıçtı, bari elinizdeki malayı bırakın...
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Hani cocuk cokya.

Okula gidenlere bebe diyen bir mantığın bebe dediğin kişilerin mantığının yanında dev ile karınca gibi kalır!!!
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Fearles yazdı:
katakuli yazdı:
Hani cocuk cokya.

Yeğenim. Bak ...

doğru söylüon... adamlarla ws atarız yeneriz küfür yeriz..madeni çekeriz küfür yeriz...bıktık ama bu bebelerden.. hadi yaşları ufak dioz abilik yapalım dioz ama yeter ya...
Kullanıcı avatarı
IIDoLcEgAbBaNaII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen IIDoLcEgAbBaNaII »

Ne kadarda abilik yapsan boş cocuk kendi bildigini okuyor..Bu oyun zaten iyice cekilmez bi hale geldi belki grup bölgeleri gelir dedik ama daha bişey yok görünürde.Şİmdi yönetimide düşünmek lazım bi böyle konusuyoruz ama onlarıda düşünmek lazım.Zor iş nede olsa onlar içinde.Arkadaşlar böyle durumlarda yasaklayın gecin böyle kendinii bilmezleri ve şikayet edin gitsin başka türlü tmizlenmez bunlar bu oyundan. :x
Şerden kandırdım ,içimi avutmalıyım…
Kendimden kendime korkum,korum alevleniyorum
Yangının oldum..!

Resim
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

IIDoLcEgAbBaNaII yazdı:Ne kadarda abilik yapsan boş cocuk kendi bildigini okuyor..Bu oyun zaten iyice cekilmez bi hale geldi belki grup bölgeleri gelir dedik ama daha bişey yok görünürde.Şİmdi yönetimide düşünmek lazım bi böyle konusuyoruz ama onlarıda düşünmek lazım.Zor iş nede olsa onlar içinde.Arkadaşlar böyle durumlarda yasaklayın gecin böyle kendinii bilmezleri ve şikayet edin gitsin başka türlü tmizlenmez bunlar bu oyundan. :x
yasaklıyakta ben hergün yasaklı listemi silip tekrar oluşturuom :D
Kullanıcı avatarı
Barmen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Barmen »

Hani cocuk cokya.
Hemde Plus Satışı Artacak . ;) ;)
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "

İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,

Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Kesinlikle ben bu konuya katılmıyorum.Sonuçta bu bölgeleri getirecek kişiler insan.Bu adamların hiç mi özel hayatları olmayacak.En ufak bir ıtem için bile ne kadar uğraşıldığını bilmiyor mu sunuz? İnanılmaz bir yazılımı var en ufak detayların bile.Sonuçta yöneticiler belirli,kısıtlı imkanlarla bize bu oyunu sunuyorlar.Hepimiz demiyor muyuz oyunumuz gelişerek ilerliyor.Sabredin elbette gelicek.Kesinlikle yetiştiremediler.Sorunlar vardır.Bitse inanıyorum anında güncellemeyi yaparlar.Bu kadar bekledik.Biraz daha bekleyelim.Oyunda mı sıkılıyorsun? Ya oynama yada sıkılmamaya çalış bu güne kadar ne yaptıysan onu yap.Ayrıca kimse size max dizin şimdiden dedimi.Tabi ona karışamayız da.Sonuçta yeni güncelleme gelicek bunu biliyoruz.Biraz Sabır...Saygılarımla....
EXCELLENCE

“Genel Etkileşim” sayfasına dön