xXx KORNİC LONCASI xXx
Re: xXx KORNİC LONCASI xXx
Öncelikle tüm loncadan özür diliyorum.. üyeliğime girdiğim de Çarlarımın silinmiş olduğunu gördüm ve bi kaç gündür oyuna giremiyorum bilginiz olsun .. 
KronicxPaveL
Pavell
Pavell
G.OLSUN DİYECEK LAF BULAMIYORUM... :?: :?: :?: :?: :?:pavell yazdı:Öncelikle tüm loncadan özür diliyorum.. üyeliğime girdiğim de Çarlarımın silinmiş olduğunu gördüm ve bi kaç gündür oyuna giremiyorum bilginiz olsun ..
SeRDaR

sudeys yazdı:G.OLSUN DİYECEK LAF BULAMIYORUM... :?: :?: :?: :?: :?:pavell yazdı:Öncelikle tüm loncadan özür diliyorum.. üyeliğime girdiğim de Çarlarımın silinmiş olduğunu gördüm ve bi kaç gündür oyuna giremiyorum bilginiz olsun ..
Nasıl Siliniyor Anlamıyorum Pavel cafede falan girdiysen keylogger dan şifreni bulmuşlardır zaten

Selam,pavell yazdı:Öncelikle tüm loncadan özür diliyorum.. üyeliğime girdiğim de Çarlarımın silinmiş olduğunu gördüm ve bi kaç gündür oyuna giremiyorum bilginiz olsun ..
Heh kafanı yorduğun (gereksiz) şeye bak.
Sen yeni karakter aç zaten benim işim yok (olsa bile gelirim).Her görevine (1 lvl fare olsa bile) ve kasmak için gelirim.En fazla 1 hafta içerisinde 41 lvl olursun tekrar
Boş işlere kafanı yorma, aramızda para ve item toplar sana veririz.
M.Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
öncelikle tşk ederim açmayı düşünürüm fakat Sudeys in güvenini kaybetmişim açmamın bi faydası olmicak :SEsadullah yazdı:Selam,pavell yazdı:Öncelikle tüm loncadan özür diliyorum.. üyeliğime girdiğim de Çarlarımın silinmiş olduğunu gördüm ve bi kaç gündür oyuna giremiyorum bilginiz olsun ..
Heh kafanı yorduğun (gereksiz) şeye bak.
Sen yeni karakter aç zaten benim işim yok (olsa bile gelirim).Her görevine (1 lvl fare olsa bile) ve kasmak için gelirim.En fazla 1 hafta içerisinde 41 lvl olursun tekrar
Boş işlere kafanı yorma, aramızda para ve item toplar sana veririz.
M.Ali
KronicxPaveL
Pavell
Pavell
keylogger değil adam silmiş sonra itemleri bi arkadaşın çarına aktarmıs :Sbariareos yazdı:sudeys yazdı:G.OLSUN DİYECEK LAF BULAMIYORUM... :?: :?: :?: :?: :?:pavell yazdı:Öncelikle tüm loncadan özür diliyorum.. üyeliğime girdiğim de Çarlarımın silinmiş olduğunu gördüm ve bi kaç gündür oyuna giremiyorum bilginiz olsun ..
Nasıl Siliniyor Anlamıyorum Pavel cafede falan girdiysen keylogger dan şifreni bulmuşlardır zaten
KronicxPaveL
Pavell
Pavell
Selam,pavell yazdı:keylogger değil adam silmiş sonra itemleri bi arkadaşın çarına aktarmıs :Sbariareos yazdı:sudeys yazdı:G.OLSUN DİYECEK LAF BULAMIYORUM... :?: :?: :?: :?: :?:pavell yazdı:Öncelikle tüm loncadan özür diliyorum.. üyeliğime girdiğim de Çarlarımın silinmiş olduğunu gördüm ve bi kaç gündür oyuna giremiyorum bilginiz olsun ..
O zaman bu durum bir hırsızlık demektir.Bu araştırıp bulursak o adamı banlatırırım!
Sudeys ile ben konuşurum, bu konda seni suçun yok zaten olmayacak bir şey de değil.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
:S ama herşeyime yemin ederim ben silmedim loncadan ayrılmak için de öle bişi yapmadım :S zaten ayrılmak istemiorum :SEsadullah yazdı:Selam,pavell yazdı:keylogger değil adam silmiş sonra itemleri bi arkadaşın çarına aktarmıs :Sbariareos yazdı:sudeys yazdı:G.OLSUN DİYECEK LAF BULAMIYORUM... :?: :?: :?: :?: :?:pavell yazdı:Öncelikle tüm loncadan özür diliyorum.. üyeliğime girdiğim de Çarlarımın silinmiş olduğunu gördüm ve bi kaç gündür oyuna giremiyorum bilginiz olsun ..
O zaman bu durum bir hırsızlık demektir.Bu araştırıp bulursak o adamı banlatırırım!
Sudeys ile ben konuşurum, bu konda seni suçun yok zaten olmayacak bir şey de değil.
KronicxPaveL
Pavell
Pavell