Pazar günü 14: 30 da yapılacak olan TERÖRE LANET yürüyüşüne de tüm arkadaşlarımızın katılması rica olunur.Duyan Duymayana Bilen Bilmeyene Söylesin....
YER : İSTANBUL MISIR ÇARŞISI ÖNÜ...
ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA
- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
Re: ÖNEMLİ BİR HATIRLATMA
Mısır çarşısından nereye ? Ha bu arada kp açları yüzünden yürüyüş mahvolur benden söylemesi.
Böyle bir durumda bu tarz durumlar çıkaracak oyunları Tılsım oyuncuları barındırmaz, Lodos vey Arz hiç fark etmez bu arada muhtemelen Komutan'a kadar yürünecektir.Mushta yazdı:Mısır çarşısından nereye ? Ha bu arada kp açları yüzünden yürüyüş mahvolur benden söylemesi.
Yürüyüşten haberim yoktu, ilk defa gördüm ancak iyi olacaktır katılmaya çalışacağım.
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
inşallah hocam. Böyle bir konuda bile kp açlığı yapacak kişileri zaten insan yerine koymam.Rescuer yazdı:Böyle bir durumda bu tarz durumlar çıkaracak oyunları Tılsım oyuncuları barındırmaz, Lodos vey Arz hiç fark etmez bu arada muhtemelen Komutan'a kadar yürünecektir.Mushta yazdı:Mısır çarşısından nereye ? Ha bu arada kp açları yüzünden yürüyüş mahvolur benden söylemesi.
Yürüyüşten haberim yoktu, ilk defa gördüm ancak iyi olacaktır katılmaya çalışacağım.
Herkese İyi Forumlar...
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
AYNENMushta yazdı:inşallah hocam. Böyle bir konuda bile kp açlığı yapacak kişileri zaten insan yerine koymam.Rescuer yazdı:Böyle bir durumda bu tarz durumlar çıkaracak oyunları Tılsım oyuncuları barındırmaz, Lodos vey Arz hiç fark etmez bu arada muhtemelen Komutan'a kadar yürünecektir.Mushta yazdı:Mısır çarşısından nereye ? Ha bu arada kp açları yüzünden yürüyüş mahvolur benden söylemesi.
Herkese İyi Forumlar...
ARZ BİR FARZ
Keyfe Keder Alayına Gider
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
yaw burası oyun ne yuruyuşu
yurucenızde ne geçecek elınıze saçmalık
kanunixxbaşkan
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
izhar yazdı:yaw burası oyun ne yuruyuşu
hem teröre olan tepkimizi koyucaz oyun moyun fark etmez
hemde bu sırada kp açlığı yapan olursa isimleri alıp tılsımın temizlenmesine katkıda buluncaz yeterlimi uLan bu :evil: :evil: :evil:
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD