Ozan21 yazdı:ADem BEn Kardeş Loncasındanım Sadece Kuzenm Kendal Tskx Loncasında Arada Onun Çarına Giriyorum o Kadar
Ozan Kendi loncana gireceksin Kardeşxozan online olacak Tskx degil ona kuzenin girecek ve sen kendi loncana bakacaksın ve sunuda solim klanımız arz snn carın neden lodos Cabucak arz ol tmm ozan Loncamızdasın Kardeşxozanda gorucez seni ve Arz ol
Sa beyler bayanlar bn bu rezilliğe nasıl tahammül ediosunuz bilmem ama Kardeşxfehat Zeyusxx adlı çarımı
çalmıstır ve loncanıza leke sürmüştür lütfen gerekeni yapınız foto isterseniz ekleyin gönderreyim
Öncelikle Cok gecmiş olsun ama Kardeşxferhat bizim loncadan degil saten 1 2 hafta once atılmıstı yanı oo kendi adını kerletir bizimkini degil cok geçmiş olsun
OZan bi zahmet akrabanın çarına girme kendi kardeş çarına gir bidaha uyarmam hala tsk adıyla gelirse senin ismin bana güle güle derim Kazım sana gelince Sende kendi Çarına giriceksin yok orhan abi bana bişey demiyor diyorsan ben diyorum ok Kardeş çarın online olucak yoksa sanada bb derim
OZan bi zahmet akrabanın çarına girme kendi kardeş çarına gir bidaha uyarmam hala tsk adıyla gelirse senin ismin bana güle güle derim Kazım sana gelince Sende kendi Çarına giriceksin yok orhan abi bana bişey demiyor diyorsan ben diyorum ok Kardeş çarın online olucak yoksa sanada bb derim
Saygı ve sevgilerimle
Kardeş lonca başkanı Kardeşxhamza
abi bana acılen ulas kazım hakında bilgi vercem ve foto cektim bana ne terbiyesizlikler yaptı ne soyledi dedim 2 loncada olamassın dedim sanane ne karısıyon dio atcakmısın dio salak salak konusuyo bende dedim ben atcam die bişey demedim dedim abi bana oyun için de ulas abi