ArkadaşLar Bu GünLerde Bir Çok Lonca AçıLmaya BaşLadı.AçıLmasına Bişi Demiyorum Ama Lonca Açacaksanız TemeLinizi SagLam Atıp Lonca ÜyeLerinizi BeLirLi Bir Sayıya GeLdikten Sonra Foruma Duyurursanız Çok İyi oLucak.Bazı KişiLer Kafasına Göre Lonca Açıp Sadece Başkan Olarak Loncasında Kendisi Var Ve Foruma İLan Veriyor .......xLoncası AçıLmışdır Diyor.Bakıyor Kimsenin Bişi yazdıgı yok Yazdıgının Arkasında Durmuyor.Bu KonuLarLa Forumu KirLetmemeye Özen Gösterirseniz İyi oLucak.Bu Konu iLe İLgiLi Destek oLanLara Şimdiden Teşekkür Ederim.SaygıLarımLa.
[Lütfen Tartışma Yaratacak YorumLar Yapmassanız Sevinirim]
LoncaLar Hakkında.
- Apollyonn
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LoncaLar Hakkında.
RoTa son derece haklısın...
Texasx Loncası Forum Sözcüsü[Buse]
şﻨოşεĸ〤 lօռ८ﻪรı Lideri
TILSIM
Apollyonn,Rejmeyn,Texasxapollyonn
Apollyonnn,Phebus,Texasxphebus
SANCAK
Phebus,Şimşekxapollyon(Lideri)
MERAN
Apollyon,Apolyonn,Apolyonnn
BEYAZ KÖŞK
Apollyon
TEŞKİLAT
Apollyon,ApolyonnApollyonnn
ANKA
Apollyon
şﻨოşεĸ〤 lօռ८ﻪรı Lideri
TILSIM
Apollyonn,Rejmeyn,Texasxapollyonn
Apollyonnn,Phebus,Texasxphebus
SANCAK
Phebus,Şimşekxapollyon(Lideri)
MERAN
Apollyon,Apolyonn,Apolyonnn
BEYAZ KÖŞK
Apollyon
TEŞKİLAT
Apollyon,ApolyonnApollyonnn
ANKA
Apollyon
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
Haklısın Gibi Gözüküyorsun .. Fakat Unutma Bir Loncanın Saglam Olabilmesi İcin Vakit Gerekli 
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Güzel bir konuya deinmişsin ama bunun önlenmesi bir hayli zor çünkü aramızda yaş itibari ile baya küçük arkkadaşlarımız var bunlar lider olabilmek için sanırım bu tür yollara baş vuruyorlar sonuç olarakta çok çabuk vaz geçiyor bırakıyorlar bu istekleri için onları suçlayamayız bizlerin üstüne düşen destek olmak heveslerini bozmamak sonuç itibari le onlar zaten vaz geçiyorlar kolay mı lonca kurmak ve başarılı olabilmek sanılıyor ki aynı ön isimde charlar açmak foruma bir konu açmakla locna kurulmuş oluyor bu işin başlangıç kısmı gerçek bir lonca olabilmek için bir alt yapı lazım köklü olabilmek için ise aynı amaç üzerinde yılmadan yürümek hedeflernden şaşmamak gerekir beni hemen hemen hepiniz tanıyorsunuz Kurtlarx Loncası Kurtreis'im loncamda Tılsımda ki en köklü loncalardan biridir ki benim gözümde hala bir çok konuda eksikleri olan bir loncayız Lonca işi dışardan göründüğü gibi deil sürekli emek isteyen fedakarlık isteyen bir durum yeni bir locna açmak isteyen arkadaşlarımız bu tür hususları göz önünde bulundururlarsa daha net bir düşünceye sahip olabilirler ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı
Haklısın bu günlerde en çok lonca açılan sunucu Tılsım.
Lonca başkanı olmakta ne var onu çözemiyorum.
Belli bir arkadaş kitlen olur , aynı görüşleri savunursunuz anlarım.
Ama her önüne gelen lonca açmamalı , bu böyle gitmez.
Lonca başkanı olmakta ne var onu çözemiyorum.
Belli bir arkadaş kitlen olur , aynı görüşleri savunursunuz anlarım.
Ama her önüne gelen lonca açmamalı , bu böyle gitmez.
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
gereksiz konu hakkında sitenin asıl sahipleri bir şey demezken sen niye bu gereksiz konuyu açtın açıtğın konu bana göre açılan lonca konularından daha gereksiz ki benim bu gereksiz bi konu hakkında açılan bu konuya yorum yapmam da saçma neyse saçma sapan bişeyin içindeyiz sonumuz hayrolsun
bu arada tartışma yaratatacak bi yorum değildir bu kendi görüşüm sadece...
Karekter Adı:Neverlose/Ottomanxdarkness
Sunucu:Tılsım
Klan:Lodos
ιмρσѕѕιвℓє ιѕ ησтнιηg
Sunucu:Tılsım
Klan:Lodos
ιмρσѕѕιвℓє ιѕ ησтнιηg
Bir zamanlar ben de denemiştim ve bu konuşmanın bir benzerini de benimle yapmıştın, gerçekten haklısın Murat abi.kurtreis yazdı:Güzel bir konuya deinmişsin ama bunun önlenmesi bir hayli zor çünkü aramızda yaş itibari ile baya küçük arkkadaşlarımız var bunlar lider olabilmek için sanırım bu tür yollara baş vuruyorlar sonuç olarakta çok çabuk vaz geçiyor bırakıyorlar bu istekleri için onları suçlayamayız bizlerin üstüne düşen destek olmak heveslerini bozmamak sonuç itibari le onlar zaten vaz geçiyorlar kolay mı lonca kurmak ve başarılı olabilmek sanılıyor ki aynı ön isimde charlar açmak foruma bir konu açmakla locna kurulmuş oluyor bu işin başlangıç kısmı gerçek bir lonca olabilmek için bir alt yapı lazım köklü olabilmek için ise aynı amaç üzerinde yılmadan yürümek hedeflernden şaşmamak gerekir beni hemen hemen hepiniz tanıyorsunuz Kurtlarx Loncası Kurtreis'im loncamda Tılsımda ki en köklü loncalardan biridir ki benim gözümde hala bir çok konuda eksikleri olan bir loncayız Lonca işi dışardan göründüğü gibi deil sürekli emek isteyen fedakarlık isteyen bir durum yeni bir locna açmak isteyen arkadaşlarımız bu tür hususları göz önünde bulundururlarsa daha net bir düşünceye sahip olabilirler ...
Loncanın oyundaki paranla da alakası yoktur aslında önemli olan gerçekten birlik olabilmekten geçer ve lonca kurdum diyerek de birlik olamazsınız, loncanda 30 kişi bulunabilir birlik olamazsın ve silinir gidersin tam tersi 8-9 kişi de bulunabilir sağlam bir bağ vardır ve yavaş yavaş güçlenirsin ancak burdaki konuşmalar biraz da boşuna denebilir zaten lonca açan bu tarzdaki kişiler genelde foruma ilk kez girmiş oluyor yani bu tarz bi konuyu okuyacağını sanmam, kaybedilen vakit olacaktır bu tarz denemelerin bizim için hiç bir zararı olduğunu düşünmüyorum bu arada bir arkadaş da "Fakat Unutma Bir Loncanın Saglam Olabilmesi İcin Vakit Gerekli" şeklinde bir cümle kurmuş sana katılmıyorum, lonca kurulduğunda gerekli olan zaman kadar lonca kurulmadan önce de zaman gerekli, tecrübe kazanmak için, fedakarlığı tatmak için, yine de lonca kurma amacında olanlara başarılar...
Herkese İyi Forumlar...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- yeniceribaskan
- FareAdam Düşmanı
Valla rota Cidden cok iyi bir kOnuya deginmişsin...
Etrafda LOncadan başka bir şey göremiyorum
murat kardeşiminde dedigi gibi Liderlk duygusu duyan kardeşlerimiz bir hevesle acıyorlar bir heveslede yok Oluyorlar..
Ama bu acılan Loncalar arasında iyi oLanlar yokmu var tabiki...
Ama isterimki belirli Loncalar catısı altında toplanılsa anlaşılarak daha güzel Olur...
yinede herşeyde vardır bir hayır bakaLım İlerki günlerde neler neler görecegiz..
Sevgiler saygılar arkdaşlar KOlay gelsn
Etrafda LOncadan başka bir şey göremiyorum
murat kardeşiminde dedigi gibi Liderlk duygusu duyan kardeşlerimiz bir hevesle acıyorlar bir heveslede yok Oluyorlar..
Ama bu acılan Loncalar arasında iyi oLanlar yokmu var tabiki...
Ama isterimki belirli Loncalar catısı altında toplanılsa anlaşılarak daha güzel Olur...
yinede herşeyde vardır bir hayır bakaLım İlerki günlerde neler neler görecegiz..
Sevgiler saygılar arkdaşlar KOlay gelsn
Yoklugumla VARlıgılma Birim..
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Öyle Bir İnsan Olki.. Kabre Girdiğin Zaman Bİle DÜşmaların Arkandan AğlasIn...
Yeniçeri Lonca Kurucusu Ve Başkanı
Sırrage* Yeniçerixbaşkan
Biz(İkv OyuncuLarı) oLmadan Ne Bu Oyun OLurdu Nede Bu Site Yürürdü.HakLısın Sitenin SahipLeri BöyLe Konularda Duyarsız KaLıyorLar Bunun Sebebi Yönetimin GevşekLiginden.Bu Konuyu Tek Sen Saçma BuLuyosunneverlose yazdı:gereksiz konu hakkında sitenin asıl sahipleri bir şey demezken sen niye bu gereksiz konuyu açtın açıtğın konu bana göre açılan lonca konularından daha gereksiz ki benim bu gereksiz bi konu hakkında açılan bu konuya yorum yapmam da saçma neyse saçma sapan bişeyin içindeyiz sonumuz hayrolsunbu arada tartışma yaratatacak bi yorum değildir bu kendi görüşüm sadece...
Herneyse Tartışmaya Gerek Yok Yorumun İçin TeşekkürLer.