KadiM'in Hazin Sonu =)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
qRoup84
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: KadiM'in Hazin Sonu =)

Mesaj gönderen qRoup84 »

Shizofren yazdı:Grupxseksendört Helal olsun iyi kesmişsiniz .. İtemlerim nasıl ? İYi değilmi çalıntı ve bedava itemlerle gruplarda sorunsuzca bulunmak ve Rütbe yapmak ? Bide kalkmış burada kendin çok bi insanmışsın gibi konu açıyorsun ! Sana belkide Beyazköşk 'te Yalakaların dışında tek güvenen kişi olan ve itemlerini kullanması için veren ben'i bu duruma düşürdün. Elbet seninde sonun gelir merak etme Üzerinde olan almak icin gecelerce sabahlıyarak hatta bazen uyumayarak kastıgım itemlerimi bi kerekte YOK ettin.

Bu Adama SAKIN kanmayın ve SAKIN inanmayın EMEK HIRSIZI 'nın 1 numarasıdır.

Yandaşları Kanunxshark ve Roccoxunruly ( Unruly 'lerin yüzkarası ) / Unruly Loncasına değil sadece Roccoxunruly 'e dir lafim
Tuna sen bana hıRsız mı diyoRsun ?
[qRupxSeKseNdöRT.]
SaNaL aLem İşte daLqasIz deNize heRkeS KAPTAN!
Rocco01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Rocco01 »

s.a
Benim olayla uzaktan yakından alakam yoktur.Benim adım daha önce ne hırsızlık nede hırsız yandası olarak kimsenin ağzına alınmamıstır.Sende alamazsın.Ayrıca benimde madenlerim ve pencem gitti.Tuna birdaha adımı agzına alma hele sonunda hırsız kelımesi varsa.
Rocco01
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Rocco01 »

Benim parmağımın olduğu bir hırsızlıga dair kanıtın varsa kat foruma,yoksa bos laf yapıp insanın tadını kacırma.Bu olay yüzünden moralim zaten bozuldu.Kanıt kat o zaman hırsız veya hırsız yandası de !
Kullanıcı avatarı
azizcan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen azizcan »

Rocco sen hemen bu işten kurtulacağını sanıyor musun ? Grupxseksendört ve onn birkaç adi arkadaşı Benım full charımın ıtemlerını+kp paralarını+90m yı hepsını harcadılar çaldılar. Sonra charı ben aldıqımda gerı bombostu. Ve o sırada Sen pm attın. ''Ali ne yaptın chardakı ıtemlerı? Hani beraber bölüşecektik?'' Lafını dedın ve ben o söznden sonra sana sövmeye başladım. Ve sende hemen oyundan cıktın. Ş.siz adi milletin itemini çalarak kendınızı adam yerıne koyuyorsunuz. Ama yukarıda allah var birgün hesaplaşırız ;))/i]
Resim
Kullanıcı avatarı
azizcan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen azizcan »

Rocco sen hemen bu işten kurtulacağını sanıyor musun ? Grupxseksendört ve onn birkaç adi arkadaşı Benım full charımın ıtemlerını+kp paralarını+90m yı hepsını harcadılar çaldılar. Sonra charı ben aldıqımda gerı bombostu. Ve o sırada Sen pm attın. ''Ali ne yaptın chardakı ıtemlerı? Hani beraber bölüşecektik?'' Lafını dedın ve ben o söznden sonra sana sövmeye başladım. Ve sende hemen oyundan cıktın. Ş.siz adi milletin itemini çalarak kendınızı adam yerıne koyuyorsunuz. Ama yukarıda allah var birgün hesaplaşırız ;))/i]
Resim
Kullanıcı avatarı
Karaseytan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Karaseytan »

Rocco'nun nasıl biri oldugunu bilmem fakat.Grupxseksendört Ş.sizi Hani tunadan almıştın itemleri hayrola yoksa bendeki gibi veya Can'da ki gibi itemleri ödünç mü çaldın.
!!! Dünyada herkez mutlu olmak ister.
Kimileri mutluluğu bulma arayışına geçerken.Grupxseksedört Ş.sizi,çalıp çırpmak,gasp etmek,açıkcası hırsızlıkla kolay yoldan mutlu olmaya çalışır.!!!
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥

SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
Kullanıcı avatarı
Shizofren
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Shizofren »

Karaseytan yazdı:Rocco'nun nasıl biri oldugunu bilmem fakat.Grupxseksendört Ş.sizi Hani tunadan almıştın itemleri hayrola yoksa bendeki gibi veya Can'da ki gibi itemleri ödünç mü çaldın.
!!! Dünyada herkez mutlu olmak ister.
Kimileri mutluluğu bulma arayışına geçerken.Grupxseksedört Ş.sizi,çalıp çırpmak,gasp etmek,açıkcası hırsızlıkla kolay yoldan mutlu olmaya çalışır.!!!
Karaşeytan Yani Turanhüsran Az once Ali kendisi oyundaydı ve çar çıplaktı demiş ki Corexmelankolia'a Msn'den Hack yedim ve itemleri Karaşeytanx çaldı gidip itemlerini onda ara...

Rocco sana gelince ne mal oldugunu bana değil forumda ve oyunda olan oyunculara sorabilirsin

Ali Sen .. Sana söyliyecek laf dahi bulamıyorum.. Hırsız demeye calismiyorum direk sana HIRSIZ diyorum çünkü Öylesin ve Allah belanı versin.
~ K u k L a c ı ~

~ Şeytan Ayrıntıda Gizlidir ! ~

~ Destek İletişim Adresi : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ~
Kullanıcı avatarı
EsinTi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EsinTi »

İlkten Herkeze Merhabalar ,

Bu son 1 haftadır sınırlerım gergın ve en sevdıqım en deger verdıqım Shizo Never ( Tuna) Dostumun Bir #@!? adı yuzunden onca emegı boşa gıttı.

Grupxseksendört Temın senle konustugumda MSn'den Hack YEdim dedin.. ve sonra Karaşeytanx msn'den hac yolladı dedin.. Ve Kadım hıdrayı kestıkten 1 gun sonra hack yedım dedın .. Hack YEdiysen o saman 1 haftadır neden oyunda yoktun neden göremedik charını tuna senı 1 haftadır 7 / 24 saat pc ' başında ıtemlerını almak ıcın senı bekledi.. Ve Karaşeytanx Hack attı dıyorsun .. Bu yalanlara karnımızz took .. Ama Tabıkıde Roccoxunruly Ve Senın bu işte parmagınız var EN COK SENIN VE Roccoxunruly'ın parmagı var bu işte Sız kımseyı keklemeyesiniz .. Kek olacak durumda olan varsa buda sızlersınız..
Kullanıcı avatarı
Karaseytan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Karaseytan »

Açıkcası cevab vermek istemiyorum burada fark ettiyseniz Grupxseksendört Şerefsizine bir yukarıdaki iletilerde cevab yazdıktan sonra bana böyle bir suçlama yaptı.
!!! Senin gibi köpekleri susturmak boynumun borcu derdim fakat,artık bu işlerle BELEDİYE BAŞKANLARI ilgileniyor ya da bir kaç alt kademe Zabıtalar senin gibi KÖPEKLERİ ZEHiRLİYOR , Grupxseksendört ama nedense seni zehirleyememişler.!!!
Başkalarına iftira atmak,haklarını yemek senin işinse,köpekleri CEHENNEMDE KARŞILAMAKTA BENİM İŞİM OLACAK. :evil:
€sàRéT DaqLàRıNd GüL oLmàKTàNSà,HüRRiYéT DàqLàRınDà DiKéN oLmàYı TéRciH €déRim..!!!
♥♥♥ ThKO ♥♥♥

SàygıLàRımLà ;[Kà®àşéytàn & Kà®àşéytànx & Tu®ànhüs®àn]
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen amonra153 »

SaNaL aLem İşte daLqasIz deNize heRkeS KAPTAN!

Çok DoğRu biR söZ ReeL'de görüşMek diLeğiyle :=) :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön