Serdar hanımcım bak ben bu oyunda değer verdiğim kimseye oyunu bıraktırmadım elimden geldiğince yardımım oldu gerek PLUS aldım gerek ÇAR verdim
Chesterlp : onun oyunu bırakmaması için 3 den fazla plus hediyem olmuştur karşılıgında çöp itemleri aldım sırf o bırakmasın diye
Warxxquent : mustafa , kankam dediğim kişilerden birisi , çarı çalındı yeri geldi item yeri geldi çar verdim , şuan çok iyi yerlere ulaştı
Lordivo : ilk başlarda birbirimizi hiç tanımazdık bana şifresini falan vermişti ben çalayımda oyunu bırakabılsin diye ama ben , o ne istediyse onu yaptım ne istediyse onu , oda artık sımdı bizimle şuanda istanbul taksimde bulursam geçiricem ama
Ydemirhan : oyundaki tanıdıgım en değerli insan , Gerek abisi gerek kardeşi olarak çok iyi insanlar bu oyunda ben 12 o 8 lwl di yardımcı oldum öğrettim çoğu şeyi ama ben ara verdim o benden önce 39 oldu orası ayrı şimdi hala beraberiz ne yapsak ne etsek biz hep birbirimizi severiz sayarız .
Ekoman : Erkut eski Lordxeko , onun çarından zevk almasını ve ilerde nasıl bir güce sahip olabileceğini göstermek için ona itemlerimi verdim milleti kesip doğruyodu hoşuna gidiyodu sıpanın ama aldım sonradan şimdi mustafaya verdiğim çarı kullanıyo ve iyi itemleri var
Orhanteber : oyunda onu azda olsa ben kastım ben 39 lwl o 20 lwl di görevlerine yardım ettim öğrendımki büyüğüm hiç bırakmadık birbirimizi o zamanlardan beri beraberik o benim bitanem msn de camda azda olsa gördüm göbekli ayuyu
Yarar : Abişlerin kraliçesi hayatımın anlamı her istediğini canım istedikçe yaptım hiç itiraz etmedi her şeyini bilirim ama hiç bişeyimizi saklamayık istediğini söyler istediğimi söylerim , onu tanımayı çok istiyodum önceden ama zaten zaman bizi tanıştıran unsur oldu hala beraberiz çok iyi bi çar yaptım onun sayesinde
bu kişilerin son tarafına senin ismini yazıp nedenlerini açıklamak isterdim geri gelmezsen anımı yazamam, sayfa tamamlanmazsa seyrekleşir rüzgar alıp götürür o sayfayı ,
Bir an önce geri dönmen dileğiyle bu kadar insanı tutmuşum seni bırakırsam ayıp olur :ugeek:
Gökxayna
SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér!! Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!
aqrepuur yazdı:sana hiç kimseyi savunmadımı belirrtiğim halde hala diretiyorsun yetmesmiş gibi birde serdarın sayfasına gelip burda da engelleme calışmalarına dewam ediyorsun şimdi son kez yazıyorum bir daha da seni muhattap olarak karşıma almam.ben ne kimsenin avukatıyım nede kimsenin yancısıyım kim ne yapmış ne etmiş kimin eli kimin cebinde beni hiç bağlamaz ben oyunuma bakar dostlarımla konuşur oyunu oyunda bırakırım.o akşam geldim oraya 30 küsür oyunu orda duruyor bir anlaşma yapıp işimize bakacaz geldin tartışma cıkardın sana yüklenmem bı yüzdedir
orda organize olmaya calışıoruz geliorsun tartışma cıkarıorsun yani bay melek olan sen insanların hakkını sabote ediorsun ben buna kızdım ve defaalrca sana tartışömanı burda yapmamanı söledim ama senin o kaz kafan bunu algılamakda zorluk cekdi sanırım ki hala bana onu savunuorsun yok bunu savunuoırsun diyosun.bak tekrar sölüorum sayın zeka özürlü ben kimsenin şahsi işlerine karışmadım karışmamda anlıyormuusun ki anlıcanı sanmıorum.bir daha beni özelden rahatsız etme tabili sende o kadar kişilik ve düşünme yapısı varsa.
he birde ülküme yani turanclığıma laf etmişsin sen vazifen gereği türk silahlı kuvvetleri uğruna görev yapacağına neden hala burda oyunda afra tafra ediorsun.benim ve bütün türkiyenin verdiği vergi senin gibi geri zekalı birine maaş olarak dönüyor sanırım.yüce türk milletinin sana verdiği görev parasının hakkını verip orduya hizmet etekdense neden burda iyilik timsali olmaya calışıor milletin kendi ülküsüne kendi düşüncesine karışıyorsun.sen önce yediğin ekmeğin borcunu öde türk milleti senin bilgisayar başında oyun oynaman için sana o maaşi vermiyor anlıyormusun sözde milliyetci takılan dewler parası yiyip mesai saatlerindeoyuna girip tsk gibi büyük bir dewlet kurumuna ihanet eden asalak....
Behey ahmak.. Behey anlama özürlü, behey zihinsel engelli... Turancılık Milliyetçilik, sanal bir oyun için dahi olsa hırsızla ahlaksızla iş birliği yapmayı men etmeli, sanal salak...
Bana maval okuyacağına bir daha ki sefere yazacaklarını iyi düşün öyle yaz kendi K(y)azdığın kuyuya düşme...
Her kim olursan ol önce adam ol, ipini koparan oyunda almış soluğu, boş vakitlerimde kahvede kumar, meyhanede kafa çekeceğime genç kardeşlerimin iyiyi kötüyü ayırt etmesine yardımcı olmayı yeğlerim, sizde çalışın şuan bulunduğum yere gelin ondan sonra canınız ne istiyorsa yapın.
7/24 oyunda beni gördüğünü söylüyorsun, gülüyorum sadece keşke daha fazla vakit bulsam ( Eskiden olduğu gibi oyuna girsem ) demekki Her TİT üyesi Delikurt olmuş ne mutlu bizlere...
Bir Türk herşeyini kaybeder ama istiklalini ve onurunu asla...
hala aynı şeyi zırvalıyorun anladığım kadarıyla algılama kapasitende bir sorun var veya sosyal yönden sorunlu olmalısın ki iletişim konusnda sıkıntı yaşıyorsun.hiç bir konuda hiç bir şekilde muhattabım deilsin kaldı ki sen insanları uyarmaya mı yoksa sorun cıkarmaya mı calışdığın herkes tarafından aşikar.bir türk askerinin gencleri böyle bir online oyun yerine daha farklı aktivitelerle bilgilendirmesi gerekirken sen oyun içinde o dar beyninle ve oyunun dar ifade olanaklarıyla sözde birşeylerin peşindesin.yazık..utanc verici..
son bir soru soracağım sana ve yazdığın cevapla birlikde artık hiç bir şekilde hiç bir yazışmada bulunmayacağım Madem iyilik timsalisin,eğitim bilgilendirme amaclı oyundasın ve hatta doğruyu gösteren bir insan, bir lider, en önemlisi bir devlet görevlisisin neden sevilmiyorsun,hatta her gün küfür yiyorsun yoksa bütün sunucu yalancı düzen bazda sen battall gaznin oğlumusun
Orhanteber : oyunda onu azda olsa ben kastım ben 39 lwl o 20 lwl di görevlerine yardım ettim öğrendımki büyüğüm hiç bırakmadık birbirimizi o zamanlardan beri beraberik o benim bitanem msn de camda azda olsa gördüm göbekli ayuyu
katılıyom ayudur kendisi ancak yemek yer yatar nerden biliyom ev arkadaşıydım ayunun
Goldsifa yazdı:Bu oyuna ilk basladıgımda gercekten hıc bır tanıdık vs hıckımsem yoktu.Ilk baslarda jandarma Alıyı yarım saat aradıgımı bılıyorum.Mısır carsısını saatlerce gırmeye calıstıgımı,evet ılk bu oyuna sancakta basladım.Herkes cok ıyı gecınıyordu benım basladıgımda kendı kendıme cabalarla bı sekılde ogrenmıstım herseyı.Yardım edenler cok vardı gercekten ama ekmegıme zehır surup oldurmeye calısanlarda vardı.İıyısın yada kotusun oyunda baska bır acıklaması yok guvenılırsın yada hırsızsın ortası yok.Gel zaman gıt zaman yavasca herseyı ogrendık.Tanımaya ve tanınmaya basladık yardım ettıkce edenımız cok oldu,ama hıc bır zaman yardımlara karsılık beklemedım.Kım ne dedıyse kosturdum.Kımı zaman geldı etmedım dogrudur ama o ınsanlarda hak etmıstır kesınlıkle.Benım kus oldugum gun o dakıkalar ıcındır,Ertesı gune yıne en bastan baslarım herseye gunluktur besledıgım sinir ınsanlara.Evet belkıde bukadar cok tanınmam karsılık beklemeden ettıgım yardımlardır.Ismımız okadar duyulmus olmasada tanıyan tanıyordu zaten benım ıcınde dostlarım bılse yeterdı,kımseyı zorla benı tanıyın sevın dıyemezdım...
Daha sonra gectı seneler emeklerımız dokuldu charlara gecemız gunduzumuz bır oldu tek yurek olduk emektar sıfacımla kım cagırdı gıttık kım moralı bozuktu destek cıktık yerı geldı agladık yerı geldı gulduk yerı geldı bagıra bagıra bolgeden sarkı soledık.Kımse yeter sende artık sus demedı yerı geldıgı zaman saygılıydım buyuklerıme ama yerı geldıgı zamanda kızgındım gaddardım kımılerıne.Haksızlık oldugu zaman dayanılmazdı yapılanlar haksız kımse bıterdı o an ıcın bende.Cogu zaman sustum cogu zaman kufurde ettım ama asırıya kacmadım hakettılerkı ettım.Yalan soylemedım kımseye neysem oyle tanıdılar adımı sorsan 100kısıden 30u bılır ama amacım adımı degıldı duyurmak sadece ısmımın solendıgı zaman ıyı tanınmaktı efendı bılınmektı.
Sonra nemı oldu herkese kosturduk ettık sanmayınkı kımsenın yuzune vurmuyorum yaptıklarımı.Evet cok gucendım belkı ama darılamadım yapamadım bende yoktu oyle ınsana karsı kin beslemek acımasızlık etmek.Ve bırgun bır kara haber geldı Emeklerım herseyım gıtmıstı Calınmıstı belkı o anda beynımden vurulmusa dondum sustum kaldım ellerım tıtredı konusamadım yuruyemedım bukadarmı koyar demeyın evet koydu benım ıcın o adamlarımın bı anlamı bır manası bır degerı vardı bır sevgısı bır buyusu vardı uzerımde yıkıldım mahvoldum bellı etmedım takmak ıstemedım olur dedım bıdaha bastan denerım dedım ama yapamadım cok zoruma gıttı dayanamadım benden bukadar arkadaslar yapamıyorum emeklerım gıttı benım charlarımda öldu susuz kaldılar ac kaldılar.
KIMI KIRDIYSAM UZDUYSEM HAKKINI HELAL ETSIN HAKKIMDA VARSA HELAL OLSUN AMA BEN BIR SURE GELMIYECEGIM ARADA BIR UGRARIM AMA FORUMU TAKIP EDECEGIM.VE SON OLARAKTA O CHARLARI CALAN SAHISA SESLENIYORUM SENDE HICMI ALLAH KORKUSU DIN KITAP KORKUSU YOKKI SU OYUNDA BILE INSANLARIN EMEK VERDIKLERI SEYI CALIYORSUN ALLAH'INDAN BUL SENI RABBIM'E HAVELE EDIYORUM SENDEN BUNLARIN ACISINI CIKARSIN SEVDIKLERINDEN CIKARSIN SANMAKI BURDA BITTI SEN BENIM HAKKIMI YEDIN BENDE SENIN OBUR DUNYADA PESINDEYIM BUNU ASLA UNUTMA..
Gokxayna yazdı:Serdar hanımcım bak ben bu oyunda değer verdiğim kimseye oyunu bıraktırmadım elimden geldiğince yardımım oldu gerek PLUS aldım gerek ÇAR verdim
Chesterlp : onun oyunu bırakmaması için 3 den fazla plus hediyem olmuştur karşılıgında çöp itemleri aldım sırf o bırakmasın diye
Warxxquent : mustafa , kankam dediğim kişilerden birisi , çarı çalındı yeri geldi item yeri geldi çar verdim , şuan çok iyi yerlere ulaştı
Lordivo : ilk başlarda birbirimizi hiç tanımazdık bana şifresini falan vermişti ben çalayımda oyunu bırakabılsin diye ama ben , o ne istediyse onu yaptım ne istediyse onu , oda artık sımdı bizimle şuanda istanbul taksimde bulursam geçiricem ama
Ydemirhan : oyundaki tanıdıgım en değerli insan , Gerek abisi gerek kardeşi olarak çok iyi insanlar bu oyunda ben 12 o 8 lwl di yardımcı oldum öğrettim çoğu şeyi ama ben ara verdim o benden önce 39 oldu orası ayrı şimdi hala beraberiz ne yapsak ne etsek biz hep birbirimizi severiz sayarız .
Ekoman : Erkut eski Lordxeko , onun çarından zevk almasını ve ilerde nasıl bir güce sahip olabileceğini göstermek için ona itemlerimi verdim milleti kesip doğruyodu hoşuna gidiyodu sıpanın ama aldım sonradan şimdi mustafaya verdiğim çarı kullanıyo ve iyi itemleri var
Yarar : Abişlerin kraliçesi hayatımın anlamı her istediğini canım istedikçe yaptım hiç itiraz etmedi her şeyini bilirim ama hiç bişeyimizi saklamayık istediğini söyler istediğimi söylerim , onu tanımayı çok istiyodum önceden ama zaten zaman bizi tanıştıran unsur oldu hala beraberiz çok iyi bi çar yaptım onun sayesinde
bu kişilerin son tarafına senin ismini yazıp nedenlerini açıklamak isterdim geri gelmezsen anımı yazamam, sayfa tamamlanmazsa seyrekleşir rüzgar alıp #@!? o sayfayı ,
Bir an önce geri dönmen dileğiyle bu kadar insanı tutmuşum seni bırakırsam ayıp olur :ugeek:
İtem vermiş car vermiş yalana baq sen ilk önce oyunda slm vermesini öqren aklın fikriz karı kız 1 sene oldu carım calınalı öle bişi hatırlamıorm yunuscum