Yeni sayfanız HayırLı oLsn
KanunxsLauqhteR :geek:
TURAN LONCASI ...
- Kanunxslauqhter
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TURAN LONCASI ...
Kanunxslauqhter
Kanunxslauqhterx
Kanunxslauqhterx
-
- Acemi Savaşçı
Hayırlı Olsun Arkdaşlar Başarılarınızın Dewamını Diliyorum ...!!
CyBeRooT & Gregoryxcyberoot
CyBeRooT & Gregoryxcyberoot
- ethicalmaster
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Demek istetiğim bu değil siz beni oyunda kısa süre içinde ezip ezmediğiniz önmli diil ama kısa sürede kendzi beğenmenz ha büyk bşey yapsanz neyse onuda yapamosnz ben szn salklığınıza gülüym kendinizi ne diye bişy sanıyosnz ki onu anlamadm byk başarılara imza atsanz kısa sürede zor tanınrsnz size sorym kaçkere ismt beyi kesme girşmnde blndunz da ksa sürde ezdk seni diynz
- Damz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ethicalmaster yazdı:Demek istetiğim bu değil siz beni oyunda kısa süre içinde ezip ezmediğiniz önmli diil ama kısa sürede kendzi beğenmenz ha büyk bşey yapsanz neyse onuda yapamosnz ben szn salklığınıza gülüym kendinizi ne diye bişy sanıyosnz ki onu anlamadm byk başarılara imza atsanz kısa sürede zor tanınrsnz size sorym kaçkere ismt beyi kesme girşmnde blndunz da ksa sürde ezdk seni diynz
Burda Boş Boş Laflar Edip Durma. Konuyu Kirletiyorsun. Senin Canını Fazla Yakmışız ki Durmadan Laf Atıyorsun. 'İsmet Bey ' Bir Boss Her Boss Canavar Gibi.İsmet Beyi Kesmek Başarı Olsaydı.Oyunun Tarihi Yazılmıştı.
Damz İkrardan Gelir.
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Madem büyük bişey yapmadık neden bu kadar bizi kıskanıyosn bizim en büyükethicalmaster yazdı:Demek istetiğim bu değil siz beni oyunda kısa süre içinde ezip ezmediğiniz önmli diil ama kısa sürede kendzi beğenmenz ha büyk bşey yapsanz neyse onuda yapamosnz ben szn salklığınıza gülüym kendinizi ne diye bişy sanıyosnz ki onu anlamadm byk başarılara imza atsanz kısa sürede zor tanınrsnz size sorym kaçkere ismt beyi kesme girşmnde blndunz da ksa sürde ezdk seni diynz
Başarımız dostluğumuzdur
- ethicalmaster
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Vericek cevap bulamazdnzmı hmn sus konuyu krletme dersnz ayrca tekrr sölüyrm beni ezemzsnz ztn çnkü klndn çıkalı aylr oldu hçde ezlmedm size karşı ama sizn eizldiğinzii ve brde üstte çkmaya çlştığınızı gördm ayrca ismet by boş cnavr diyosunz kesinde görelm ozaman lafta kalmyn ha eminönüne meteordn ölmeden çkabilrsnz o başka bide eminönn dar skklarndan sklanark gtmek var...
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
l0ncaya tekrar ayak bastım 
Hasxburak / Turanscofield / Turanseherbaz / Sectumsempra
Hasxburak / Turanscofield / Turanseherbaz / Sectumsempra
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Sende zeka problemimi var ?ethicalmaster yazdı:Vericek cevap bulamazdnzmı hmn sus konuyu krletme dersnz ayrca tekrr sölüyrm beni ezemzsnz ztn çnkü klndn çıkalı aylr oldu hçde ezlmedm size karşı ama sizn eizldiğinzii ve brde üstte çkmaya çlştığınızı gördm ayrca ismet by boş cnavr diyosunz kesinde görelm ozaman lafta kalmyn ha eminönüne meteordn ölmeden çkabilrsnz o başka bide eminönn dar skklarndan sklanark gtmek var...
Kardeşim biz oyunu hırs yapmıyoruz senin gibi
Sadece eğlenmek için oynuyoruz
Hırs yapmadığımız için İlla ismeti kescez sunu kescez bunu kescez demiyoruz
Demekki kuyruğunada çok basmışız ki sen hala bizi kışkırtmaya çalışıyosun
- Damz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kimseden Korkumuz Yok Bunun Oyun Olduğunu Biliyoruz. Kin Kalbe Zarardır Kardeşim 
Burak Yeniden Hoşgeldin.
Burak Yeniden Hoşgeldin.
Damz İkrardan Gelir.