Neyse arkadaşLar saoLun. uğraşmaya biLe değmez. Myneti aradım nüfus cuzdanı ücretLendirdiğinz hesaba ait e-pin fotokopısını ıstedıler. HavaLe iLe aLmıstım dedım. dekontu istediLer dekont yok dedım. o zaman maLesef dediLer.
ForumLa iLqiLenen birisi konuyu kıLıtLerse veya sıLerse Çok sevinirim.
Faks ...
Re: Faks ...
24 saat içinde arıyorlar.BLaDeII yazdı:Ne zaman arıyorlar peki fax cekınce?SERDARBEY yazdı:merhabalar benim başıma geldiği için biliyorum fax yollama yöntemini 4 kere fax çektikten sonra alabildim hesabımı ama sen tek seferde almak için aşşağıdaki gibi sırala ve fazla
1 : Tc Kimlik cüzdanı Fotokopisi
2 : Çalınan Hesaba Almış Olduğun Plusun Banka Dekontu (Dekont yoksa alamazsın )
3 : Ve En Alta Okunacak Şekilde Büyük Harfler ile '' Yeni Şifre İstiyorum'' yazman.
Umarım Yardımcı Olabilmiştirim. Saygılarımla...
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Havaleyi nereden yaptıysan oraya git ve bilgilendirme amaçlı yeni dekont talebinde bulun.
Patiklipenguen
bende şifremi unutmuştumBLaDeII yazdı:YaLnIzKaLp yazdı:Bende Çaldırmıştım Aşağıdaki Gibi Uyguladım Geri Aldım Üyeliğimi Sana Şöyle Tarif Edeyim ;
İlk Önce Hesabına Plus Alırken Kredi Kartıyla Aldıysan Rahatlıkla Alabilirsin Charı.
Plusu Alan Kredi Kartı Sahibinin Kimlik Fotokopisini
Ardına Ayrı Bir Kağıda ;
''Ben ALİ ÜZMEZ , örnek_örnek adında Mynet Üyeliğim Çalındı. Üyeliğime Yeni Bir Şifre Talep Ediyorum.
05XXXXXXXXX Bana Bu Numaradan Ulaşarak Bildirirseniz Sevinirim.''
İlk Önce Kimlik Fotokopisinin Olduğu Kağıdı Faxlıyoruz Mynet'e , Ardından Hemen Sonra Farklı Bir Kağıda Yazdığımız Yazıyı Yolluyoruz.
Sonra Seni 1 Gün İçinde Arayarak Yeni Şifreni Veriyorlar.
Kanka Benim Üyelikte Çalınmıştı.İnşallah Alıcam Bende geri...Cekeyim artk fax ı
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı