SelamınAleyküm.
ArkadaşLar başLıktada yazdığım gibi , Sorunum faks iLe iLgiLi.
Mynete Faks çekip karakterLini aLanLar Lütfen bu konu aLtına yazsınLar rica ediyorum. nasıL bir faks çekiyoruz. Yardımcı oLursanız sevinirim.
Faks ...
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Faks ...
Fax çekerken almış olduğun plus üyelikle ilgili elindeki dekontu yollaman gerekiyor bildiğim kadarıyla. Bu üyelik için yeni şifre talep ediyorum yazarsan sana telefonla dönüp yeni şifreni verirler.
Patiklipenguen
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bende Çaldırmıştım Aşağıdaki Gibi Uyguladım Geri Aldım Üyeliğimi Sana Şöyle Tarif Edeyim ;
İlk Önce Hesabına Plus Alırken Kredi Kartıyla Aldıysan Rahatlıkla Alabilirsin Charı.
Plusu Alan Kredi Kartı Sahibinin Kimlik Fotokopisini
Ardına Ayrı Bir Kağıda ;
''Ben ALİ ÜZMEZ , örnek_örnek adında Mynet Üyeliğim Çalındı. Üyeliğime Yeni Bir Şifre Talep Ediyorum.
05XXXXXXXXX Bana Bu Numaradan Ulaşarak Bildirirseniz Sevinirim.''
İlk Önce Kimlik Fotokopisinin Olduğu Kağıdı Faxlıyoruz Mynet'e , Ardından Hemen Sonra Farklı Bir Kağıda Yazdığımız Yazıyı Yolluyoruz.
Sonra Seni 1 Gün İçinde Arayarak Yeni Şifreni Veriyorlar.
İlk Önce Hesabına Plus Alırken Kredi Kartıyla Aldıysan Rahatlıkla Alabilirsin Charı.
Ardına Ayrı Bir Kağıda ;
''Ben ALİ ÜZMEZ , örnek_örnek adında Mynet Üyeliğim Çalındı. Üyeliğime Yeni Bir Şifre Talep Ediyorum.
İlk Önce Kimlik Fotokopisinin Olduğu Kağıdı Faxlıyoruz Mynet'e , Ardından Hemen Sonra Farklı Bir Kağıda Yazdığımız Yazıyı Yolluyoruz.

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Gölge Haramileri
YaLnIzKaLp yazdı:Bende Çaldırmıştım Aşağıdaki Gibi Uyguladım Geri Aldım Üyeliğimi Sana Şöyle Tarif Edeyim ;
Ardına Ayrı Bir Kağıda ;
Kanka Benim Üyelikte Çalınmıştı.İnşallah Alıcam Bende geri...Cekeyim artk fax ı
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Selam,
Çok basit arkadaşım ..
Mynet Kullanıcı Hizmetlerine,
Sisteminizde .................. kullanıcı adı ile kayıtlıyım
.....--...--...... tarihinde hesabım çalındığından dolayı yeni şifre talep ediyorum.
Kimlik fotokopim alttadır..
Adı Soyadı
Adres
Telefon
İmza
Mynet Müşteri Hizmetleri Fax numarası : 0212 365 95 73
Faxı gönderdikten sonra onlar sana ulaşırlar ... Şayet 1-2 gün içinde aramazlarsa sen ara [gönderim raporunla birlikte] eğer hesabın paralı üyelikse hemen verirler ama paralı üyelik değilse alman çok zor [biz paralı hesabı aldık paralı üyelik olmayanı vermediler ama onuda alıcaz]...
Çok basit arkadaşım ..
Mynet Kullanıcı Hizmetlerine,
Sisteminizde .................. kullanıcı adı ile kayıtlıyım
.....--...--...... tarihinde hesabım çalındığından dolayı yeni şifre talep ediyorum.
Kimlik fotokopim alttadır..
Adı Soyadı
Adres
Telefon
İmza
Mynet Müşteri Hizmetleri Fax numarası : 0212 365 95 73
Faxı gönderdikten sonra onlar sana ulaşırlar ... Şayet 1-2 gün içinde aramazlarsa sen ara [gönderim raporunla birlikte] eğer hesabın paralı üyelikse hemen verirler ama paralı üyelik değilse alman çok zor [biz paralı hesabı aldık paralı üyelik olmayanı vermediler ama onuda alıcaz]...
NewKULL
2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA
www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Birşey daha.
havaLe iLe aLdıqım ıcın dekontum yok. O zamandan beri durması ımkansız zaten. YanLız e-pin şifreLerim eLimde en son aLdıqım e-pin Lerim var. Bunları faks a ekLesek oLur mu. Yoksa iLLa dekontu mu isticekLer. ev teLefonundan 0 Lar kapaLı oLduqu ıcın arıyamıyorum.
havaLe iLe aLdıqım ıcın dekontum yok. O zamandan beri durması ımkansız zaten. YanLız e-pin şifreLerim eLimde en son aLdıqım e-pin Lerim var. Bunları faks a ekLesek oLur mu. Yoksa iLLa dekontu mu isticekLer. ev teLefonundan 0 Lar kapaLı oLduqu ıcın arıyamıyorum.
- Kullgeretta
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
dekontda ısrar ederler ama sen e-pin şifrelerini faxda veya telefonda konuşurken söyleyebilirsin .. Belki yardımcı olurlar ..kaBocNn yazdı: Birşey daha.
NewKULL
merhabalar benim başıma geldiği için biliyorum fax yollama yöntemini 4 kere fax çektikten sonra alabildim hesabımı ama sen tek seferde almak için aşşağıdaki gibi sırala ve fazla
1 : Tc Kimlik cüzdanı Fotokopisi
2 : Çalınan Hesaba Almış Olduğun Plusun Banka Dekontu (Dekont yoksa alamazsın )
3 : Ve En Alta Okunacak Şekilde Büyük Harfler ile '' Yeni Şifre İstiyorum'' yazman.
Umarım Yardımcı Olabilmiştirim. Saygılarımla...
3 : Ve En Alta Okunacak Şekilde Büyük Harfler ile '' Yeni Şifre İstiyorum'' yazman.
ha bu arada mynet fax numarası : 0212 365 95 73 
- BLaDeII
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Gölge Haramileri
Ne zaman arıyorlar peki fax cekınce?SERDARBEY yazdı:merhabalar benim başıma geldiği için biliyorum fax yollama yöntemini 4 kere fax çektikten sonra alabildim hesabımı ama sen tek seferde almak için aşşağıdaki gibi sırala ve fazla
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe
Eminönü= SeRhAtt
Eminönü= SeRhAtt