HOPDEDİKS silinmiştir.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: HOPDEDİKS silinmiştir.

Mesaj gönderen Prinssof »

sizle dalga geçyo silermi hiç o çarı o zihniyetteki adam ? Parası olmayanları küçümseyecek kadar aciz,onun arkadaşlarının ''BAZI'' larıda onu göremeyecek kadar aciz.Bu laftan şimdi 40 türlü mal mal seyler üreteceksiniz bekliom da ztn
Akifbaba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Akifbaba »

HOPDEDİKS iye emin önünde iyi düşmandık ama düşmanlık bi yana karakterini silmesine anlam veremedim ve üzüldümde açıkcası güzel bi düşmanı kaybettik .... silmemesini isterdim... Şu OyuNDA SİRKOTS veleti hariç herkezi seviorum düşman olsun olmasın..

EMİN ÖNÜ: GERİDÖNÜŞ
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Prinssof »

korku başa bela sahinkurts aldın mesajı
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Kendini bilmezler için çar silseydik oynicak carımız kalmazdı.Umarım silmemişşindir.

Diğer olaya gelecek olursak, HOPDEDİKS ile bi alıp vermediğim yok.Lakin, Prinssof HOPDEDİKS senin söylediklerini yapacak bir zihniyette değildir ki yaparsa da kendi değerini düşürür.Yani kısacası herkez kendine yakışanı yapar.

Herkezin 2-3 çapulcu yüzünden sınırlendığını hatta bölgeden sövdüğünü biliyoruz,takmamak lazım ama bir yerden sonra insan bıkıyor.Bende yaptım,benimde çok olaylarım oldu.Keşke yapmasaymışım, pişmanmısın hayır değilim.Oyunu daha komik, eğlenceli, eğitici yapanların çarını sildirmek yerine berbatlaştıran, oynamaktan bıktıranların çarlarını sildirelim ki saygı ve sevgi çercevesi içerisinde huzurlu bir oyun oynayalım.
Kullanıcı avatarı
reco45
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen reco45 »

gerçekten yazık olmuş HOPDEDİKS e üzüldüm oyununda artık eski tadı tuzu kalmadı ben bile girmiyorum abimler giriyo oyuna çarlarımı silmeyi çok düşündüm ama 2 3 tane velet yada geri zekalı ahmaklar için o güzelim çarlara deymez ben bu oyuna yıllarımı verdim o çarlarla çok ugraştım ama keşke oyun yine 29 lwi deki gibi zevkli olsa eski günleri çok özledim ben bu oyunu 3 kardeş oynuyorum ve eskiden çok zevkliydi yardımlaşma die bişey vardı oyunda herkez herkezi tanıyodu ama şimdi oyuna girip selam veriyoruz allahın selamını alan belli başlı kişiler var gerçekten yazık oldu güzelim ikv ye ama bunlara inat ne o çarları silcem nede o çarı bırakçam sadece biraz ara verdim grup bölgeleri gelene kadar en basit örnek Kinqdoom ( sertaç ) abi bile oyunu bıraktı aeor temiz birisi gibi görünüyo kimse onun 2 yüzlü olduuğunu bilmiyo yalakalıktan başka bişeyi bilmiyo o 2 epeyi ver buluşma hatıralarını kimlere yalakalık yaparak yada kimden çaldı meteor zamanından benden hep item dileniyodu şimdi adam olmuş ama nasıl adam oldu ? bu soruya cevap bulamadım. bu zaman a kadar bana çok hırsız diyen oldu ama kimin eşyasını parasını pulunu çalmışım çarlarımın ismi aşşağıda yazıyo benim eşyamı çaldı desinb birisi oyunda hemen hemen herkez adımı biliyo karaterlerimide biliyo birisinin bişeyini çasldıysam söylesin
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DIALPMA
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DIALPMA »

HOPDEDİKS çok üzüldüm ben seni beta dan tanıyorum sen tanımassın ama neyse :D Keşke hemen silmeseydin yazık oldu ya :(
http://s16.gladiatus.net/game/c.php?uid=28258
Tıklarsanız sevinirim kaybediceğiniz bir şey yok oyunda altın kazanıyorum sadece lütfen :D
Kullanıcı avatarı
Soulreaper
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Soulreaper »

Sana içimden "iyi halt etmişsin demek geliyor" ama yapacak tek bişi yok şu anda ...Üzülmekte gelmiyor çünkü bu oyun hakkında ki bilginle daha da iyilerini yapacağından kuşkum yok...Bi laf var "nerde tırak orda bırak" diye...demekki tırak dedirttiki o char sana sildin...canın sağolsun...
Ha şu bi de bayram edenler var...İkide bir bi arz bi lodos olan ne yaptığını bilmeyen, ettiği küfürü hesaplamayıp 2 gün sonra selam veren dengesiz, şekilsiz yaratıklar...Boşver onları şevkom sen işini bilirsin...yeni charda yardım lazım olursa /f Soulreaper yada telefona bi çağrı...anladın sen onu kolay gelsin....(yorumuma itirazı olan beni oyunda bulsun post kasmak için bu başlığı kirletmesin...Saygılarımla...

Soulreaper....One Soul Fits All...:))))))))))
MAY THE HOLY LİGHT SHINE UPON YOUR PATH AFTER I REAP YOUR SOULS...BY SOULREAPER...
Kullanıcı avatarı
elaaa24
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen elaaa24 »

Gerçekten Çarını Silmiş Olması Sasırtıcı...Kendisini , Şevket Bey'i Tanımıyorum Ama Bi Gün ;Bankanın Orda Ben Lodos Olduğum İçin Küçük Bi Klan Çatışmamız Oldu.Ve Haliyel Birimiz Öldü.Ben Yapım Gereği , Bununda Bi Oyun Olması Haliyle Ölsemde Kalsamda Bişi Demem.Ama Bana 2 Dak Sonra Pm geldi.Sevket Beyden;Tam Olarak Geçmiş Gün Hatırlamıyorum Ama Hemen Hemen Söyleydi Yazanlar ,''Oyunda Bir Düşmanın Daha Oldu ''...Geçmiş Gün Yasanalar Çok Geri De Kaldı, Hoş Bi Anı Olmasada , Silmiş Olmasına Üzüldüm ....

// Bluu // 49 LEVEL // LODOS // BÜYÜCÜ //
'' Beni BİR '' ALLAH'IM BİR' de DOST'Larım BilSin ,GeriSi İlerLesin...''
Kullanıcı avatarı
Aquarius
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Aquarius »

Bir anlık sinirlilik bile olsa Şevket karakter silmez sadece girmemezlik yapar. Galiba bu konuyu açmasındaki nedende dost/düşman herkesin yorumuna bakmak..
ByOnuR ..
Kullanıcı avatarı
Ozgurbuyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Ozgurbuyucu »

HOPDEDİKS le bi sohbetim yoktu üzüldüm ama bu oyunda kimse masum değil yaşadıklarım gösterdi

Özgürbüyücü
'' Gerçekçi ol imkansızı iste. ''

Ernesto Che Guevara

“Genel Sohbet” sayfasına dön