Bazı kişisel nedenlerden ve Lise 1 dersleri yüzünden oyuna ara veriyorum . Hepiniz bu arada kendinize iyi bakın . Sizi özliycem . Kadimi bol bol kesin
Kısa Bir Ara
Kısa Bir Ara
Değerli Kardeşlerim , Arkadaşlarım , Abilerim , Ablalarım
Bazı kişisel nedenlerden ve Lise 1 dersleri yüzünden oyuna ara veriyorum . Hepiniz bu arada kendinize iyi bakın . Sizi özliycem . Kadimi bol bol kesin
. Sadece güle güle demeniz yeterli . Bir nedenimde hayatta oyundan daha önemli olan birisi varmış onu buldum aşık oldum
. Neyse ALLAH ' a emanet olun ...
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Re: Kısa Bir Ara
Güle Güle Okan Herşey Gönlünce Olsun...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
- Myxunrulyx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
reeL hayatında başarıLar dıLerım Lise 1 bıLırım zoRduR neyse her şey istedigin gbi oLuR inş sewdiginede kawuşuRsun 
www.unruly.tk yeni siteMiz herqesi beqLeRiz
S0uLjaß0yxunruly
S0uLjaß0yxunruly
Reel yaşamında başarılar dilerim tekrar döndüğünde görüşmek üzere ...
Allah Razı Olsun Çok Az Kaldı Yaza Dönücem Yaza Ne Kaldı ki
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
M. Kemal ATATÜRK
M. Kemal ATATÜRK
- DaRkHeLLxOsMaNBy
- İskele Babası
reel hayatta başarılar...
Farkımız ve TarzımızDARKHELLOlmamız Ya Kan Kusturruz Ya TAM SUSTURURUZ
..................................Özenti Deil Yaşantı.................................................
..................................Özenti Deil Yaşantı.................................................
- SAZOBALII
- Işık Hanım'ın Elemanı
Derslerinde başarılar... fırtınaya kendini kaptırmaman dileği ile güle güle.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
- mesut183
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Reel hayatta başarılar

© 2010 Beyaz Köşk Sunucusu Telif Hakları Türk Silahlı Kuvvetleri Loncası ' na Aittir