herkese iyi oyunlar dileyerek bi açıklamada bulunmak istiyorum ben oyundaki adım xxxyamgurxxx
Hunxreis
Hunxrua nında sahibiyim
ayrıca arkadaslarımda muhtelif isimlerle hun carları acmışlardır .
Bu açıklamayı yapmamın sebebi Hunxrua yı kasmak için oyuna girdigimde bizimle alakası olmayan hun carları ile karsılastım bunlardan Hunxbaşkan olan car benden carları silmemi istedi bende bu talebi ret ettim
eger olay loncayı kurduk falansa işte bizde kendi çapımızda kurduk ne yapalım vede silmek gibi bi niyetimizde yok
tekrar iyi oyunlar ve bol itemler dilerim
Hunx loncası
Hunx loncası
konyalı
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HUN
Re: Hunx loncası
Gozum Sende AkıL Fıkır Varmı.? Baskasının Ismını Ne HakLa aLıyorsun..! O Ismı Bızzat Ben Kendı eLLerımLe Koydum.Daha Carı Acmadan Cakma OLarak Cıkıyorsun Karsıma Isımmı yokdurdu Oyunda Ben Sana Verım Lıste BakaLım Sen Kendı Lıstenı YayınLa ben O Isımdende Vaz Gecıcem.

bak kardeş tesadüfen agahın yanında karşılaşltım sizlerle daha yeni acıyordunuz sizi uyarmak için 25 lvl olan carlarımıda getirdim vede yani beni bilenler bilir cakma ile falan ugrasmamda zaten bu duyuruyu yapma sebebimde oyunda bana sil o carları demendir sen hangi hakla bana car silmemi söylersin biraz edepli ol asıl cakma oılan sensin
konyalı
Hunxreis
Hunxarıkan
Hunxbledu
Hunxattila
Hunxrua
Hunxpatron
listemizde bunlar cakma olanda yoktur içlerinde
Hunxarıkan
Hunxbledu
Hunxattila