Blacqxmasq Oyuna DÖNDÜ
Re: Blacqxmasq Oyuna DÖNDÜ
oncelikle bana h.g diyen arkaslarima tesekkur ederim.. ben sinirle gelmedim ssdece bazi arkadaslarin ileri geri konusmalari beni sinir etti ve bana artislik yapan ve beni karsilarina alan kisiler kendilerine en buyuk kotulugu yaptilar. neden sancak sorusunada bu kimseyi ilgilendirmez herkesin secimi kendinedir... benm kimseyle sorunum.olmadi.ve.olmazda.ama.benimle.sorunu.olanlar.sorunla.birlikte.cozulur. simdiden kimin.ne.mal.oldugunu.anlamama.yardim.ettiniz.icin.bazi.artist.kisilere.tesekkur.ederim. ßlacq
Böyle başka sunucudan geldim diyipte sonradan bizim sunucudan hırsızlık yapan birinin yeni çarı olduğunu çook gördük umarım sende onlardan değilsin...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
hersey ileride belli olucak kardeş ne kimsenin malında nede kimsenin çarında gözüm var allah bilr ki haram yememişiz yemeyizde...
Bekleyin beyler ben şimdi anlarım. :lol:
Blacqxmasq! hiç GM kestin mi?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Bu soru can alıcı sorucomplex yazdı:Bekleyin beyler ben şimdi anlarım. :lol:
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
kardes ya cocuksun yada hormonlarda bozukluk var senin.bunu oyunnu oynayanlarin cogu bilirki kimse [GM] kesemez ... hatta bir olay var loserhakan diye bir arkadasimiz daha 49 cikmadan sivri ada yanmis ormanda [GM]'ye ws demisti kendisi kalkan acana kadar kendisine 30000 cakaraq pert etmisti burdanda belli oluyorki kimse [GM] kesemezzzzz.....