Sunucu erişim sorunu hakkında [DÜZELTİLDİ]
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Sunucu erişim sorunu hakkında
KARDESİM İ PAZAR GUNUM VARDİ OYUN İCİ PLANLAR YAPTIM SABAH KALKIYORUM Bİ BAKIYOM KAPALI OLUCAK İSMİ ! HERKEZİN Bİ SABRI VAR HA NEDEN OYUNLA PLAN YAPIYON DISARDA FIRTINA VAR BISI YAPILMAZ HERHALDE BENDE OYUNLA İLGİLİ PLAN KURDUM AMA İCİNE ETTİNİZ..Lathander yazdı:Merhaba,istanbul1453 yazdı:YAZDIGIM YORUMU SİLİYOSUN CUNKU BEN HAKLIYIM ..!!!
BOZUN BOUZN SONRA ÖZÜR DİLE OLURMU BOYLE SEY !
Eleştiriye hatta tenkitlere her zaman açığız.Farklı karşılıklı saygıyı korumak şartı ile özür dilerim ama bize "lan" diye hitap edemezsiniz.
!
NOT: Geri sarma olmayacaktır. Sunuculara erişme imkanınız vardır. Ama güncelleme sunucusundaki sorun nedeni ile herkes erişmemektedir.
-
- Kadim Hidra Avcısı
Yönetici beyler şu istanbul1453 adlı kişiye 2 hafta forum yasağı verin yoksa daha çok küfür eder
Bu kadarı yeterli.istanbul1453 yazdı:YONETICILER GUZELLIK UYKUSUNDA KALKIP SÜT BANYOSU YAPCAK DAHA UYUMAYIN
Üyelik uzaklaştırılmıştır.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
-
- Kadim Hidra Avcısı
Yöneticiler dediklerimi yabıolar saolsunlar
Hıdra getittireyim mi gençler
)))
- Damz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Geri Sarma Olmuyacaktır Dedin 2 Hafta Önceki Bağlantı Sorununda Geri Sarma Oldu ve 10m 4 Bin Kp Zarara Uğradım.Lathander yazdı:Merhaba,istanbul1453 yazdı:YAZDIGIM YORUMU SİLİYOSUN CUNKU BEN HAKLIYIM ..!!!
Eleştiriye hatta tenkitlere her zaman açığız.Farklı karşılıklı saygıyı korumak şartı ile özür dilerim ama bize "lan" diye hitap edemezsiniz.
!
NOT: Geri sarma olmayacaktır. Sunuculara erişme imkanınız vardır. Ama güncelleme sunucusundaki sorun nedeni ile herkes erişmemektedir.
Sonra TTnet Aradım Şikayete Mesajlar Attım ve Yanıt Hala Gelmiş Değil.Ayrıca Oyuna Para Yatıyorum.Bize Öncelikli Davranmak Zorunundasınız.
Damz İkrardan Gelir.
COK KOMİKSİN..Vandervaart yazdı:Yöneticiler dediklerimi yabıolar saolsunlarHıdra getittireyim mi gençler
)))
- deryakahveci
- İri Fare Avcısı
Arkadaşlar Uzatmaya Gerek Yok YÖnetici Doğru Sölüyor herkz Güzelce KOnussun...!
haklıistanbul1453 yazdı:KARDESİM İ PAZAR GUNUM VARDİ OYUN İCİ PLANLAR YAPTIM SABAH KALKIYORUM Bİ BAKIYOM KAPALI OLUCAK İSMİ ! HERKEZİN Bİ SABRI VAR HA NEDEN OYUNLA PLAN YAPIYON DISARDA FIRTINA VAR BISI YAPILMAZ HERHALDE BENDE OYUNLA İLGİLİ PLAN KURDUM AMA İCİNE ETTİNİZ..Lathander yazdı:Merhaba,istanbul1453 yazdı:YAZDIGIM YORUMU SİLİYOSUN CUNKU BEN HAKLIYIM ..!!!
!
- Deathxandrei
- Salgın Koruyucusu