İmzanı güncelleBurhanxbizans yazdı:Alowwwww Gençlik Ateşini YakıyoruzHaydi
yoksa Ben Hepinizi YAKACAM TOPTAN... Bu forum Güncellikten İnmiycek Haydi Ateşliyoruz
![]()
Anlatın Bakalım Ne Örüyonuz Artık YAvaştan yavaştan hatta hızlı şekilde Oyuna Dönme Vakti Bizans'ı Durulma Döneminden Tekrar Yükselme(Fatih Sultan Mehmet) dönemine Taşıyacağız ama öncelikle şu toplantı işini bir aradan çıkarmak lazım çünkü artık ne dedir ne değildir bilinmesi lazım!.......
Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...
- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Bizans İmparatorluğu İkinci Baharını Yaşıyor...
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
Bizi Bilen Bilir, Bilmeyende Kendi Gibi Bilir
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Clash Ofthe Titans
MYDoNoSeXBiZaNS yazdı:İmzanı güncelleBurhanxbizans yazdı:Alowwwww Gençlik Ateşini YakıyoruzHaydi
yoksa Ben Hepinizi YAKACAM TOPTAN... Bu forum Güncellikten İnmiycek Haydi Ateşliyoruz
![]()
Anlatın Bakalım Ne Örüyonuz Artık YAvaştan yavaştan hatta hızlı şekilde Oyuna Dönme Vakti Bizans'ı Durulma Döneminden Tekrar Yükselme(Fatih Sultan Mehmet) dönemine Taşıyacağız ama öncelikle şu toplantı işini bir aradan çıkarmak lazım çünkü artık ne dedir ne değildir bilinmesi lazım!.......![]()
nie len neyi var

- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
xxCReWxx yazdı:Loncanizin BaşarıLarını DıLeRİmm
TaHRiBaTxCReW Enqinn
eyw kardeşim sizede dilerim..

- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
GüncelledimMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:İmzanı güncelleBurhanxbizans yazdı:Alowwwww Gençlik Ateşini YakıyoruzHaydi
![]()
Anlatın Bakalım Ne Örüyonuz Artık YAvaştan yavaştan hatta hızlı şekilde Oyuna Dönme Vakti Bizans'ı Durulma Döneminden Tekrar Yükselme(Fatih Sultan Mehmet) dönemine Taşıyacağız ama öncelikle şu toplantı işini bir aradan çıkarmak lazım çünkü artık ne dedir ne değildir bilinmesi lazım!.......![]()

- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Selamlar,
Tamam Burhan, Cumartesi akşamı saat 21:00 da herkesi msn de bekliyor olacam.Gerekenleri konuştuktan sonra şu foruma resim ekleme işinide bi güzel anlatırsınız bana
Bi kaç karakatürüm var eklemem gerekn de
Tamam Burhan, Cumartesi akşamı saat 21:00 da herkesi msn de bekliyor olacam.Gerekenleri konuştuktan sonra şu foruma resim ekleme işinide bi güzel anlatırsınız bana
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
tamamdır abi o saatte olucaz

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)
- Burhanxbizans
- FareAdam Düşmanı
YiLMaZ yazdı:Selamlar,
Tamam Burhan, Cumartesi akşamı saat 21:00 da herkesi msn de bekliyor olacam.Gerekenleri konuştuktan sonra şu foruma resim ekleme işinide bi güzel anlatırsınız banaBi kaç karakatürüm var eklemem gerekn de
![]()
tamam abi dilersen oyundada toplantı yapılabilir ismet beyin yanında.. ama rahat durmazlar dersen messenger toplantısı uygun olur....

- MYDoNoSeXBiZaNS
- Cin Avcısı
Hah ya böyle daha güzel olmuşBurhanxbizans yazdı:GüncelledimMYDoNoSeXBiZaNS yazdı:İmzanı güncelleBurhanxbizans yazdı:Alowwwww Gençlik Ateşini YakıyoruzHaydi
![]()
Senimi Kırcam :d
Mydonosexbizans,,Sabotage,,Xxgladyatörxx,,Linkinpark,,Vogue,,Oricinal,,Baksen(01.07.2010-17.07.2010)
-
- İskele Babası
Bende Katılacam toplantıya ama kimsenin msn si yo bende biri msn sini yazabilirmi bana toplantıya katılacaklardan
Yıkılmadımxbizans
Yıkılmadımxbizans
alihayirci yazdı:Bende Katılacam toplantıya ama kimsenin msn si yo bende biri msn sini yazabilirmi bana toplantıya katılacaklardan
Yıkılmadımxbizans
hehe dışlayın Aliyi

Lycaon (49) / DooDLeZz (49)