BumuDuR aDaLeT..!..

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Keskota
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

BumuDuR aDaLeT..!..

Mesaj gönderen Keskota »

Merhaba Arkadaşlarım SizinLe İLetişime Gecmemin asıL Sebebı [ Adaletsizlik ]

2 Gun Önce Bir aDam [ Hayvan ] ' nın Biri Kestım Die Benm özeLeme aqıza aLınmıyacaK SözLeR eTTi Bnde CaqReyi Şikayet Butonunda buLdum We Ertesi Gun Baktım adam Ne Bir Ceza Nede Bir uyaRı aLmıs we HaLa Kufur edıoR Bende böLqeden HaKKıMı aRaDım we İnanmayacaksınız ertesi Gun cara GırdıqımDe susturuLmu8stu SimDi Lutfen söLermısınız BumuDuR '' İKV '' yöneticiLerinin DuyarLıLıqı Size Bırakıorum ...

SayqıLarımLa... Sunucu :[color=#BFFF00]Eminönü[/color] Nick :[/color] Iiııxemrexııil
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Re: BumuDuR aDaLeT..!..

Mesaj gönderen Aeoroea »

Keskota yazdı:Merhaba Arkadaşlarım SizinLe İLetişime Gecmemin asıL Sebebı [ Adaletsizlik ]

2 Gun Önce Bir aDam [ Hayvan ] ' nın Biri Kestım Die Benm özeLeme aqıza aLınmıyacaK SözLeR eTTi Bnde CaqReyi Şikayet Butonunda buLdum We Ertesi Gun Baktım adam Ne Bir Ceza Nede Bir uyaRı aLmıs we HaLa Kufur edıoR Bende böLqeden HaKKıMı aRaDım we İnanmayacaksınız ertesi Gun cara GırdıqımDe susturuLmu8stu SimDi Lutfen söLermısınız BumuDuR '' İKV '' yöneticiLerinin DuyarLıLıqı Size Bırakıorum ...

SayqıLarımLa... Sunucu :[color=#BFFF00]Eminönü[/color] Nick :[/color] Iiııxemrexııil

Oncelıkle Selamlar.
Hıc Bır Yonetıcıden Bu Sekılde Cavap Alamassın Eger Bırseyler Elde Etmek Haksız Yere Susturuldugunu Dusunuyorsan İkv/destek Ile Iletısıme Gecmende Fayda Var.Eger Forumu Takıp Edıyorsan Bu Gıbı Acılan Konular Cevap Verılmeden Konu Kılıtlenır Nedenı Ise, ( viewtopic.php?f=52&t=18 ) Baglıntıdakı Kuralları Okumadan Konu Acılmasıdır.Iyı Forumlar, Konuya Kılıt Lutfen 1. Sayfa Temız Kalsın.
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Bu tiplere cevap bile vermiyceksin.Şikayet edip yasaklasaydın keşke ;)
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
Barmen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Barmen »

Kardeşm , Günde 200 Kişi ( Abartılı Olabilir ) Şikayette Bulunuyor , Yöneticiler 1 günde Hangisine Baksın , Bugün Almazsa Yarın Alır , Yarın Almazsa Ondan Sonraki Birgün Alır , Aceleye Negerek Var.
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "

İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,

Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Kullanıcı avatarı
Elber
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Elber »

Bu tür konuları bölgeye paylaşırsan ve birazda argo konuşursan oyunda her hangi bir yetkilinin görmesi sonucu cezan kaçınılmaz olur. Fakat şikayet listesi bir hayli yoğun olduğunda cezlandırma biraz geç olabilir. Tahmin ettiğime göre başına bu olay gelmiştir.
Resim
Fihgterr / webcatan-Fihgter/Elber
www.anadoluakincilari.com
Büyücü'nün zırhı zekasıdır.
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Bu gibi durumlarda ikvdestek adresini kullanmalısınız. Ceza itiraz ve bildirimleri yalnızca ikvdestek adresinden kabul görmektedir.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön