Oyundaki sorunLarimizdan baziLari..

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TAYFAxASKR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Oyundaki sorunLarimizdan baziLari..

Mesaj gönderen TAYFAxASKR »

Oyunda bir cok skayetLer var bunLari sirayLa diLe getirmek istiyorum.. BunLarin arasinda bende cok skayetciyim!!!
1.Arkadas ve yasak Listesinin büyütüLmesini istiyoruz..
2.Cakma car acanLari skayet ettigimizde otamatikmen ayarLasaniz programi direk banLansaLar süper oLur.. Benim fikrim..
3.Loncaya aLinmayan kisiLer kendi kafaLarina göre car acip kasiyorLar... Bunada bir care buLursaniz seviniriz cünkü siLdiremiyoruz.. HirhizLik + Küfür ettikLerinde LoncaLari LekeLiyorLar!!!
4.Allaha ve dine küfür edenLeri susturacaginiza direk banLamanizi öneririm.. Yaradana küfür edenin anLinin ortasindan vururum!!!
5.Kadimin gücünü biraz azaLtirsaniz sevinirim.. BöyLeLikLe hic bir oyuncu gerginLik yasamaz ve birbirine kirici sözLer söyLemezLer ve en azindan herkesin görevi yerine geLmis oLur..
6.Küfür edenLeri 3 gün susturuyorsunuz ve yine ayniLar.. Benim fikrim bir kisi 3 kez susturuLuyorsa 4'düncüde hesabini kapatmaniz...

GM YönetimciLeri biLiyorum szin isinizde cok zor.. Sizden ricam biraz daha agir KuraLLar koysaniz sevinirim... Oyunda bir cok kisi diskindi ve her yer hirsizLikLarLa cakmaLarLa doLuyor ki bunLari yapanLarinda ALLAH korkusu yok!!!
söyLemek istedigim cok sey var asLinda ama bukadarina care buLursaniz onada sükür!!!
Bu arada sizde bizim gibi bir insansiniz sadece oyunda yönetimciLersiniz ki baziLari yaLakaLik yapiyor en nefret ettigim seydir... Ne demis ataLarimiz ya göründügün gibi oL yada oLdugun gibi görün.. ins nedemek istedigimi anLamissinizdir.. SaygiLarimLa Tayfaxnergiz.

Bu sever böyLe konuyu aciyorum ins iLgiLenirsiniz diye ümit ediyorum...
Resim

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..

HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN :[/b] ikvtayfa@hotmail.com
Kullanıcı avatarı
KoRkUsUzXOgUz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Oyundaki sorunLarimizdan baziLari..

Mesaj gönderen KoRkUsUzXOgUz »

nergiz hiç boşuna ümitlenme bunların hiç birini gerçekleştirmezler
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee
Resim
Kullanıcı avatarı
DaRkHeLLxOsMaNBy
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DaRkHeLLxOsMaNBy »

Tekrar Sölüoru bunu kaçıncı yazıŞıM bilmiorum ama tekrar sölüorum.İkv yönetimi oyuncuların isteklerini önemsiyen bi yönetim.Ve forumda isteklerimizi Dile getirmek için oluşturulmuş en iyi platformlardan birisi.Eminim İkv yönetimi Tüm istekleri dikkate aldığı gibi bu istekleride dikkate alacaklardır. ;)
Farkımız ve TarzımızDARKHELLOlmamız Ya Kan Kusturruz Ya TAM SUSTURURUZ

..................................Özenti Deil Yaşantı.................................................
Kullanıcı avatarı
amonra153
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen amonra153 »

Yahu Kardeşim senin bu isteklerinin yerine getirilmesi 1 ay'ı aşar ve imkansız gibi bişey bu kadar üst düzey bir oyun oynamıyoruz sonuçta tüm dünyanın oynadıgı SİLKROAD - KNİGHT Online oyunlar bile böyle değil mantıklı düşünelim siz çözüm üretmeye çalışın ..!
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Clash Ofthe Titans

Mesaj gönderen Burhanxbizans »

TAYFAxASKR yazdı:Oyunda bir cok skayetLer var bunLari sirayLa diLe getirmek istiyorum.. BunLarin arasinda bende cok skayetciyim!!!
1.Arkadas ve yasak Listesinin büyütüLmesini istiyoruz..
2.Cakma car acanLari skayet ettigimizde otamatikmen ayarLasaniz programi direk banLansaLar süper oLur.. Benim fikrim..
3.Loncaya aLinmayan kisiLer kendi kafaLarina göre car acip kasiyorLar... Bunada bir care buLursaniz seviniriz cünkü siLdiremiyoruz.. HirhizLik + Küfür ettikLerinde LoncaLari LekeLiyorLar!!!
4.Allaha ve dine küfür edenLeri susturacaginiza direk banLamanizi öneririm.. Yaradana küfür edenin anLinin ortasindan vururum!!!
5.Kadimin gücünü biraz azaLtirsaniz sevinirim.. BöyLeLikLe hic bir oyuncu gerginLik yasamaz ve birbirine kirici sözLer söyLemezLer ve en azindan herkesin görevi yerine geLmis oLur..
6.Küfür edenLeri 3 gün susturuyorsunuz ve yine ayniLar.. Benim fikrim bir kisi 3 kez susturuLuyorsa 4'düncüde hesabini kapatmaniz...

GM YönetimciLeri biLiyorum szin isinizde cok zor.. Sizden ricam biraz daha agir KuraLLar koysaniz sevinirim... Oyunda bir cok kisi diskindi ve her yer hirsizLikLarLa cakmaLarLa doLuyor ki bunLari yapanLarinda ALLAH korkusu yok!!!
söyLemek istedigim cok sey var asLinda ama bukadarina care buLursaniz onada sükür!!!
Bu arada sizde bizim gibi bir insansiniz sadece oyunda yönetimciLersiniz ki baziLari yaLakaLik yapiyor en nefret ettigim seydir... Ne demis ataLarimiz ya göründügün gibi oL yada oLdugun gibi görün.. ins nedemek istedigimi anLamissinizdir.. SaygiLarimLa Tayfaxnergiz.

Bu sever böyLe konuyu aciyorum ins iLgiLenirsiniz diye ümit ediyorum...
Selamlar Nergiz arkadaşım...Konuya Düzgün Cevap veren olmamış sanırım bende fikrimi belirteyim istedim... Yanlış Konuşur isem AFFOLA....
isteklerine maddeli olarak yanıtlacağım.!! ;
1)Bu 49 lwl gelme güncellemesinde ve 39 lwlda zaten büyüttüler, bunu Yapmaları %1 ihtimaller arasındadır...
2)Bunu otomatiğe bağlarlarsa sende yine şuan bulunduğun karakterlerden benzerini açamazsın doğal olarak bu bir çözüm değil, bunun için şikayet et butonu yerleştirdiler sadece o kişiyle bağlantıya geçmen yeterli ;) konuştur(şikayaet et butonunu kullan) yada kanıtlarını ikv'ye sunman olacaktır...(iş uzun ama şimdilik kesin çözümü yoktur bunun)...
3)Kaç senedir Lonca Sistemi Faaliyete girecek diyorlar ama daha bir faaliyet yok , eğer olaki bir gün girerse buna çözüm olacaktır.... karakterlerimizin üstünde adımız yazıyor (karşıdaki insanın görüşüne göre) üst kısmındada bulunduğumuz klan yazacaktır doğal olarak diğerlerine itiaat olmayacaktır...
4)Bunun için yine şikayet et butonu devrededir...(Amma susturulur amma banlanır kaderimize kalmış),diğer bir alternatifin ise Yasaklaman olacaktır...
5)Bunu yapmaları şimdilik imkansızdır çünkü oyun güncellemesi gelirken zor kesilecek hatta aylarca grupça kesilmiycek, akıllı gruplarla kesilecek gibi reklamlarla bunu gündeme getirmişlerken bunu yapmazlar ...
6)Bu uygulamanın eskiye dönmesi kanattindeyim çünkü önceden ilk sustulan 1 haftaydı, tekrar aynı hatayı yaparsa 2 yada 3 hafta , daha sonra 1 ay ve bir daha ceza alırsa 999 gün susturuluyordu....(yani her cezada günler olarak artış gösteriyordu..)

Teşekkürler....

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

amonra153 yazdı:Yahu Kardeşim senin bu isteklerinin yerine getirilmesi 1 ay'ı aşar ve imkansız gibi bişey bu kadar üst düzey bir oyun oynamıyoruz sonuçta tüm dünyanın oynadıgı SİLKROAD - KNİGHT Online oyunlar bile böyle değil mantıklı düşünelim siz çözüm üretmeye çalışın ..!
GİT ONU OYNA O ZAMAN BURAYA GELİPTE O OYUNLARI SAVUNMA BANA BU OYUNDAKİ DOSTLUK HİÇ BİR YERDE YOKTUR... BOŞ KONUŞMA GİT ONLARI OYNA ...
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Burhanxbizans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

amonra153 yazdı:Yahu Kardeşim senin bu isteklerinin yerine getirilmesi 1 ay'ı aşar ve imkansız gibi bişey bu kadar üst düzey bir oyun oynamıyoruz sonuçta tüm dünyanın oynadıgı SİLKROAD - KNİGHT Online oyunlar bile böyle değil mantıklı düşünelim siz çözüm üretmeye çalışın ..!

SİLKROAD dediğin oyunda karakterin yürüyüşünde meymenet yokki ben onu oynayım, KNİGHT ONLINE dedğin oyun satılmışların oyunudur oyuynun ne kadar hilekar oldupunu ispatladırlar yılda kaç milyon dolar paraların aktığı gerçeğide değiştirmiyor ve üstüne üstüelik bu parayıda müslamanları öldürmek için konuşuyorlar... başka oyun reklamının yapılması yasak bana zorla karalatıyorsun başka oyunları....
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ruhh
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ruhh »

Bence olamayacak birşey yok. İkv geniş bir platform ve eminim bir takım yenilikler için zaten şu bir çalışma vardır. Sonuçta oynadığımız oyun ilk Türk MMOG oyunu ve sürekli gelişme aşamasında. Bizde isteklerimizi dile getirmek zorundayız ki onlara ön ayak olalım. Belki hemen değil ama sonuçta ben bu oyunu hazırlayanların çok iyi şeyler yapacağına ve burda yazdıklarımızı her zaman dikkate alacağına inanıyorum.
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
Kullanıcı avatarı
SAZOBALII
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SAZOBALII »

Sorunlarımızı başkaları değil bizler çözmeliyiz.Her yazılan maddenin bizde de çözümü mevcuttur aslında.
Klan ve Er Meydanı savaşlarını büyütmemek gerek.
Karşınızdakisine her zaman iyi yaklaşınki oda size karşı iyi adımlar atabilsin.
Unutmayın ki bu oyun Klan Parası aktif olduğunda bu hali aldı.
Şimdi düşünüyorumda "Lonca sistemi geldiğinde yeni bir savaş başlatılabilir mi ?" diye."LONCA SAVAŞLARI" Getirileri:Akçe,efsunlu eşyalar ve materyaller.(Tamamen kendi fikrim sadece varsayım.)
Bu demek oluyorki klanla bozulan dostluklar yetmezmiş gibi kardeşçe oynuyan İKV oyuncusunu(Gözde,Cevriye,Dev Ana,Karakürk gibi görevlere çok gidilirdi Arz ve Lodos olarak) yeni bir savaşa sokulmayla baş başa kalacaksınız.Birbirinize kesildiğinizde ve kestiğinizde küfürler saçacaksınız. Oyuna okadar kaptıracaksınız ki en büyük aktiviteniz bilgisayar başında İKV oynamak olacak. Birde ozaman görmek isterim ettiğiniz sitemleri.(Tabi ki aklı başında insanlar bunun farkına varabilecek.)

Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Sanane en azından adam isteğini yerine getirmiş
Ve kendi nickinide söylüyor senin gibi gerçekte olmayan bi karekterin adıyla artislik yapmıyo

“Genel Sohbet” sayfasına dön