Umut'un Babası-Umut [45]
Araştırın.
Görev:
Agah Bey'i ziyaret ettikten sonra yeraltına doğru giderken bir ağacın altında ağlayan Umut'u gördünüz.Yanına gittiğinizde Umut elleriyle kapattığı yüzünü açar ve gözyaşlarını silerek "Babam, babam kayıp ! Dün 1 gün önce yakmak için odun toplamaya gideceğini söyledi ve bir daha dönmedi, sanırım Meteor Bölgesi'ne doğru gidiyordu, lütfen O'nu bulun, lütfen!" Umut'un gözyaşlarını silerek babasını bulacağınıza dair söz verirsiniz.
Umut'un Babası-Agah Bey [45]
Araştırın.
Görev:
Olan biteni Agah Bey'e anlattığınızda;
"İlginç, ben de yokluğunu fark ettim Oğuz(Umut'un babası)'un, normalde her gün uğrardı yanıma oturur sohbet ederdik.Benim de içime kurt düştü şimdi, sanırım Işık Hanım'la da arası iyiydi bir de ona uğra, annesi yok garibimin bari babasını bulalım evladım"
Vakit kaybetmeden oradan ayrılırsınız.
Umut'un Babası-Işık Hanım [46]
Araştırın.
Görev:
"Görmeyeli 2 gün oldu sanırım.Artık canına tak ettiğini ve savaşmaya gideceğini söylüyordu, dönemezsem Umut'a iyi bak dedi.Tabiiki ben olmaz dedim ikna ettim ama Oğuz işte ne yapacağı belli mi olur!Bence sen yeraltına doğru bir bakın, anası yok, babasız kalmasın yavrucak".
Işık Hanım'dan ayrılarak Umut'un babasını aramaya gidersiniz.
Acı Haber -Agah Bey [46]
Ölüm haberini Agah Bey'e ulaştırın.
Görev:
Umut'un babasını yeraltında tepegöz mağarasında ölü olarak bulduğunuzu, oraya gömdüğünüzü Agah Bey' söyleyip ondan geriye sağlam kalan tek şeyi(balyozunu) verdiniz.Gözlüklerinin altından yavaşça süzülen ılık gözyaşını elnin tersiyle silen Agah Bey titrek sesiyle, "Vah yavrum ! Şu yaştaki çocuğun düştüğü duruma bir bak sen ! İnsanın yüreği dayanmıyor. Al bu balyozu git Umut'a acı haberi ver, kusura bakma bu görevde sana kaldı, daha sonra bana uğra..."
Acı Haber - Umut [47]
Umut ile konuşun.
Görev:
Acı haberi Umut'a verdiğinizde Umut yere yıkılır.Kucaklayarak Agah Bey'e götürürsünüz.
Sahipsiz Kalmayacak-Agah Bey [47]
Agah Bey ile konuşun.
Görev:
"Tamam sağ ol evladım.Gerisini biz hallederiz, Umut sahipsiz kalmayacak emin ol ! Ben babalık edeceğim ona !
Bu kadar zahmete katlandın buyur bu da senin hediyen ."
Yücelen Ekolü Platin Rünlü Balyoz Kazandınız!
Yarışma 1. si merkan isimli arkadaşımızın eseri:
Komutan-Eviren ?-[67]
Agah Bey ile konuşun.
Görev:
Hoş geldin asker !
Hidra'yı hatırlayacaksın, 1996 senesinde çok yormuştu, çok canlar almıştı bizden.Daha sonra sen ve kahraman arkadaşların onu ve yoldaşlarını yok ederek intikamımızı almıştın, ancak ajanlarımız yeni araştırmalar sonucu çok ilginç sonuçlar elde etti !
Grup Bölgeleri'nden Miğrat'da Heretera'nın salonu var idi.Bu salonun zeminine bakınca ejderha resmi olduğunu görmüşler.Yaptığımız uzun araştırmalar sonucunda bunun bir Eviren(Ejderha) olduğu kanısına vardık.Hızlı ol ve Agah Bey'le konuş, Eminönü'nü yeni bir felaket sarsmadan koş asker !
Agah Bey-Eviren? [67]
Eviren'in fotoğrafını çekin.
Görev:
Komutan konuya giriş yapmış iyi bir şekilde, filozoflarımızın tahminlerine göre Yeşil Hidralar ve Kadim Hidra bu Eviren'in sadece yavruları! Bu olay hiç göründüğü kadar basit değil.Eğer yavruları bizi bu hallere getiriyorsa kendisi neler yapacaktır düşünmek bile istemiyorum evlat! Eğer acele etmezsek Eminönü'nü, insanlığı yeni ve şimdiye kadarki felaketlerin en büyüğü bekliyor ! Eğer yeryüzüne çıkmayı başarırsa bu tam bir felaket olacaktır!Şimdi Miğrat'a biryolculuk yapmanı ve bize bu Eviren hakkında biraz daha detaylı bilgi edinmeni istiyoruz.
[Eviren hakkında yeterli bilgi edindiniz, Agah Bey'e geri dönün]
Agah Bey-Zorlu Mücadele Başlıyor ! [68]
Tekrar Agah Bey ile konuşun.
Görev:
"Bu fotoğrafları teşkilata yolluyorum, en kısa sürede tekrar uğramalısın."
Agah Bey-Zorlu Mücadele Başlıyor ! [68]
Komutan ile konuşun.
Görev:
"Fotoğrafları Teşkilattaki adamlarımız incelemiş ve araştırmalar sonucunda tahmini şeklini oluşturmuşlar.Hidralar henüz kanatlanmamış, dolayısıyla uçamayan yavrularıydı ancak Eviren uçabiliyor, bir orduyu sarsabilecek kanatları bulunmakta! Neler yapabileceği konusunda bildiğimiz eğer onu yeterince yıpratmazsanız yükselere doğru uçarak kendini toparlayana dek orada kalacaktır! Şimdi Komuta'na git sana yolluk bir şeyler hazırlamasını söylemiştim, vakit çok dar evlat elini çabuk tut..."
Komutan-Zorlu Mücadele [68]
Eviren'i öldürün.
Görev:
"Bu iksirleri senin için hazırlattım, şimdiye kadar çok zor görevlerin altından başarıyla doğruldun bunu da başarabilirsin, Teşkilat sana güveniyor! Kendine dikkat et asker ! "
[Eviren'i öldürdünüz, yerdeki Eviren boynuzunu almayı unutmayınız.]
Agah Bey-Biliyordum ! [68]
Komutan ile konuşun.
Görev:
Aferim evlat, aferim ! Bu işi de başaracağını biliyordum.[Agah Bey şimdiye dek görmediğiniz bir şekilde kendini tutamayarak size sarılır]
Sen bu savaşta yetiştirdiğimiz en iyi savaşçılardansın bunu sakın unutma evlat, Teşkilat bu başarının altında kalmayacaktır, git ve Komutan'la konuş.
Komutan-Tebrikler asker ! [68]
Görev:
"Bunu yapabileceğinin farkındaydık, dualarımız hep seninle oldu ! İşte bizim askerimiz ! Teşkilat yönetimi bunları sana iletmemi istedi.
Ödül:
10 milyon para ve Oğuz Kağan Modeli Bulunmaz Hint Kumaşı Ceket kazandınız.
Oğuz Kağan Modeli Bulunmaz Hint Kumaşı Ceket :
Max. Hasar:789,000
Kritik Vuruş İhitimali:12,395
Zırh:0.983
Bu yarışma 2.si Onur isimli arkadaşımızın eseri (oOonurOo):
İsimsiz Çöl - 49
Araştırın.
Görev:
Telefon ile Konuşun.
İsimsiz Çöl - 49
Araştırın.
Görev:
Kayıp Kişi'nin isimsiz çölde olduğunu öğrendiniz.Bu çöl hakkında bilgi toplayınız.
Arzuhalci ile konuşun.
İsimsiz Çöl - 49
Araştırın.
Görev:
Arzuhalci'den bu çölün yeraltının gizemli kapısı olan Meran Şehrin'den gidildiğini öğrendiniz.Kayıp Çöl'ü bulduktan sonra Arzuhalci ile konuşun.
"Büyük zorlukları aşarak İfliss'in Arkasındaki gizli bölmeden çöle ulaştınız.Ancak havanın etkisiyle çevreyi fazla inceleyemediniz.Sadece "İmdat !" diye bağıran kayıp kişinin sesini duydunuz.Arzuhalci ile konuşun.
İsimsiz Çöl - 49
Arzuhalci duydukları karşısında sessiz kalır.Size destek olucak bir ekip ayarlar ve Tekrar gidip o adamı bulmanızı söyler.
İsimsiz Çöl - 50
Kayıp Adamı Bulun.
Görev:
Arzuhalcinin ekibiyle çöle gidin ve Kayıp Adamı Getirin.Ancak çöldeki Şahmeran'ı öldürmeniz gerekmektedir.Kayıp kişi onun zehiri etkisindedir.
"Tebrikler...Şahmeran'ı öldürdünüz Arzuhalci'ye zehirin etkisindeki adamı götürün."
Geri Dönüş - 50
Arzuhalci ile Konuşun.
Arzuhalci'ye adamı getirip Şahmeran'ı öldürdüğünüzü ve öldüğünde kuyruğundaki Sahra yazısının dikkatinizi çektiğinizi Söylediniz.
Görev Sonu Hediyesi:
Büyük Sahra Menşeili Halit Girmenç Usulü Osmiridyum Kafa Koparan
sorgu isimli arkadaşımzın eseri:
Selami Kelaynak-Hamit Pehlivan [49]
Araştırın.
Görev:
Çınar Altından geçerken Hamit Pehlivan sizi yanına çağırır."Gel hele bi çayımı iç"...
Hamit pehlivanla çayınızı içtikden sonra tam kalkıcakken Hamit Pehlivan sizden bi ricada bulunur.
Selami arada buraya uğrardı birlikte sohbet ederdik.Ancak uğramayalı çok uzun zaman oldu.
Başına bişey gelmesinden korkuyorum. Senden Selami'yi bulmanı istiyorum.
Sana bir sır vereyim umarım yardımım dokunur.
[Selami Kelaynak'ın bir BEYAZ BÜYÜCÜ ve eski bir Pehlivan olduğunu öğrenirsiniz.]
Sivri Ada- [49]
Araştırın.
Görev:
Sivri Ada'yı araştırın.
Teşkilatın Büyük Sırrı-[49]
Topal ile konuşun.
Görev:
Büyük zorluklarla Ada'yı araştırdıkdan sonra en son orman kalır.
Ormandayken bir anda deprem olur ve siz başınızı taşa çarpıp bayılırsınız.
Uyandığında ormanın içinde bir heykel görürsünüz.Heykelde bir bölme bulursunuz ve bölmeyi çekersiniz.
Karşınıza parşomenler ve heykelin üstünde anlamsız yazıylar görürsünüz bu yazılar Topal ın elindeki kitapdaki yazılara benzemekdedir hemen not alıp Yeraltına gidersiniz giderken parşomenleri okursunuz.
Parşomenlerde Topalın Kuklacının yarattığı Topuz adlı fareadam olduğu dışarıdeki güçlere muhbirlik yaptığı ve hemen öldürülmesi gerektiği yazar.Ayrıca 60'ların ikinci yarısında Genç Bilgililer tarafından tasarlanan ve 1969'da Beyazköşk tarafından inşaatı tamamlanan, bir süre Yükseliş Cemiyeti tarafından da kullanıldıktan sonra, nüfusun ve gereksinimin azalması nedeniyle kullanıma kapatılan ve şimdilerde TEŞKİLAT tarafından tedbir unsuru olarak muhafaza edilen, eski bir sığınak olduğu yazar.
Labirent-Kuyu [49]
Kuyuyu Araştırın.
Görev:
Yeraltına geldikden sonra bir toplantı yaptıklarını fark edersiniz topalın kitabı kuyunun yanında kalmıştır.
Kuyuda değişik yazılar vardır not ettiğiniz kağıdı okusunuz ve bir anda başınız döner kuyunun içine düşersiniz.
Kuyunun dibine düştükden sonra bayılırsınız ve uyandığınızda kendinizi bir labirante bulursunuz.
Kapı-Telefon [49]
Telefonla konuşun.
Görev:
Hemen yanınızda bir telefon vardır ve çalmaya başlar telefonu açarsınız.
"Labirentin sonuna ulaş ve kitabı oku" telefon kapanır.
Hayırsız Bir Ada ve Çemberlitaş-[49]
Kitabı okuyunuz.
Görev:
Çok yoruldunuz ve labirentin sonuna ulaştınız bir kapı ile karşılaştınız ve kitabı okumaya başladınız.
Kapı birden açıldı ve bembeyaz bir ışık gözünüzü aldı kapıdan içeri girdiğinizde her yerde canavar vardı bi oda buldunuz içinde bi kadın vardı ve heratada diye bağırdı ocanavar heradata olduğunu fark ettiniz
Bir taşın altında bi not buldunuz"2009'da Solucana veda Çemberli taşda görüşmek üzere KELAYNAK"ve canavarlar kovalamaya başladı hemen kapıdan çıktınız kapı kapandı.Telefon çaldı "Aferin şimdi serbestsin" ve meteor bölgesine ışınlandınız hemen çemberli taşa girmeye çalıştınız kendinizi kaybedip anlamsızca kelimeler mırıldandınız bir kapı açıldı içeri girdiniz biraz ilerledikden sonra sizi biri takip ettiğini farkettiniz hemen ordan çıktınız.
Kıyametin Sonu-Agah Bey [49]
Heradatayı ve diğer yaratıkları öldürünüz.
Görev:
Agah Beye herşeyi anlattınız.
Niye bana daha önceden gelmediniz...!!!
Sanırım artık Kıyamet son bulacak şimdi o Migrat adlı yere gidin ve Heradata ve Diğer yaratıkları öldürünüz.
Giderken Hamit Pehlivanlada konuşun Selamiyi bulamadığınızı söyleyin.
[Tebrikler Heratada ve diğer yaratıkları öldürdünüz.Migratta bir zırh buldunuz.Agah beyle konuşun]
Ödülünüz:Nucleus GB-Amplifikatör
Kıyamet Yeni Başlıyor-Telefon- [50]
Yeraltındaki telefonla konuşun.
Görev:
Teşkilatla Topalı yakaladınız ve Sığınak adlı yere baskınlar yaptınız.
Agah bey sizi Beyaz Büyücü yaptı ve Beyaz Büyücü çağını yeniden açtı.Ve size bu ödülü verdi...
Ödül:Çemberlitaş Haritası,Beyaz Ejder Giysiler
Yeraltında dolaşırken telefon çaldı ve siz açtınız:
"Çembelitaş da görüşmek üzere Beyaz Büyücü KIYAMET YENİ BAŞLIYOR... Bu ismi unutma FİRAVUN ANUBİS...!!!
Bir dahaki yarışmamızda görüşmek üzere, katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz, herkese iyi forumlar...