!! RDMX LONCA SAYFASI !!
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!
Temel'in babası vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel'e sorar: Nasıl oldu? Cevap: 30.kattan aşağıya düştü... Adam: Vah vah desene çok feci ölmüş... Temel: Yok yok öyle ölmedi... tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi... Adam: Vah Vaah! Daha şiddetli çakıldı o zaman. Temel: Yok! Karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına... Adam: Demek çatıya çarpıp öldü. Temel: Yok ya! Çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti... Adam: Deme ya! Çarpıldı o zaman... Temel: Yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı. Adam: 200 metreden yere çakıldı öyle mi? Yazık... Temel: Yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye... Adam: Orda mı öldü? Temel: Yooo... Ordanda yine kasaba... En sonunda bunalan adam Temel'e bağırarak sordu: Ulan nasıl öldü bu adam? Temel: "Baktık durmuyo... Vurduk!"
RoTTdeRbLitZ
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
3-1 biten Trabzon-Fenerbahçe Maçından Hemen Sonra Fenerli Volkan Tanınmamak İçin Yaşlı Adam Kılığına Girer ve 1 Cafeye Gider.Yaşlı bir Bayan Yanaşır ve -Naber Volkan Der.Bunun Üzerine Volkan Delirir Nasıl Tanıdı Bu Kadın Beni Diye Düşünür.Ertesi gün kadın yine aynı cafede yanaşır ve -naber Volkan der. 3.gün Volkan Değişik bir Kılıkla Gider Cafeye ve Kadın Yine Yanaşıp -Naber Volkan der.Volkan dayanamayıp Nerden Tanıyorsun Beni Der.
YAŞLI TEYZE:-”Olum Ben alex Len” der.
Bu engine gelsin.
YAŞLI TEYZE:-”Olum Ben alex Len” der.
Bu engine gelsin.
RoTTdeRbLitZ
Pehhhh
Dinime küfreden müslüman olsa
siz ne zamandan beri kupayı almıyonuz rott 
Dinime küfreden müslüman olsa
***EnKiN***Rdmxenkin***Rdmxenkinx***Rdmxfenerium***
-
- Sahaf Yardımcısı
rdmxleventx yazdı:BİR ÖRDEĞİN KANATLARI YOLUNUCAKMIS GALİBA YUVADAN UCMASIN DİYE
YOLDURMASIN BANA TÜYLERİNİ
abi sende yoksun oyunda bide benimmi kanadımı yolcan:)P Hem oyuna girmiyor olabilirim ama hala RDM yim:)
- deneoooo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Hangover
ha ha tabi tabi rottum eskişehir maçında çakıldınız siz kendi maçınıza bakın
RAAVA
KYOSHI
Rdmxdennis
DeNiZz
KYOSHI
Rdmxdennis
DeNiZz
-
- Sahaf Yardımcısı
xxkirmizixx yazdı:ruhh yazdı:Bir zamanlar Saim adında bir ördek varmış. (Bkz. alt resim)
Çok çirkin bir ördek olduğu için kendisine ördek denilmesini istemezmiş. Yakınlarını; "bana ördek derseniz yolunuza çıkarım, size vaklarım, ayağınıza çelme takarım, uçurumun ucundan aşağı iterim" diye tehdit ediyormuş. Hepsi O'nu sevdikleri için ama en çok tehditlerden tırstıkları içinsöylediklerini yapmışlar. Bir ördeğe ördek dememek ne kadar zor olsa da başarmışlar
![]()
Saim'e bir gün çoook uzaktan bir mektup gelmiş, (tabi bizimki kıl ya) "kardeşim mektup mu kaldı e-posta atsanıza" demiş. Herneyse detayı geçelim, mektupla çok uzaklarda bir yerden Saim'i çağırıyorlarmış. "Eğer gelirseniz size cici alacağız, ayakkabı alacağız ve hatta ördek görüntüsünden kurtaracağız" gibi vaatlere kanan Saim bir gün arkadaşlarını terk etmiş![]()
haRbiden cok yakışıklı cıkmıs benım bıtanemmmmmmmmmmmmmmmmm gelır o oyuna bırakmaz bizi benı:) encokta benııı:) dimi hayatım:)
Devamı için;
/f ruhh
Evet hayatım bırakmam seni ama sen oyuna girmiyorsunki oyuna girsen bi ihtimal geri gelebilirdim:)P
- xxkirmizixx
- Sahaf Yardımcısı
hakLısın valla ama az kaldı 10 temmuzdan sonRa oyunda yatıp kaLkıcam kısmetse:D sole rahat rahat sabahLıycam ozledım yahu sabahlamayı bıle ama az kaldı:)he bu arada ben hala oyuna ugruyorum arada kafa dagıtmak ıcın baya ıyı oluyo:)
kıRmızı...
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
Haha Murat Süper olmuş ikiside
:D
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
eskiden olsa bişi derdimde demiorumSouLeYMaNeYouLa yazdı:3-1 biten Trabzon-Fenerbahçe Maçından Hemen Sonra Fenerli Volkan Tanınmamak İçin Yaşlı Adam Kılığına Girer ve 1 Cafeye Gider.Yaşlı bir Bayan Yanaşır ve -Naber Volkan Der.Bunun Üzerine Volkan Delirir Nasıl Tanıdı Bu Kadın Beni Diye Düşünür.Ertesi gün kadın yine aynı cafede yanaşır ve -naber Volkan der. 3.gün Volkan Değişik bir Kılıkla Gider Cafeye ve Kadın Yine Yanaşıp -Naber Volkan der.Volkan dayanamayıp Nerden Tanıyorsun Beni Der.
YAŞLI TEYZE:-”Olum Ben alex Len” der.![]()
Bu engine gelsin.
ѕcαяℓαтιηα
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU
|l|lllll|lll||ll||lll�
ALTINORDU