HOPDEDİKS silinmiştir.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: HOPDEDİKS silinmiştir.

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

zgm0 yazdı:
Prinssof yazdı:şahsen çok sevindim.Arkadaşlarım ve benim hakkında bazı anılarımız var nese uzatmaya gerek yok

al bendende o kadar hemde çok sevindim oyun böylesini kaybetti diye süper bir haber

şevkette çekemediğin ne vardı söyle de kıskandıklarını biz de bilelim
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Prinssof yazdı:şahsen çok sevindim.Arkadaşlarım ve benim hakkında bazı anılarımız var nese uzatmaya gerek yok

gerizekalı sana mı kaldı yorum yapmak 3 kuruşluk karizmanı satmaya giderken kestik diye yarım saat küfür eden adam burda laf yapıyo senin gibiler bu oyundan gitse senin aldığın 3 kuruşluk plusu oyuna kazandırdığın 3 kuruşluk parayı da her ay ben vercem
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Prinssof »

Aeoroea yazdı:

serkannn ın Dedıklerı Sen Olsan Gerek
bayadır görmedigim için ben olmadıgıma eminim gururuna yedierememiştir ondan silmiştir.Kendini dier ikv playerlerinden üstün tuttugu için bir gün böyle bi luzumsuzluk yapacagı belliydi zaten..
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

zgm0 yazdı:
1EngiN1 yazdı:
zgm0 yazdı:

al bendende o kadar hemde çok sevindim oyun böylesini kaybetti diye süper bir haber

sen bilme bilmen gerekmez kendine sor ne şerefsizlikler yaptığını banada kimseyi savunma adam ol defol

SssSusacaksınızZZ o adam bi çarı 2 kişiden küfür yedi diye sileceginimi sanıyorsun Engin? Yazık sizin mantıgınıza!!
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Prinssof yazdı:
zgm0 yazdı:
1EngiN1 yazdı:
zgm0 yazdı:

sen bilme bilmen gerekmez kendine sor ne şerefsizlikler yaptığını banada kimseyi savunma adam ol defol

SssSusacaksınızZZ o adam bi çarı 2 kişiden küfür yedi diye sileceginimi sanıyorsun Engin? Yazık sizin mantıgınıza!!

Sen kendin temiz bi insan ol da öyle çık karşıma tamam mı sanki çok temiz oynuyosun şu oyunu da neyse daha fazla yorum yapma şu konuya yoksa iş başka yerlere gelcek
Kullanıcı avatarı
DoCToRXxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DoCToRXxX »

Yorumlara bakıyorum da nedense hep bi üstün olma çabası,hep bi ezilmişlik..Bırakın bu ayakları ya Kimi kandırıyosunuz Ne şerefsizliğini gördünüz,Ne terbiyesizliğini gördünüz..Yeri geldiğinde çok iyi cevap verir evet Terbiyesizleri iyi terbiye eder ee kimin kardeşi olucak o kadar insanları eğitmek yine insanların görevi...Yorumlarınızı daha dikkat li yazın ve ona göre hareket edin..kaldı ki Sahinkurt yaptığın yorumlar hoşuma gitmedi.Sen ne demek istediğimi anlamışsındır
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

her parası olan adam olsaydı Engin alim olurdu ztn dMi EnGiN
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymamisho »

zgm0 yazdı:
1EngiN1 yazdı:
zgm0 yazdı:

sevket kardesim ilk olarak inş böyle bir hata yapmamıssındır die umuyorum. ve su kendni bilnez herife 2 çift lafım var lan sahinkurt önce adam ol ondan sonra adam olanlara laf at denginle takıl.
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Kimin ne olduğunu herkes çok iyi biliyor da bazı insanlar nedense gururlarına bazı şeyleri yediremiyorlar böyle oyuncularımızı hergün kaybediyoruz malesef .
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bymamisho »

1EngiN1 yazdı:Kimin ne olduğunu herkes çok iyi biliyor da bazı insanlar nedense gururlarına bazı şeyleri yediremiyorlar böyle oyuncularımızı hergün kaybediyoruz malesef .
KATILIYORUM. Böyle güzel arkmızı bunlar gibi kanı 5 para etmezler yüzünden kaybediyoruz.
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ

“Genel Sohbet” sayfasına dön