Cihadx loncası
Cihadx loncası
Sellamun alleykum öncelikle şunları demek isterim Her loncadan hırsız çıkıyor loncalar eskisi gibi saglam degill artık insan hanqi loncaya başvuracagını şaşırdıı ilk önce cihadx loncasından başlıyalım cihad x loncası en sevdigim loncalardan birisidir malesefqi o güzel temiz loncayı bozan bi kaçtane saygısız insan vardı.. ve onları geç olsada loncadan attılar T.ederim cihadxloncası umarım eskisi gibi temiz ve güzel kalır... ve her giden geleni almaslar umarım bir kaç kişi yüzünden loncanın adı çıktı ben de ilk başlarda loncaya üye oldum ve oldugum gibi ayrıldımm bunun sebebi Loncadan Bir kişinin bölgeden küfür hakarete bulunmasıydı oysaki cihadx loncası bunları hkketmiyor bir kaç küfürbazlar yüzünden Cihadx loncasının adı kotuye çıkıyor her kes bilsinki cihadx loncası çok güzel ve anlayışlı loncadır o küfürbazları attılar zaten umarım eskisi gibi olurr umid ediyorum qi ölede olacak.. Ve yeni Loncam Şahx ondan çok memnunum umarım önumuzdeki zaman ve yıllar içerisinde memnun kalıcaz birbirimizden inş rabim büyüktür.. burdan tüm ikv halkına ve tüm loncalara slm olsun Şahxlere slmlar sevgiler ve Cihadxkerbelaya slm olsun cnm kardesm.. ismimi vermedim isim vermeme gerek yok zaten beni bilen bilir hadi a.e.olun rabim sizinle olsun ii formlar..
ŞaHxPuMa
Re: Cihadx loncası
As tesekkür ederim saol kım oldugunuda anladım neyse burdan söylemeyım madem sen söylemek ıstemedın
saolasın kardeş hayırlı olsun yenı loncan
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Re: Cihadx loncası
2 3 kendini bilmez yüzünden Loncamıza Laf gelemez Gelmez diye düşünüyorum en azından.
Kendini bilmezler İn loncamızda işi yoktur.Atıldılar zaten.
Biz gErçekten Bİr lonca değiliz Bir aİleyiz Cihadx Loncası kuklacının sayılı loncalarından biridir.
Saygılar sevgiler.
Kendini bilmezler İn loncamızda işi yoktur.Atıldılar zaten.
Biz gErçekten Bİr lonca değiliz Bir aİleyiz Cihadx Loncası kuklacının sayılı loncalarından biridir.
Saygılar sevgiler.
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI