Mekanı Boş Bırakmışız Çoluk Çocuk Havlamaya İki Üç Lodos Kesti Diye - Aklınca - Havalanmaya Başlamış. Dikkat Edildiği Üzere Hiç Kendi Başına daLmamış Zaten Oyun Icınde Gördüğümde de İlk Vuruşu Kendi Yapıyo Sonra Kesileceğini Anlayınca Oyundan Çıkıyor Böyle Bİr Tip Bu . . Neyse 3 yıLda NeLere Alıştık Bunun Gibi Kendini Birşey Zannedenlere de aLışacağız
Buraya Biz KestikLerimizin Fotoğrafını Koysaydık Forum kaLdırmazdı Emin oL. . Üstelik Sen ArzLarın İçinde Vurup Kaçan Tiplerdensin O Yüzden Seni Cİddiye Almaya Bile Gerek yok . Biraz Diğerlerinden Ders Kap Derim Oraya Buraya Konu Açmakla Kendi Acizliğini Gösterirsin Sadece . Kafana Sok Bunu .
MeGaStaR yazdı: Mekanı Boş Bırakmışız Çoluk Çocuk Havlamaya İki Üç Lodos Kesti Diye - Aklınca - Havalanmaya Başlamış. Dikkat Edildiği Üzere Hiç Kendi Başına daLmamış Zaten Oyun Icınde Gördüğümde de İlk Vuruşu Kendi Yapıyo Sonra Kesileceğini Anlayınca Oyundan Çıkıyor Böyle Bİr Tip Bu . . Neyse 3 yıLda NeLere Alıştık Bunun Gibi Kendini Birşey Zannedenlere de aLışacağız
Buraya Biz KestikLerimizin Fotoğrafını Koysaydık Forum kaLdırmazdı Emin oL. . Üstelik Sen ArzLarın İçinde Vurup Kaçan Tiplerdensin O Yüzden Seni Cİddiye Almaya Bile Gerek yok . Biraz Diğerlerinden Ders Kap Derim Oraya Buraya Konu Açmakla Kendi Acizliğini Gösterirsin Sadece . Kafana Sok Bunu .
hanedanxbutcher yazdı:YAVV SERRUHCUGUM COK ALEMSIN YAVV
konuların o kadar bos gereksız kı ama kaldıramıosun bılıomusun senı komutanda kestım emde kestım de gerek yok be kocum bunları belırtmeye gerenk yok o yukarıdakı adamlar zaten senle polemıge gırmez ama sen saolasın benım kp agacımsın bebem :lol:
Beni orda burda kesmiş bak bak :lol: Len sünepe bak ne dicem Seninle bi Vs atalım Ben kazanırsam sen oyunu bırak bi daha girme Eger sen kazanırsan dile benden ne dilersen ?
Üstüme gecip oturmayı hayal edenler;Dikkat edin bi tarafınıza batmayım
ehu ehu e hu aksam kucuk tunellerde bagrıodun ama hanedanlarrrrrrrrr dıe artık karızman kalmadı kesmıodum senı hala konusuosun kesmek kesılmek sorun deıl ama yedıremıosan klana gırme cocuk :mrgreen: :mrgreen:
Şerruh burada sana karşı yapılan tepkiler umrumda değil sen bişeyler paylaşmak istemissin ve azıcık da olsa kendini kanıtlamaya çalışıyorsun yanlış anlama lütfen sözlerimde seni aşağılayacak ya da küçük görecek şekilde kullanmıyorum ancak başlık biraz kötü olmuş "Lodos Avı" bu sadece kestiğin kişiler içn değil bizler içinde bir hakarettir ve bu sana karşı olumsuz bir tepki yarattı bende lütfen biraz daha seçici olurmusun genel konuşmalar bu gibi tartışmalara yol açıyor...
Nick /color]Nora Sunucu /color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç) Karakter Türü /color]SAVAŞÇIŞİFACIBÜYÜCÜ вєηιм кσякυмöℓмєк∂єgιℓ, ѕєη∂єηAуяιкAℓмAк. NoRa[49]Noraşifa[45]
Nora yazdı:Şerruh burada sana karşı yapılan tepkiler umrumda değil sen bişeyler paylaşmak istemissin ve azıcık da olsa kendini kanıtlamaya çalışıyorsun yanlış anlama lütfen sözlerimde seni aşağılayacak ya da küçük görecek şekilde kullanmıyorum ancak başlık biraz kötü olmuş "Lodos Avı" bu sadece kestiğin kişiler içn değil bizler içinde bir hakarettir ve bu sana karşı olumsuz bir tepki yarattı bende lütfen biraz daha seçici olurmusun genel konuşmalar bu gibi tartışmalara yol açıyor...
NE ANLAR KARDESIM 17 YASINDAKI COCUK NE BILIR NASIL KONUSCAGINI KONUSUR DURUR
Hacı e.ö. de av akşam 10:30 dan sonra manyak zevkli oluo :mrgreen: Kadir abiler fln girio yaşar abi sonra kankiler bide meran'ın önde gelen arzları ohhh kp partisi Hayatımda en çok kp'i e.ö. de kastım :mrgreen:
Seni Tebrk ederim ama Bunun gayet dogal bişi oldugunu anlaman lasm.. Eskiden (39 lwl zmanlarında) bir çok arz ve lodos kesilirdi ve hiç biri senin yaptıgın gibi kendini kanıtlama çabası içinde deildi.. Bu yaptıgını yakıştıramadm sana..Ama yinede sölüyorum.. Tebrikler..Çokta Büyük Bir Basarı Degil..