Cihadxraphael e hırsız diyen belalıxziyaovic İçeri :)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
TRraphaeL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Cihadxraphael e hırsız diyen belalıxziyaovic İçeri :)

Mesaj gönderen TRraphaeL »

TRraphaeL yazdı:
Cihadxraphael Adlı Karakterim Çalınmıştır.Siz İstediginizi Yapabilirsiniz Artık Ben Oyunda Yokum Karakterimi Çalan İse Cihadxayaz Doktorxdede'dir.Benim Adıma Birçok arkadaşımdan para item vs istemiş kimse inanmasın

ziyaovic yazdı:
bak inco (muhammed) bn snn zamanında charına cok girdim cıktım sobee üyeliginde alper yani (doktorxdede = Cihadxayaz) charımı caldı diyorsun sobee den km char calmıski ya charı siler yada soyar..tel aktivasyon mail geliyor bu 4 haneli kodu yazmadan char sfresi aktarma olmaz sobee de eet bende gördüm epin satıyor yeraltı meteorda . Cihadx loncası güzel bir lonca kuklacının en iyi dostlarım orada böle 2 kurusluk para icin değerlerini yer altına alan kisiler cıkartmıslar teşekkürlerimi sunarım Cihadx loncasına ... iyi forumlar...

eTme buLma DunYası TakTiRi iLahi...!

TRraphaeL yazdı:
Bak ziya yukarda demişimki oyunda yokum ben oyunu bıraktım o dedigin sobee tlf no hattım yandı bende sobee yi ariyip falan şifre degişme isteginde falan bulunmadım şifrem doktorxdede nin biligi şifredir o yüzden halen o giriyor oyunla ilgimi kestigim için ilgilenmiyorum bile demişsinki etme bulma dünyası eger ki ben senin itemlerini çalmış isem bulmuşum. ki çalmadım bunu sen benden daha iyi biliyorsun.Gelelim sana, etme bulma Dünyası'ya hani hani ben senin itemlerini çalmışımya öyle diyorsunuz demekki sende birisinden çalmışsın o itemleri ettigini buldun

ziyaovic yazdı:
güLüyoRum sadece güLüyoRum bizi bilen biliyor o itemleri nasıl nelerle yaptıgımı o madenlerde gece 2 lere kadar oturdugumu sana yüzlerce sahit gösteririm etme bulma dunyası eet eden bulur alpern yaptıgını duyunca sevinsemmi üzülsemmi bilemedm ama gerek yok artık Belalıxziyaovic yok yeni bir sayfa actık her charımız soyuldugunda oyunu bırakıp kacmadk agnımız ak yuzumuz pak hine dimdik ayaktayız herkezin yüzü belli ...item calmısım hahaha o itemleri nasıl yaptıgımı herkez biliyor herkezin kalitesi saygınlıgı ortada !!! ..item negi 2 kurusluk eşya önemli olan item para değil adam gibi adam olmak.. item para heryederden gelir bu konuda fazla söze gerek yok herkezin kalitesi AdamLıgı ortada ...
Resim

Şimdiye kadar Susmuştum Artık Yeter Umarım Bu fotolar Kimin 2 kuruşun peşinde oldugunu Kimin Hırsız oldugunu ortaya koyuyordur.
RraphaeL HeroofTurkey xTurkey
Kullanıcı avatarı
XxxNeFReTxxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Cihadxraphael e hırsız diyen belalıxziyaovic İçeri :)

Mesaj gönderen XxxNeFReTxxX »

Ziya ne dicek cok merak ediyorum ;)
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ziyaovic »

bu fotoları cekerken kızgın kumun orda hadi ziya hadi ziya foruma Cihadxraphael hırsız değil yaz konu ac die zorluyordn sn dedin bnm hırsız olmadımı yaz sana item vericem kendini böle uste cıkartmaya calısıyor eet belli kimin 2 kurusluk adam oldugu ... bn orda dedim sen benden kardeşim bn hırsız değilim konu ac ac dedin bnde sana bunu yaparım eğer ki yapmadıysan !! sende bana yeni char actım sn bnden bir sey istiyorsan sende bana bir sey yap dedim bunu sana yazarkende 1/2 kisiyede söledm bzm loncadan :) onlarda sahit bana konu ac konu ac dedigini ne cabuk unuttun bunları incooo ;) bn hırsız değilim konu ac konu ac diye kıvranan benmiydim.... harunda bana yazmıs facede ziya 2 mizde oyuna giricek yuzumuz kalmadı oyuna girince herkez sövüyor foruma konu acta bitsin bu konu die yazan kmlerdi ;)
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
TRraphaeL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TRraphaeL »

Bende buraya 30 tane yalancı şahit getirrim orası kolay iş ziya :D ama bak gördügün gibi benim şahidim foto :mrgreen: öyle cocuk yok karşında yani sanmaki senin gibi ben item item diye aglıyorum hamd olsun dostlarımız cok biz istemeden kendileri veriyor senin gibi yalvamıyoruz 8-)

Birde harun'muş ibo'ymuş alakadar etmez beni ben kendime bakarım sana bakarım yani harun'un agzından cıkan laf harun'u alakadar eder
RraphaeL HeroofTurkey xTurkey
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cin0 »

TRraphaeL yazdı:Bende buraya 30 tane yalancı şahit getirrim orası kolay iş ziya :D ama bak gördügün gibi benim şahidim foto :mrgreen: öyle cocuk yok karşında yani sanmaki senin gibi ben item item diye aglıyorum hamd olsun dostlarımız cok biz istemeden kendileri veriyor senin gibi yalvamıyoruz 8-)

Birde harun'muş ibo'ymuş alakadar etmez beni ben kendime bakarım sana bakarım yani harun'un agzından cıkan laf harun'u alakadar eder

Ses yok ? ;)
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .
Kullanıcı avatarı
XxxNeFReTxxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XxxNeFReTxxX »

ziyaovic yazdı:bu fotoları cekerken kızgın kumun orda hadi ziya hadi ziya foruma Cihadxraphael hırsız değil yaz konu ac die zorluyordn sn dedin bnm hırsız olmadımı yaz sana item vericem kendini böle uste cıkartmaya calısıyor eet belli kimin 2 kurusluk adam oldugu ... bn orda dedim sen benden kardeşim bn hırsız değilim konu ac ac dedin bnde sana bunu yaparım eğer ki yapmadıysan !! sende bana yeni char actım sn bnden bir sey istiyorsan sende bana bir sey yap dedim bunu sana yazarkende 1/2 kisiyede söledm bzm loncadan :) onlarda sahit bana konu ac konu ac dedigini ne cabuk unuttun bunları incooo ;) bn hırsız değilim konu ac konu ac diye kıvranan benmiydim.... harunda bana yazmıs facede ziya 2 mizde oyuna giricek yuzumuz kalmadı oyuna girince herkez sövüyor foruma konu acta bitsin bu konu die yazan kmlerdi ;)
Ziya ne yüssüz adamsın birde hırsız hırsız diyordunuz raphael e fotograf herşeyi ortaya koymuş :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ziyaovic »

TRraphaeL yazdı:Bende buraya 30 tane yalancı şahit getirrim orası kolay iş ziya :D ama bak gördügün gibi benim şahidim foto :mrgreen: öyle cocuk yok karşında yani sanmaki senin gibi ben item item diye aglıyorum hamd olsun dostlarımız cok biz istemeden kendileri veriyor senin gibi yalvamıyoruz 8-)

TRraphaeL :Ziya İnanki yeni haberim oluyor bu olaydan bu oyunda 2 yıldan fazla emegim var ve bi o kadarda arkadaşımın şifresini itemini almısım şuana dek 1 lira'larına dokunmamıs aksine 1 liraları varsa onu 2 lira yapmısımdır.Eger Sen benden böyle bir şerefsizlik bekliyorsan demekki biz hiç kardeş dost olmamışız...Oyuna Geri Dön Ben Sana Charımı İtemimi Veriyorum Yeterki Bana Böyle Bir Damga Vurma...

sen burda kendin dedin ziya sana item para vericem bana hırsız damgası vurma diye geldin foruma Cihadxraphael hırsız değil yaz dedin ;) bende senden buna karsılık biseler yap dedim basta tmm felan buna herkez sahit kafana takma... olan oldu giden gitti her gidenin arkasından aglasaydık mezarda ölüler dirlirdi ;)
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..

“Genel Sohbet” sayfasına dön