intikamm - aSıLkıYamEt hakkında
- TANIMSIZ
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
intikamm - aSıLkıYamEt hakkında
intikamm ve aSıLkıYamEt oyuna ilk başladığım zamanlarda açtığım charlarımdı. Oyuna ara verdiğim zamanlarda bi kardeşim çok ısrar etti diye bu charları ona verdim kullanması için sonraları bu charların içinde olduğu hesabı çaldırmış kendisi. Arada sırada oyunda gördüğüm bu charları kullananlara sorduğumda bana charları Ultraslanlowerden aldıklarını söylediler. Charların peşinde olduğumu düşünmeyin ben eski arkadaşlarımın bu charlardakinin ben olduğunu sanıp mağdur olmamaları için bu konuyu açtım. intikamm - aSıLkıYamEt charlarıyla artık bi alakam yoktur bilgilerinize...
- Gölgelerin Olduğu Yerde Daima Birileri Vardır.
- TANIMSIZ
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Re: intikamm - aSıLkıYamEt hakkında
ÇALINTI charlarla oynamayı ne kadar çok seviyorlar :=)
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

- BABAyoRGun
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Re: intikamm - aSıLkıYamEt hakkında
bu şimdiki aSıLkıYamet çarında oynayan Cennetcafelider para karşılığında almıştır çarı
zaten kendi çarını cafesinde oynayan ..... kişi çaldı hayla haberi yok
CESURASLAN aSıLkıYamEt ve ismini sayamadığım nice çarlar var para karşılığı alıp satılan
zaten kendi çarını cafesinde oynayan ..... kişi çaldı hayla haberi yok
CESURASLAN aSıLkıYamEt ve ismini sayamadığım nice çarlar var para karşılığı alıp satılan
€qeR daLqanı qeçiøsan benLe, bende øynaRm aynen senLe; aşık edeRm seni öLesiye SonRa çekip qideRm bakmam qeRiye..!!