ve aklıma gelmeyen daha nice beta veya 29 level den kalma ikv oyuncuları ..
Çoğu saygıdeğer ve asil insanlardı ve ne yazık ki çoğu oyunu bırakmıştır..
GRİİGANDALF özellikle 39 level sınırında büyücülerin kralı gibiydi ..
Unutmuş oldugum ve sizin bildikleriniz varsa yazında bi kez daha bu saygıdeger arkadaslarımızı analım
Yok kardeş onlar gibisini bulmak çok zor artık beta dönemlerinde oynayanlar bilirler şimdi olan kötü olayların hırsızlıktır küfürdür hiçbiri yoktu o zamanlar salak lafı bile çok kötüydü !!
eski bi ukraynalılar üyesi olaraktan üzülmüştüm taner ve caner abinin oyunu bırakmasına :S
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Maniacjnd ve evren zaten oynuyor. Ama grii hocam unutulmaz. oyun tarihine ismi altın harflerle kazınması gereken çok değerli bir insandır. grii hocamı burdan tekrar sevgiyle anıyorum, onun gibi bir oyuncu bir daha teşkilata gelmez. bildiğim kadarıyla şu an başka bir oyun oynuyor olabilir. ve ya işiyle meşguldur, arada bir girdiğini görenler olmuş fakat bi ben denk gelemedim.
lan bu meteorteam a hakkaten girenlerde bi şeyler ama var ama dur bakalım çıkar yakında arkadaş o loncayı aslında ben kurdumda yani kuranı benikna ettim yoksa kurmuyodu sonra başımıza bela oldu ehüü zaten dandik bi lonca girenlerde dandik desene
Daha nice arkadaşlarımız var. Birlikte sabahladığımız krip madeninde trenler yaptığımız. Saydıklarının içinde oyuna hala devam edenler var hatırlatırım.
Prince yazdı:lan bu meteorteam a hakkaten girenlerde bi şeyler ama var ama dur bakalım çıkar yakında arkadaş o loncayı aslında ben kurdumda yani kuranı benikna ettim yoksa kurmuyodu sonra başımıza bela oldu ehüü zaten dandik bi lonca girenlerde dandik desene
1.si lonca kapanmıştır.
2.si dierlerini bilmem ama kendime dandik dedirtmem laflarını bil ezme !
3.sü konuyla alakalı yorum yapcaksan yap 2 dk eskileri hatırlayalım dedik içine s*çtnn defol ! :evil:
Prince yazdı:lan bu meteorteam a hakkaten girenlerde bi şeyler ama var ama dur bakalım çıkar yakında arkadaş o loncayı aslında ben kurdumda yani kuranı benikna ettim yoksa kurmuyodu sonra başımıza bela oldu ehüü zaten dandik bi lonca girenlerde dandik desene
1.si lonca kapanmıştır.
2.si dierlerini bilmem ama kendime dandik dedirtmem laflarını bil ezme !
3.sü konuyla alakalı yorum yapcaksan yap 2 dk eskileri hatırlayalım dedik içine s*çtnn defol ! :evil:
hhahhhaahaa
sana bi şey deyimmi loncanın lideri tribe girdi birisine verdi tüm malını mülkünü oda oyunu oynamasını pek bilmiyo açıkcçası anlıcan lonca dandik kardeşim sonra kapatıldı falan hikaye açılmadıki doğru düzgün kapatılsın
sonra biz eskilerin arasında bulunduk zaten tanıdıklarımı tanırız senlemi hatırlıcaz onları haddini bil