SaoL kuzumRdmxDaffyduck yazdı:TAYFAxASKR yazdı:RdmxDaffyduck yazdı:SouLeYMaNeYouLa yazdı:Hayırdır saim sebep ne ?
boşverrr murat sebepleri böylesi daha iyi oldu sanırım biraz sıkılıyorum biraz özlüyorum ama geçer inş...
Sebebini biLmiyorum kuzum ama ins hersey gönLünce oLur kendine iyi bak kuzum![]()
Teşekkürler Nergiz belki bırakılcak bir sebep değildi ama ilk adımı attık sonunu getirim:)P sende kendine iyi bak
!! RDMX LONCA SAYFASI !!
- TAYFAxASKR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: !! RDMX LONCA SAYFASI !!

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN
Bir zamanlar Saim adında bir ördek varmış. (Bkz. alt resim)

Çok çirkin bir ördek olduğu için kendisine ördek denilmesini istemezmiş. Yakınlarını; "bana ördek derseniz yolunuza çıkarım, size vaklarım, ayağınıza çelme takarım, uçurumun ucundan aşağı iterim" diye tehdit ediyormuş. Hepsi O'nu sevdikleri için ama en çok tehditlerden tırstıkları için
söylediklerini yapmışlar. Bir ördeğe ördek dememek ne kadar zor olsa da başarmışlar
Saim'e bir gün çoook uzaktan bir mektup gelmiş, (tabi bizimki kıl ya) "kardeşim mektup mu kaldı e-posta atsanıza" demiş. Herneyse detayı geçelim, mektupla çok uzaklarda bir yerden Saim'i çağırıyorlarmış. "Eğer gelirseniz size cici alacağız, ayakkabı alacağız ve hatta ördek görüntüsünden kurtaracağız" gibi vaatlere kanan Saim bir gün arkadaşlarını terk etmiş
Devamı için;
/f ruhh

Çok çirkin bir ördek olduğu için kendisine ördek denilmesini istemezmiş. Yakınlarını; "bana ördek derseniz yolunuza çıkarım, size vaklarım, ayağınıza çelme takarım, uçurumun ucundan aşağı iterim" diye tehdit ediyormuş. Hepsi O'nu sevdikleri için ama en çok tehditlerden tırstıkları için
Saim'e bir gün çoook uzaktan bir mektup gelmiş, (tabi bizimki kıl ya) "kardeşim mektup mu kaldı e-posta atsanıza" demiş. Herneyse detayı geçelim, mektupla çok uzaklarda bir yerden Saim'i çağırıyorlarmış. "Eğer gelirseniz size cici alacağız, ayakkabı alacağız ve hatta ördek görüntüsünden kurtaracağız" gibi vaatlere kanan Saim bir gün arkadaşlarını terk etmiş
Devamı için;
/f ruhh
ruuhh / xxRUHHxx / OtHeRsxRuHH
-
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
ruhh yazdı:Bir zamanlar Saim adında bir ördek varmış. (Bkz. alt resim)
Çok çirkin bir ördek olduğu için kendisine ördek denilmesini istemezmiş. Yakınlarını; "bana ördek derseniz yolunuza çıkarım, size vaklarım, ayağınıza çelme takarım, uçurumun ucundan aşağı iterim" diye tehdit ediyormuş. Hepsi O'nu sevdikleri için ama en çok tehditlerden tırstıkları içinsöylediklerini yapmışlar. Bir ördeğe ördek dememek ne kadar zor olsa da başarmışlar
![]()
Saim'e bir gün çoook uzaktan bir mektup gelmiş, (tabi bizimki kıl ya) "kardeşim mektup mu kaldı e-posta atsanıza" demiş. Herneyse detayı geçelim, mektupla çok uzaklarda bir yerden Saim'i çağırıyorlarmış. "Eğer gelirseniz size cici alacağız, ayakkabı alacağız ve hatta ördek görüntüsünden kurtaracağız" gibi vaatlere kanan Saim bir gün arkadaşlarını terk etmiş![]()
Devamı için;
/f ruhh
- xxkirmizixx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
ruhh yazdı:Bir zamanlar Saim adında bir ördek varmış. (Bkz. alt resim)
Çok çirkin bir ördek olduğu için kendisine ördek denilmesini istemezmiş. Yakınlarını; "bana ördek derseniz yolunuza çıkarım, size vaklarım, ayağınıza çelme takarım, uçurumun ucundan aşağı iterim" diye tehdit ediyormuş. Hepsi O'nu sevdikleri için ama en çok tehditlerden tırstıkları içinsöylediklerini yapmışlar. Bir ördeğe ördek dememek ne kadar zor olsa da başarmışlar
![]()
Saim'e bir gün çoook uzaktan bir mektup gelmiş, (tabi bizimki kıl ya) "kardeşim mektup mu kaldı e-posta atsanıza" demiş. Herneyse detayı geçelim, mektupla çok uzaklarda bir yerden Saim'i çağırıyorlarmış. "Eğer gelirseniz size cici alacağız, ayakkabı alacağız ve hatta ördek görüntüsünden kurtaracağız" gibi vaatlere kanan Saim bir gün arkadaşlarını terk etmiş![]()
haRbiden cok yakışıklı cıkmıs benım bıtanemmmmmmmmmmmmmmmmm gelır o oyuna bırakmaz bizi benı:) encokta benııı:) dimi hayatım:)
Devamı için;
/f ruhh
kıRmızı...
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
:mrgreen:
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Ancyraxomer yazdı:Selamlar arkadaşlar nasılsınız. Artık eski arkadaşlarımızdan pek kimse kalmamış. Arasıra sizin gibi dostların lonca sayfasına girip selam vermekden başka bişey yapamıyorum. Kendinize ve Köşk'ümüze iyi bakın. Seviyorum hepinizi)
Aleykümselam Ömer hoş geldin, hani geçenlerde oyuna gireceğim yazmıştın sanki. Geldin biz mi görmedik acaba
-
- İskele Babası
BİR ÖRDEĞİN KANATLARI YOLUNUCAKMIS GALİBA YUVADAN UCMASIN DİYE 
YOLDURMASIN BANA TÜYLERİNİ
YOLDURMASIN BANA TÜYLERİNİ
Rdmxleventguneli
- Ancyraxomer
- Işık Hanım'ın Elemanı
Yav benim pc ikv ye girmemi istemiyor. Laptop desteklemiyor. Eski masaüstünü kurdum ikv için. Format attım felamn filan ikv yi yüklerken işlemcisi yandıruhh yazdı:Ancyraxomer yazdı:Selamlar arkadaşlar nasılsınız. Artık eski arkadaşlarımızdan pek kimse kalmamış. Arasıra sizin gibi dostların lonca sayfasına girip selam vermekden başka bişey yapamıyorum. Kendinize ve Köşk'ümüze iyi bakın. Seviyorum hepinizi)
Aleykümselam Ömer hoş geldin, hani geçenlerde oyuna gireceğim yazmıştın sanki. Geldin biz mi görmedik acabayoksa henüz giremedin mi?
Kısmet değilmiş diyelim
(O mesajı yazdığım zaman ikv yi indiriyordum
Evanescence
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
Kendine iyi bak