Yazık gerçekten... Kaybolan bir kuşak.
7 diyar İKV yüzünden hımm vay be....
ben Foruma abone oldum canım ben senin internet cafelerdeki sürtmene bişi dedimmi ? sen cafelerde sürtüyorsun ben Forumda geziniyorum, neyse artık lafı uzatmıcam dengim değilsin ne yazıkki.
HAYALET ermeydanı !!!
Re: HAYALET ermeydanı !!!

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Ortada bir HİLE var.
yapanlar "bu açık var ve biz bunu kullanıyoruz" diyor inkar etmiyor, halen bir yönetici birşey yazmıyor ya gerçi yazacakta pek birşey yok, konuya kilit vur gitsin haminim
İstanbul Şaibe Vakti :lol: Peki sen bu şaibenin neresindesin?
yapanlar "bu açık var ve biz bunu kullanıyoruz" diyor inkar etmiyor, halen bir yönetici birşey yazmıyor ya gerçi yazacakta pek birşey yok, konuya kilit vur gitsin haminim
İstanbul Şaibe Vakti :lol: Peki sen bu şaibenin neresindesin?

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- Senfony
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge of Nobility
Maksat Arbede, Hata Bahane...
Yani birbirinize bu kadar hakaret etmeye ne lüzum var.
Amacınız sadece birbirinize yüklenmekmiş gibi karşılıklı atışmalarla konu uzamış gitmiş.
Şunun şurasında alt tarafı bir oyun. Bugün varız, yarın yokuz.
Gerekli merci ikvdestek, forumda manşet atınca başkalarıda hata bulmaya, kullanmaya kalkacak.
Bunun oyuna faydadan çok zararı olacak.
Çünkü bazı açıkların kapatılması mümkün olmayabilir.
Mesela rol kanalına yazılan çeşitli komutlarla karakterin türlü haraketler yaptığı olayını hatırlayın.
Aradan ne kadar zaman geçti ama - ve
/color] karakterlerini hala kullanamıyoruz.
Demekki bi çözümü hala bulunamadı.
Bu da öyle olabilir, o yüzden fazla dillendirmeden ikvdestek'e bildirmek daha uygun olurdu.
Ayrı bi konu da, zaten bana göre bu ödüllü em olayının çoktan kalkıp eski düzene geçmesi gerekirdi.
Yani birbirinize bu kadar hakaret etmeye ne lüzum var.
Amacınız sadece birbirinize yüklenmekmiş gibi karşılıklı atışmalarla konu uzamış gitmiş.
Şunun şurasında alt tarafı bir oyun. Bugün varız, yarın yokuz.
Gerekli merci ikvdestek, forumda manşet atınca başkalarıda hata bulmaya, kullanmaya kalkacak.
Bunun oyuna faydadan çok zararı olacak.
Çünkü bazı açıkların kapatılması mümkün olmayabilir.
Mesela rol kanalına yazılan çeşitli komutlarla karakterin türlü haraketler yaptığı olayını hatırlayın.
Aradan ne kadar zaman geçti ama - ve
Demekki bi çözümü hala bulunamadı.
Bu da öyle olabilir, o yüzden fazla dillendirmeden ikvdestek'e bildirmek daha uygun olurdu.
Ayrı bi konu da, zaten bana göre bu ödüllü em olayının çoktan kalkıp eski düzene geçmesi gerekirdi.

Eline , beline , diline sahip ol !
- xXxKaRaDaYIxXx
- Salgın Koruyucusu
Vay Vay Kimleri Kimcikleri GörüyorumWhiteGandalf yazdı:öncelikle Selamun Aleyküm..
konular hayli bir uzamış gitmiş bakıyorumda.. söze şurdan girmek istiyorum..
oyundaki kp açığını kullanmayan kaldımı acaba ? göz göre göre herkes kp kasmadımı oyunda ? herkes kastı herkes hile yaptı ..
bu açıkta onun gibi bi açık..
sanırım burdaki sorun milletin açık kullanması değil özellikle CIZIK ve ekibini bu açığı herkesden önce bulamamasıdır.
ki... bu sunucudaki oyun açıklarını arayan , arayıp bulan, ve bunu kendi lehine kullanan başkası yok bunu herkesden çok ben ve Dreamy biliyoruz.
zamanında GM kankalarınızla hatır BANNED lerinizi , CIZIK ın karadayı ankalıefe nin charına girip kafasına göre yöneticilik yapmasını , lonca mensubu yöneticilerinizin adaletsiz dawranışlarını bu sunucu unutmadı BEN hiç unutmadım..
işiniz gücünüz karalama kampanyaları yapmak . mantalitenizde sadece şu var .. biz çamuru atalımda nasıl olsa izi kalır..
bu sunucu kimin ne olduğunu biliyor , bilmeyenlerde zmn ı yeri gelince çok çok iyi şekilde öğrenecek..
bu arada 1453,5 hala bekliyorum verdiğim adresteyim adresi google eart te teyid et.. geliyorsan gel lafta kalmasın yaptığın kabadayılıklar evin karşısında iöo var sana uygun bir sınıf bulurum ben
Yetki aldığım dönemlerde Uçan kaçanı arayan Çarşıları karıştıran
Hatırlarmısın Condomcum "Dayı Benim susturma ne zaman açılacak" bir bakarmısın
Ah ki ahh neler yaşanmışta bizler bu cümlelerin öznesi olmuşuz demiyorsunda çıkmışsın Olmadık iftiralarla Teşkoda yeni isimle yer edinme davasındasın
Sevgilerimle
xXxKaRaDaYIxXx
Efsaneler Asla Ölmez ... Sadece İmaj Değiştirir...

- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
- pasaxturab
- Sahaf Yardımcısı
Sen PAŞAXFATİH'İN Dengi oLabiLeceğini Sanıyormusun ki ?????1453 yazdı:Yazık gerçekten... Kaybolan bir kuşak.
7 diyar İKV yüzünden hımm vay be....
ben Foruma abone oldum canım ben senin internet cafelerdeki sürtmene bişi dedimmi ? sen cafelerde sürtüyorsun ben Forumda geziniyorum, neyse artık lafı uzatmıcam dengim değilsin ne yazıkki.
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı
PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
"Her İhanet Sevgiyle Başlar"
PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
"Her İhanet Sevgiyle Başlar"
- Patasana
- FareAdam Düşmanı
Çekirdek var mı ?

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG