Benim kimseden sifre istemedigini biLiyorsunuz zaten.. Cakma cari acip sifre istedigide acikca beLLi + oyna girip oyun oynamiyorum konu actim zaten gerekeni yapiLmasini istiyorum hirsizin kim oLdugu cakma cari kim actigi beLLi acik acik, SaygiLarimLa Nergiz..
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..
HER TÜRLÜ SORU GÖRÜŞ VE ŞİKAYETLERİNİZ İÇİN /b]ikvtayfa@hotmail.com
Dün tüm çarlarımın sahtesi çıktı benim sahtemle yine beni dolandırmaya çabaladılar ama sadece onları bir bölgeden diğerine koşturmam ve skype de arkadaşlarımlala beraber onlarla dalga geçmemle kaldılar
Bir o bölge bir bu bölge bir karakürk bir yer altı dolandı zavallıcık saatlerce beni dolandırma ümidiyle :=) bense gülmekten yarıldım
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Bu Turgutovski Bendende şifre istemişti. Kanka oLaLımmı dedi ve sonrada dedi ''kanka charının şifresini verirmisin ortak olalım ?'' Bende Tamam dedim. Kullanıcı adı ..küfür, Şifrede dahada küfür yazdım ) Bu asalak velette bı baktım oyundan cıktı denemek için ) Bir insan bukadar mal oLabilir ancak )
azizcan yazdı: Bu Turgutovski Bendende şifre istemişti. Kanka oLaLımmı dedi ve sonrada dedi ''kanka charının şifresini verirmisin ortak olalım ?'' Bende Tamam dedim. Kullanıcı adı ..küfür, Şifrede dahada küfür yazdım ) Bu asalak velette bı baktım oyundan cıktı denemek için ) Bir insan bukadar mal oLabilir ancak )
TAYFAxASKR yazdı:Benim kimseden sifre istemedigini biLiyorsunuz zaten.. Cakma cari acip sifre istedigide acikca beLLi + oyna girip oyun oynamiyorum konu actim zaten gerekeni yapiLmasini istiyorum hirsizin kim oLdugu cakma cari kim actigi beLLi acik acik, SaygiLarimLa Nergiz..
nergiz biliyorum ama böylelerinin cezalandırılması lazım