HAYALET ermeydanı !!!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: HAYALET ermeydanı !!!

Mesaj gönderen Pasaxfatih »

BUNU NASIL YAPTIGINIZI BANA ÖGRETİN YOKSA FORUMA KONU ACARM :)
Bu Cümleleri Hatırladınmı CIZIK ??

Herneyse Gelelim Konumuza...
Evet Haklısınız Er Meydanı Hatası var.
Ve Bu Hatayı Benim Kardeşlerim Kullanmış.
Kullanmış Daha Nice İnsan Var Buraya Yorum Yazan Kişilerdende Var :)
Onlar Kendilerini Biliyor Umarım :)

Bir Hata Var Elbet Ama
Bu Hatayı Forumda Acıp Reklam Yapmak Size Yakışmaz
Size Düşen Hatayı Yetkili Mercilere Ulaştırıp GEREGİNİ YAPTIRMAK...
Dahada Ötesi Sizi İlgilendirmez...

BU HATAYI BİZZAT BEN KENDİM GÖNDERDİM YETKİLİ MERCİLERE
İlgilenecegiz Dendi...

BİN453 Canım benim Kullandıgın İthamlara Dikkat Et Az Seviyeli Ol ki
İnsan Yerine Koyup Sanada Cevap Vereyim...

İyi Forumlar...PAŞA ların Loncası Lonca Kuva-i Milliye Başkanı...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Sıvamaya başalıdığının farkındasındır umarım :) Üslübumu ben seçerim sen dinlersin. Kapasiten elveriese seviyeli bir cevap yazarsın vermediği durumlarda böyle sıvamaya devam edersin.

Bu arada senin cürmün nedir ki Lise talebesi kılıklı beni her hangi bir sınıfa sokacağını sanıyorsun embesil ?
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
AzAd
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AzAd »

ÖnceLikLe Şunu Söylemek Gerekir Sizemi kaLdı Kımın Ne Yapıp Yapmadıgı ..

Siz Ne Zamandan Beridir Hesap Sorar Oldunuz ?

TopLanmış ÜçBeş Kendini biLmez ßurada Yorum Yapıyor..

Ha Ben Demiyorumki Burada Doğru Bişey Yapılmış ,SaDece Bir Haksızlık Varsa Gereken Yerler Ne Gerekiyorsa Yapar . Boş Boş Konuşmayın .

DaiMa Ikv Destekcisi Doğukomutan - DoğuChief - AzAd

Ayık oL DOĞU Burada.
.
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Pasaxfatih yazdı:
ANKALIEFE yazdı:tcburak_tclider :) bunu yapmak suç mu :D oyun kurallarına aykırılık mı var :) sesim çıkmıyor askerdeyim meydan boş bilin bakalım gerçekler kimmiş :D burak sen delikanlı ayakları yapan birisiydin ya hanii :D bunu bilmeyen mi var sizde uğraşın sizde yapın biz burada hile mi yaptık harita altı üstü :D harita nedir ? :D bono basmak mı yoksa onun bunun eşyasını almak mı illegal yollarla :D hee şimdi inkar da edersin bu resmi ne zaman attığımı da söyleyim :D CESURASLAN nicki dolayısıyla bana yalvardığın gün atmıştım bu resmi sana iki dakika delikanlı olun da meydanı boş bulup popüler çabalar sarf ederken günü birlik nicklerle çıkmayın

ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN

Bide Kendini Savunuyor Adam ya :D
Suc muymus ; Ya Herkesin Yaptıgı Birşeymi ??
Kimin Konuyu Yayınladıgı Umurumda Deil
Yaptıgın Bir Hile Ötesi Varmı ??
Bi İnsan hem Suclu Hem Güclü Bu Kadar Olabilir Ya :)
Pasaxfatih yazdı:

Bir Hata Var Elbet Ama

Ha bu unutmadan şunuda ekleyeyim

Üslübü münasip bir şekilde sorumu sorayım yukarıda tek bir kişiden gönderilmiş iki ayrı ileti var değil mi ? :)

İksini karşı karşıya getirip yorumlarınızı beklerim.

Birinde bi hatayı eleştiri yağmuruna tutup konuyu kimin yayımladığı umrunda olmayan ŞAHSİYET diğer yorumda ise konun gerekli mercilere iletilmesini söylüyor ne kadar karşı görüşler.

Gündüzle Gece Yan Yana Durmaz Arkadaşlar.

İşime geldi böyle söyledim işime geldi şöyle söyledim demekle laf bitmiyor MERT adamın Azından Laf bir kere çıkar !!! ben bu oyuna başladığım günden beri çizgim bellidir af edersiniz ... karıları gibi bir bu tarafa bir şu tarafa yalanmadım yalanmamda... ama çok yalananı gördüm şu oyunda niceleri geldi geçti.

bkınz şkl yukarıda.

Neyse Hz. Mevlana ne güzel söylemiş.

Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi ol.

SİZDEN ÖNCEDE BURADAYDIK SİZDEN SONRADA BURADA OLACAĞIZ (ALLAH (c.c.) İzini İle)
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
Pasaxfatih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pasaxfatih »

1453 yazdı:
Pasaxfatih yazdı:
ANKALIEFE yazdı:tcburak_tclider :) bunu yapmak suç mu :D oyun kurallarına aykırılık mı var :) sesim çıkmıyor askerdeyim meydan boş bilin bakalım gerçekler kimmiş :D burak sen delikanlı ayakları yapan birisiydin ya hanii :D bunu bilmeyen mi var sizde uğraşın sizde yapın biz burada hile mi yaptık harita altı üstü :D harita nedir ? :D bono basmak mı yoksa onun bunun eşyasını almak mı illegal yollarla :D hee şimdi inkar da edersin bu resmi ne zaman attığımı da söyleyim :D CESURASLAN nicki dolayısıyla bana yalvardığın gün atmıştım bu resmi sana iki dakika delikanlı olun da meydanı boş bulup popüler çabalar sarf ederken günü birlik nicklerle çıkmayın

ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN

Bide Kendini Savunuyor Adam ya :D
Suc muymus ; Ya Herkesin Yaptıgı Birşeymi ??
Kimin Konuyu Yayınladıgı Umurumda Deil
Yaptıgın Bir Hile Ötesi Varmı ??
Bi İnsan hem Suclu Hem Güclü Bu Kadar Olabilir Ya :)
Pasaxfatih yazdı:

Bir Hata Var Elbet Ama

Ha bu unutmadan şunuda ekleyeyim

Üslübü münasip bir şekilde sorumu sorayım yukarıda tek bir kişiden gönderilmiş iki ayrı ileti var değil mi ? :)

İksini karşı karşıya getirip yorumlarınızı beklerim.

Birinde bi hatayı eleştiri yağmuruna tutup konuyu kimin yayımladığı umrunda olmayan ŞAHSİYET diğer yorumda ise konun gerekli mercilere iletilmesini söylüyor ne kadar karşı görüşler.

Gündüzle Gece Yan Yana Durmaz Arkadaşlar.

İşime geldi böyle söyledim işime geldi şöyle söyledim demekle laf bitmiyor MERT adamın Azından Laf bir kere çıkar !!! ben bu oyuna başladığım günden beri çizgim bellidir af edersiniz ... karıları gibi bir bu tarafa bir şu tarafa yalanmadım yalanmamda... ama çok yalananı gördüm şu oyunda niceleri geldi geçti.

bkınz şkl yukarıda.

Neyse Hz. Mevlana ne güzel söylemiş.

Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi ol.

SİZDEN ÖNCEDE BURADAYDIK SİZDEN SONRADA BURADA OLACAĞIZ (ALLAH (c.c.) İzini İle)

Bak benim İnsan Sınıfına Koymaya Ugrastıgım İleri zekalı Arkadaşım..
Sen karsılastırmıssın dime ??
Ben diyorumki ; Bak Dikkatli Oku ;
BİR HATA VAR VE BENİM KARDESLERİM BU HATAYI KULLANMIŞ...
GEREKLİ MERCİLERE İLETİN...

BENİM DİGER O MEYDANA CIKARDIM DİYE SANDIGIN YORUM İSE
DEMİŞKİ ANKALI EFE;
BUNU YAPMAK SUCMU BU OYUNKURALLARINA AYKIRIMI ???BEN BUNUN Bİ SAVUNMA OLDUGUNU VE BÖYLE BİRŞEYİN SAVUNULMAYACAGINI ANLATTIM

ANLAYAN ANLADI AMA SEN HALA OKUDUGUNU GÖRÜPTE ANLAMAYAN Bİ KÖRSÜN.
SANIYORUMUSN O ANKALIEFE MEVZUNUN GEREKLİ MERCİLERE ULAŞTIRILMADIGINI BAK BEN İŞİMİ YAPTIM :)

SENDE İŞİNİ YAP...
DAHA NASIL Bİ ACIKLAMA İLE SENİN BEYNİNE SOKABİLİRM OLANLARI UMARIM BU SEFER ANLAMISSINDIR ??
VE TEKRAR SÖYLÜYORUM SEVİYENİ TAKIL CANIM BENİM...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
Kullanıcı avatarı
MrxBRoKS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MrxBRoKS »

saLLa kürşad
Lafa bakarım Lafmı diye söyLeyene bakarım admmı die :D
Resim
Phxmrbroks
MrxBRoKSs
xXxMRxBRoKSxXx
MrBRoKSs

DeTayLAr AynaDir Fark’ı YansıTır .. KraLLar iz BıRakır SoyTarıLAr KısKanır ...
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Laf salatası yapmayı kesip şuraya 2 kelam yazacak kadar kapasiten oldmadını şimdi fark ettim kusura bakma senin iletilerine cevap yazarken daha dar görüşlü olmaya çalışırım bundan sonra.

İyi forumlar.
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|

Kullanıcı avatarı
WhiteGandalf
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WhiteGandalf »

öncelikle Selamun Aleyküm..

konular hayli bir uzamış gitmiş bakıyorumda.. söze şurdan girmek istiyorum..
oyundaki kp açığını kullanmayan kaldımı acaba ? göz göre göre herkes kp kasmadımı oyunda ? herkes kastı herkes hile yaptı ..

bu açıkta onun gibi bi açık..

sanırım burdaki sorun milletin açık kullanması değil özellikle CIZIK ve ekibini bu açığı herkesden önce bulamamasıdır.
ki... bu sunucudaki oyun açıklarını arayan , arayıp bulan, ve bunu kendi lehine kullanan başkası yok bunu herkesden çok ben ve Dreamy biliyoruz.

zamanında GM kankalarınızla hatır BANNED lerinizi , CIZIK ın karadayı ankalıefe nin charına girip kafasına göre yöneticilik yapmasını , lonca mensubu yöneticilerinizin adaletsiz dawranışlarını bu sunucu unutmadı BEN hiç unutmadım..

işiniz gücünüz karalama kampanyaları yapmak . mantalitenizde sadece şu var .. biz çamuru atalımda nasıl olsa izi kalır..

bu sunucu kimin ne olduğunu biliyor , bilmeyenlerde zmn ı yeri gelince çok çok iyi şekilde öğrenecek..

bu arada 1453,5 hala bekliyorum verdiğim adresteyim adresi google eart te teyid et.. geliyorsan gel lafta kalmasın yaptığın kabadayılıklar evin karşısında iöo var sana uygun bir sınıf bulurum ben ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

WhiteGandalf yazdı:
artık ne iş yapıosun bilmiyorumda konuşmaların patronvariydi ? paraysa para işse iş aşsa aş laflarına ne oldu da şimdi işi bahane ediyorsun .. sorun değil kapımda ki 1453,5 itini doyuracak yemeğimde aşımda işimde var ;)
İşim özetle Bir Mühendislik Müşavirlik Şirketinde Porje Onay-Kontrol Şefiyim, 11 il -17 müdürlük üzerinde sürekli geziyorum şu 11 ilin arasında izmirde olsaydıda keşke neyse. Ne zaman paraysa para işse iş dediğimi hatırlamıyorum ama sen beni ne kadar takip ediyorsan demediğim şeyleri demişim gibi lanse etmeyi seviyorsun anlaşılan. İş olmazsa bağzı yaşam standartlarını sağlayamazsın bilmiyorum ne gibi yaşam sürüyorsun. Bu arada ben senle önce adam gibi konuşup laftan anlamazsan istediğini vercektim fakat sen '' İT '' kelimesini kullanarak ne istediğini yeterince açıkladın. İstediğini fazlasıyla alacaksın.

İnsanları Şaşırtmayı Severim bu arada ;) haberin olsun tio sana.
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|

Kullanıcı avatarı
WhiteGandalf
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WhiteGandalf »

1453 yazdı:
WhiteGandalf yazdı:
artık ne iş yapıosun bilmiyorumda konuşmaların patronvariydi ? paraysa para işse iş aşsa aş laflarına ne oldu da şimdi işi bahane ediyorsun .. sorun değil kapımda ki 1453,5 itini doyuracak yemeğimde aşımda işimde var ;)
İşim özetle Bir Mühendislik Müşavirlik Şirketinde Porje Onay-Kontrol Şefiyim, 11 il -17 müdürlük üzerinde sürekli geziyorum şu 11 ilin arasında izmirde olsaydıda keşke neyse. Ne zaman paraysa para işse iş dediğimi hatırlamıyorum ama sen beni ne kadar takip ediyorsan demediğim şeyleri demişim gibi lanse etmeyi seviyorsun anlaşılan. İş olmazsa bağzı yaşam standartlarını sağlayamazsın bilmiyorum ne gibi yaşam sürüyorsun. Bu arada ben senle önce adam gibi konuşup laftan anlamazsan istediğini vercektim fakat sen '' İT '' kelimesini kullanarak ne istediğini yeterince açıkladın. İstediğini fazlasıyla alacaksın.

İnsanları Şaşırtmayı Severim bu arada ;) haberin olsun tio sana.

sana ne iş yaptığını sorduğumu hatırlamıyorum. dediklerinide sana kısaca hatırlatayım o zmn 1453,5

yaklaşık 2 ay önce benim kornişon charımın kim olduğunu öğrenmeye çalışan sen ve sedanterdiniz ;)
özelime gelip söyledikerinin cvp larını alıp da hani hararet yapıp sonra 1 lwl charla pm atıp tel felan istemiştin hatırladınmı bu dediklerimide o zmn bana demiştin . umarım hatırlıyorsundur .. sürprizleri en az senin kadar çok severim bunuda belirteyim ve bulunduğum yer aydın ilinine bağlı 11 il içinde umuyorumki aydın vardır ;) tabi bu arada 11 ilin birisinden birisi yakındır niyeti olan imkan yaratır gelir sözde bırakmaz dediklerini.. ve gelince yaşam standartlarını beraber gözden geçiriz ;)

İleti düzenlendi . Hakaret etmeyiniz. uyarı seviyesidir.

[GM]Nocomment
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön