Dengexloncasi
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Dengexloncasi
Hayırlı Tezkereler Bu Vatani Görevinde Başarılar Dilerim Hadi Hayırlısı.
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
arkadaşlar teskere, sedye anlamına gelir. askerliğin bittiğini gösteren belge iste tezkere dir. alıntı yapıcaktım o kadar çok teskere yazan var ki hangisini alacağımı bilemedim. bilgi için www.tkd.gov.tr adresinden faydalanabilirsiniz. ben de emin olmak için ordan baktım.
-
- Acemi Savaşçı
hayırlı teskereler kardeşim sağ salim bitirip dönmen dileğiyle a.e.o
KhOlP@Sh@lİxZoR]
Hayırlı Tezkereler ...

Yaşamak , Onu Uğrunda Ölecek Kadar Çok Sevmektir ! ...
İstanbul Kıyamet Vakti / Meran [PusuLa]
Seni pek tanımam ...
Ama ne olursa olsun sende bizim arkadaşımızsın İnş hayırlısı ile qider hayırlısı ile dönersin...
Megaxowll
Ama ne olursa olsun sende bizim arkadaşımızsın İnş hayırlısı ile qider hayırlısı ile dönersin...
Megaxowll
Selamun aleykum,01asyaaa yazdı:Slm Arkadaslar.....
Loncamizin sevilen uyesi Dengexneo , bu gun kutsal askerlik grvini yapmak uzere ******* na teslim olmakta:)
Allah'ın izniyle mayis ayi icerisinde tekrar bizlerle beraber olacak...O 'na ve onun nezdinde tum mehmetciklerimize,
vatani grvlerinde kolaylıklar diliyoruz... hepsi Allah'a emanet olsun...Hayirli teskereler....
En buyuk Asker Turk Askeri.....Sevgiler Neo.....Ugurlar Olsun kardesimmm
Dengexasya /Dengexopal
Hayırlı uğurlu olsun inş. hayırlı teskereler dilerim.FAKAT askerlik yerini yazmasanız daha güzel olurdu
Sagılarımla;
Rapkoliq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- XUMUTX
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: KARDES
Slm
Neo Kardesimin ailesine sevenlerine Allahtan sabir ve kendisine derin bir basiret vermesini dilerim.
Rabbim yardimcin osun kardesim senin ve bütün kardeslerimin....
Boslugun hissedilir türden ltf cabuk doldur!
Neo Kardesimin ailesine sevenlerine Allahtan sabir ve kendisine derin bir basiret vermesini dilerim.
Rabbim yardimcin osun kardesim senin ve bütün kardeslerimin....
Boslugun hissedilir türden ltf cabuk doldur!
Ya Allah´tan korkar ondan baska hic birseyden korkmazsin;
yada Allah´tan korkmaz ondan baska herseyden KORKARSIN!
yada Allah´tan korkmaz ondan baska herseyden KORKARSIN!
Hayırlı tezkerelere inşallah..
- DengexLoncasi
- Salgın Koruyucusu
Merhaba arkadaşlar,
Bu başlığı yeni farketmem münasebetiyle teşekkür yazımı 1 ay gecikmeli yazabiliyorum. Vatani hizmetimi kütahya ve adana da tamamlayıp tekrardan meran sunucusunda sizlerle beraber olmaya devam ediyorum.
Açıkçasını sölylemek gerekirse bu mesajı gördüğümde çok mutlu oldum. Kendi lonca arkadaşlarım ve buraya yorum yazma inceliğini gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
saygılarımla...
Dengexneo
Dengexxneo
Angelus
Oceanus
Bu başlığı yeni farketmem münasebetiyle teşekkür yazımı 1 ay gecikmeli yazabiliyorum. Vatani hizmetimi kütahya ve adana da tamamlayıp tekrardan meran sunucusunda sizlerle beraber olmaya devam ediyorum.
Açıkçasını sölylemek gerekirse bu mesajı gördüğümde çok mutlu oldum. Kendi lonca arkadaşlarım ve buraya yorum yazma inceliğini gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
saygılarımla...
Dengexneo
Dengexxneo
Angelus
Oceanus

Slm arkadaşlar neo kardeşime şimdiden hayırlı teskereler diliyorum çok iyi yere düşmüş bende acemi birliğimi orda yaptım dağıtımıda rahat biyere düşcek emin olun:)) neo ya söleyin gitmişken kütahyaya salça ya da bi uğrasın bizim yerimize iyi forumlar herkese