Merhaba;
Arkadaşlar siz Bserinerin Yeni Yan Carlarını Söylim ilk önce Hkaplanxcounus - Kingxwitch Arkadaşlar Hepimiz biliyoruzki Bseriner hırsız Ama Kimse Yan Carlarını Bilmiyo size Göstermek istedim,
Arkadaşlar Aşagıdaki Printte Bseriner Diyoki Ben Gırgızım (ben hırsızım) Sana ne giriyo fotoya bakınca herşeyi anlayacaksınız SAKIN MUHATTAP BİLE OLMAYIN BU HIRSIZLA Sİzden RicamDır ..
bu it benimde paramı çaldı 850 bin 3 çar karizması 850 ye anşaştık her türlü resmi bulunmaktadır.parayı aldı beni kesti kaçtı. :twisted: ertesi gün kürtçe küfürler yağdırdı anaya bacıya kürtçe bilmediğim için klana yazdım sağolsn açıkladılar bi sonraki gün se çarı çalındı bölgeden ağır küfür ediyordu ban yedi diye biliyorum... :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
Onun Carı Marı calınmadı sadece Herkez Bserinere Hırsız dedi oda car degişmek istedi bi yalan bulup carım calındı dedi sonra da Hkaplanxcounus ve Kingxwith ' carlarını kulanıyo Şimdi İbnetör :twisted:
Katılıyorum Sana ferit . Birde topik Karı çarı var 49 level O Lodo$ Erkek Savascısı ıse arz bu yasta böyleyse ılerkı büyüdügünde bilemicem sözü meclıse bırakıorum
Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³