Rebelxromantic al sana kanıt..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
QMuSaMeQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Rebelxromantic al sana kanıt..

Mesaj gönderen QMuSaMeQ »

MusTi Kusura baKma aMa taLHaya Sonuna KaDar GüveNirim öLe Bişi yaPacak Bi iNSan deiL Hemde o Fotoda iSmi geÇen öFkexSummer KaRakteRindeki Şahıs taLha deiLdir Çünqü taLhanın oLup oLmaDığını yaZdığı CümLeLerden aNlarım ;)
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %

%^_^iSmaiL ^_^ % ;)
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!

YaKaMoZ aiLeSi ;)
Kullanıcı avatarı
QMuSaMeQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen QMuSaMeQ »

Rebelxromantic yazdı:Arkadaşlar görüyorsunuzkibu fotonun Kendileri tarafından yapıldığı ve planlı bir foto olduğu apaçık ortada. Benim OLmadığım her haLden beLLi. Ben hiç bir zaman başka bir kişinin karakterine girmedim girmemde. eLimde bir sürü şifre var . ama kimsenin karakterine girip kötü davranışlarda bulunmadım. benim kişiliğim bu değil. Bu Karaktersiz Şahıs AkLı sıra beni Herkese kötü göstermeye çalışıyor. Öfkexdifficult karakterini silmedim diye bana iftira atıyor. Bu tür OyunLarLa biryere varamacağını bilmior.çünkü daha 16 yaşın da çocuk. AKLı bu kadar yetiyor ki Bu fotonun ne kadar düzmece bir tezgah Olduğunu anlayacaklarını düşünemeyecek kadar aciz bir şahısdır. Allaha havale ediyorum. Bu fotoya inananlarıda Allah'a havale ediyorum. Benim dostlarım kardeşlerim abilerim , beni biliyorlar bu bana yeter.Oyunda 3-5 arkadaşım Olsun ama adam Olsun bana yeter. gerisi boş. bu oyunu eğlence amaçlı oynuyorum. Kimsenin çarında iteminde gözüm yok. Allaha şükür benim sahip Olduklarım bana yeterde artar bile. Önemlİ olan eğlenebilmek. Dostlarımla beraber bişiler yapabilmek ve onlarla güzel vakit geçirebilmektir. Herkese Teşekkürlerimi Sunarım.herkese iyi forumlar iyi oyunlar dilerim..

Saygılarımla..
Rebelxromantic Rebellatıon Öfkexdifficult.
Tek 3 -5 taNemi Biz KendiMize yeTerin Kanka ;)
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %

%^_^iSmaiL ^_^ % ;)
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!

YaKaMoZ aiLeSi ;)
Binbasi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Binbasi »

Zamanında bizde güveniyorduk işte kardeşim.Benden istenilen sadece kanıt idi gösterdim şimdi ise tutturmuş gerçek diyil.Madem diyil alsın bir yetkiliye göstersin güzelce cevabı verilir...Bu arada Rebelx loncasının batışınada o sebep olmuş daha çok söylemler var neler duyuyorum.İşte buyrun size kanıt :)Beni tanıyan tanır,bilen bilir o yüzden kimseden destek almak veya kimseye bişiy inandırmak zorunda diyilim...Benden istenileni yerine getirdim daha fazla konuşmamasında büyük bir fayda var...Konuştukça kendini kanıtlamaya diyil dostlarını kanıtlamaya çalışıyor oda bunu iyce küçük düşürüyor zaten :):):)
Binbasi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Binbasi »

Arkadaşım orada bu oyunu zevk için oynadığını belirtmişsin...Peki bu oyunu zevk için oynadığın içinmi sadece summerin diyilde benim veya diğer örnekte belirttiğim kişilerin çarını almaya kalktın.Demekki var bir yaranki daha konuşuyorsun yaran olmasa boşuna gocunmazsın sen aklın sıra çapında diyemiycem yarıçapında eğlen dur...Bizleride bilen biliyor.Seni bilmesem bende derdim yapmaz öyle şey diye dost görünümlü yılan olduğunu bana ve birçok kişiye gösterdin...
Kullanıcı avatarı
schuldig
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen schuldig »

Binbaşım bunun gibi üç beş kişi yüzünden oyunun huzuru kalmıyor zaten...Uğraştığına değmiyor bile işte bu kadar aciz bir insanki sen kanıt gösterdiğin halde daha konuşuyor dediğin gibi seni bilen bilir boşuna debelensin dursun o sen zaten söylemişsin söyliyeceğini inanmıyanlar yetkiliye göstersin demişsin ne gereği var bunun gibi aciz insanlarla muhattap olmana ayıp işte acınır böyle insanlara
Binbasi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Binbasi »

Yok kardeşim ben kimseyi bana inandırmaya çabaamıyorum zaten,bizleri bilen bilir,bilmiyende kendi çapında eğlenir...Ben bunun nasıl biri olduğunu görmüş olmasam konuşmazdım zaten...Bunları yaptığını bile bile daha konuşuyor bir insanda azıcık ahlak diye birşey olur taki ben böyle birşey yapmış olsam...Bir kişinin bile bana böyle bir konuşması beni üzerdi.Fakat bunun bana dediklerine bakılarak üzülcek bişiy yok bunun gibi insanlar için değmez...

Şahxbinbaşı/Binbaşı/Öfkexkardeşliği
Kullanıcı avatarı
asiprens
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen asiprens »

• Rabel%20senden%20böylebişiybeklemestim%20gerçekten%20sana%20kardesm%20demıstım%20bunu%20nasıl%20yapabildin%20sen...0ben%20foto%20uzmanıyım%20bu%20fotoda%20bi%20sorun%20yok%2020ful%2020orjinal%20foto%20her%20şey%20gayet%20ortada...
[/img]
ŞaHxPuMa
Binbasi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Binbasi »

asiprens kardeşim yazı şeklin ilgimi çekti...Yeni almışsın üyeliğide kim oldğunu oyunda bana özele yazarsan sevinirm.Bu arada fotodan anlayan biri olduğun için sevindim görülen köy klavuz istemez...
Okeanosmm
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Okeanosmm »

Rebelxromantic haksızdır her konuddaa :)))
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kimbirlik »

Rebel oyunda gel parasına ws deyınce hemen yasakladın eee senın gıbı korkak cok bu oyunda malesef.Kendıne guvenıyorsan Oyunda bul benı 5msıne 10msıne hıc farketmez ws atalım hadı erkeksen beklıyorum senı..Ama emınım senın gıbı kancık herıfler wsye gelecek cesareti bulamaz neyse ben genede söleyimde...
xKERBELAx*Cihadxkerbela

“Genel Sohbet” sayfasına dön