Laptop Mağdurları Buraya
Laptop Mağdurları Buraya
Oyunu 2007 Den Beri Oynamaktaydım Ta ki Yılbaşında Laptop Alıp, Evdeki Pcyi Atana Kadar. Laptopların Çoğunda Kullnılan Intel Marka Anakartı İkv'nin Desteklemediğini Öğrenince Şok Oldum. Biliyorum ki Benim Gibi Bir Çok Madur Arkadaşım Var... Laptopların Ana Kartları Değişmediği İçin İkv'yi Oynama Şansımız Sıfır. Zaten Çoğumuzda Öğrenciyiz Yeni Pc Alma Şansı Yok. O Sebeple İkv'nin İntel Marka Ekran Kartlarını da Desteklemesini İstiyorum. Maduriyetimiz Giderilmeli! Lütfen Konuya Destek Olun.
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Laptop Mağdurları Buraya
nie laptop alıyonki ne güzel masa üstü varken napıcan lap topuRockstar yazdı:Oyunu 2007 Den Beri Oynamaktaydım Ta ki Yılbaşında Laptop Alıp, Evdeki Pcyi Atana Kadar. Laptopların Çoğunda Kullnılan Intel Marka Anakartı İkv'nin Desteklemediğini Öğrenince Şok Oldum. Biliyorum ki Benim Gibi Bir Çok Madur Arkadaşım Var... Laptopların Ana Kartları Değişmediği İçin İkv'yi Oynama Şansımız Sıfır. Zaten Çoğumuzda Öğrenciyiz Yeni Pc Alma Şansı Yok. O Sebeple İkv'nin İntel Marka Ekran Kartlarını da Desteklemesini İstiyorum. Maduriyetimiz Giderilmeli! Lütfen Konuya Destek Olun.
Yani öyle bir hata yaptık ama neticede birçok laptop kullanan ikv oyuncusu var ve madurlar.
gecmıs olsun su ıstermısın 
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Leptop Kullanıyorum , 2 Yıldır İkv Oynuyorum Ve Bikere Bile Hata Almadım . Alırken , Herşeyini İnceleyip Alacaksın , Tipine Bakılıp Leptop Alınmaz , İşlemcisine , Herşeyine Bakıcaksın.Rockstar yazdı:Yani öyle bir hata yaptık ama neticede birçok laptop kullanan ikv oyuncusu var ve madurlar.
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
arkadaşlar haklısınızda ikv İntel marka ekran kartını da desteklese fena mı olur? konuya destek olun bi zahmet 
Bu durumun dizüstü bilgisayarlarla alakası yoktur. Bilmeden konuşmayınız. İntel Chipsetli bütün ekran kartları için aynı durum söz konusudur. Gigabyte G31 anakartların Onboard Ekran kartlarında bu sorun yaşanmaktadır(bahsi geçen anakart masaüstü bilgisayarlar içindir). Ayrıca İntel chipsetli ekran kartını desteklememesi bilgisayarın değil oyunun bu chipsete uygun şekilde yapılmadığı içindir.Barmen yazdı:Leptop Kullanıyorum , 2 Yıldır İkv Oynuyorum Ve Bikere Bile Hata Almadım . Alırken , Herşeyini İnceleyip Alacaksın , Tipine Bakılıp Leptop Alınmaz , İşlemcisine , Herşeyine Bakıcaksın.Rockstar yazdı:Yani öyle bir hata yaptık ama neticede birçok laptop kullanan ikv oyuncusu var ve madurlar.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Rockstar yazdı:Oyunu 2007 Den Beri Oynamaktaydım Ta ki Yılbaşında Laptop Alıp, Evdeki Pcyi Atana Kadar. Laptopların Çoğunda Kullnılan Intel Marka Anakartı İkv'nin Desteklemediğini Öğrenince Şok Oldum. Biliyorum ki Benim Gibi Bir Çok Madur Arkadaşım Var... Laptopların Ana Kartları Değişmediği İçin İkv'yi Oynama Şansımız Sıfır. Zaten Çoğumuzda Öğrenciyiz Yeni Pc Alma Şansı Yok. O Sebeple İkv'nin İntel Marka Ekran Kartlarını da Desteklemesini İstiyorum. Maduriyetimiz Giderilmeli! Lütfen Konuya Destek Olun.
Tek sorun alırken harici bir ekran kartı olup olmadıgına bakmamandır..
Pc ozellıklerınden pek anlamıyorsan anlayanlara danışman lazımdı.
Bazı fırmanın laptopların da da ronbord olarak oynaya bılırsın..
Bence bıraz arastırma yapsaydın........

Sadece bizim oyunumuz değil çoğu oyunda desteklemiyor zaten INTEL işlemcili grafik kartlarını. Çünkü gerek performans gerekse teknolojisi bakımından pek bir şey vadetmiyor.
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
aga benm diğer pc (laptop) masaüstünden 10 kat daha ii ve her oyunu kaldırıo... o laptop'un modeline ve kalitesine bağlı bir şey