benim görewim olmadıgı halde geldim en azından size yardım ettim orda maruz gör ama naracınız yok diyorsunuz halen sizinkiler nerde anlamış deilim halen sizi hem tartışmayı çıkardınız sıra kavgası başlattınız bilemem 3. sizmisiniz onlarmı diye ama körükleyen siz oldunuz naracı o kadar uyardı tartışma uzarsa çıkarım diye halen yaptınız nese saglık olsun yardım öyle tükenmez bizde insan gibi yardım isteyenlerin yardımına gitmişizdir her zman giderizde..
Unruly Loncası
- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Unruly Loncası
arkadaş ona kaçtı denirmi ? siz sıra kavgası yapıyorsunuz 3 benim diyorsunz bir başkası 3 biziz diyor ? Naracı sizin yüzünüzden çıktımı çıkmadımı ? ee çıktı cevabı boşa o kadar adam neden beklesin ? buna kaçma dersen gülerim sadece sana 
benim görewim olmadıgı halde geldim en azından size yardım ettim orda maruz gör ama naracınız yok diyorsunuz halen sizinkiler nerde anlamış deilim halen sizi hem tartışmayı çıkardınız sıra kavgası başlattınız bilemem 3. sizmisiniz onlarmı diye ama körükleyen siz oldunuz naracı o kadar uyardı tartışma uzarsa çıkarım diye halen yaptınız nese saglık olsun yardım öyle tükenmez bizde insan gibi yardım isteyenlerin yardımına gitmişizdir her zman giderizde..

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bundan sonra yardım etmiyoruz.. Orda olmasaydık görevi yapamazdınız.. Görevi yapanlar gitti gördük ve bunların içinde mehmette var.. Adam bana gelmiş artık size yardım etmem forumda öyle yazdın diyor.. Peki bugün kadim kesiminde ahmetten neden grup istedi.. Bundan sonra artık biz kesiyoruz ve o kadime yardım etmeyen hiç kimseyi gruba almıyoruz.. O gün kestiğimiz ve görevi olup giden adamların hiç birine kadimi kestirmicem artık.. Naracı çarlarımız hazırda bekliyor ve banda yese ne olursa olsun kestirmiyoruz artık.. Buyrun kesin.. Bizden bu kadar kendimize keseriz sadece Ama artık kimse yardım beklemesin.. Biz dediğimde kimleri kastettiğimi çok iyi biliyosunuz.. Bu tartışma burda kapansın ben son sözümü size söyledim.. Kadim artık yok Banmış Blockmuş umrumda deil..
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
DevR-i aLemde bir tur atıp gelsemde ne nicelerini görmüşümdür bu hayatta arkadaş Tehtidli cümleler kurdugunu görmiyim sakın damarıma dokunma dikkatini çekerim
sizsinizki o KADİM hayvanı kaçıran sizsinizki naracı işini yaparken Naracı yı kaçırtan sizsinizki yardımımıza muhtaç olan;)
eLdeki sonuç kaybeden biz deiL siz oLursunuz
sizsinizki o KADİM hayvanı kaçıran sizsinizki naracı işini yaparken Naracı yı kaçırtan sizsinizki yardımımıza muhtaç olan;)
eLdeki sonuç kaybeden biz deiL siz oLursunuz

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
nese aLmış başını gidiyor bir kadim sevdalıgı ...
gençler başlıcam çok yakında kp "e
iLk mareşalı tattırımda şu beyaz köşk " e tarzımız oLsun
gençler başlıcam çok yakında kp "e
iLk mareşalı tattırımda şu beyaz köşk " e tarzımız oLsun

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
- Amaseia
- Cin Avcısı
- Lonca: Hangover

ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
eLine sagLıK güzel foto
) günün anlam ve özeti
)

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
- GanqstaxUNRULY
- Sahaf Yardımcısı
hahaha
))

#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
- Myxunrulyx
- Sahaf Yardımcısı
kardeş ister Yrdm et isteR etme orda olmassaydık dıyorsun orda sen olmassan bir şey olmaz hele 1 grubtan hiç bir şey olmas orda eger sıra kavgası yapmasaydınız keserdınız ve naracı çıktıktan sonra hiç bir işe yaramazdı saten ısterse orda 200 kişi yine oLsun bundan snra size muhtaç kalmyız merak etme eger siz 1 grub bıle olsanız yalvarmyız gruba ald dıe eger sende kadım keserken kaçırmassan senden adi insan yoktur istedigimiz zamanda gideriz kesmeye çalısırız merak etme bız kesmeye gıderken sen kaçıncı rüyanı görüyorsun bıLemem artık .... ama eger madem biz kesmeye çalşırken sen izin vermessen merak etme sizde keserken bızde izin vermeyiz senın ne kdR naracı çarın varsa bizde onun 2 katı var merak etme senxXpLaYbOyXx yazdı:Bundan sonra yardım etmiyoruz.. Orda olmasaydık görevi yapamazdınız.. Görevi yapanlar gitti gördük ve bunların içinde mehmette var.. Adam bana gelmiş artık size yardım etmem forumda öyle yazdın diyor.. Peki bugün kadim kesiminde ahmetten neden grup istedi.. Bundan sonra artık biz kesiyoruz ve o kadime yardım etmeyen hiç kimseyi gruba almıyoruz.. O gün kestiğimiz ve görevi olup giden adamların hiç birine kadimi kestirmicem artık.. Naracı çarlarımız hazırda bekliyor ve banda yese ne olursa olsun kestirmiyoruz artık.. Buyrun kesin.. Bizden bu kadar kendimize keseriz sadece Ama artık kimse yardım beklemesin.. Biz dediğimde kimleri kastettiğimi çok iyi biliyosunuz.. Bu tartışma burda kapansın ben son sözümü size söyledim.. Kadim artık yok Banmış Blockmuş umrumda deil..
www.unruly.tk yeni siteMiz herqesi beqLeRiz
S0uLjaß0yxunruly
S0uLjaß0yxunruly
- Myxunrulyx
- Sahaf Yardımcısı