Kadim Hidra'nın Sonu..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Kadim Hidra'nın Sonu..

Mesaj gönderen withoutlove »

Patasana yazdı:Arkadaşlar tebrikler güzel iş çıkarmışsınız

2 Grupla birde TEŞKİLAT Sunucusu Arz Klanı Revenge Of Nobility[RoN] Loncası tarafından kesildi .

TEBRİKLER ARKADAŞLAR BÖYLE BAŞARILAR ÇOK ÖNEMLİ
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Kadim hidrayi tek kesip havada durdum şahitlerim var :D :lol:
Kullanıcı avatarı
Leker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Leker »

complex yazdı:
xakrepkrallx yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
Leker yazdı:Arkadaşlar yeni gördüm burdaki konuyu takdire şayen bir durum sizinki çok sevindim kesmenize biz yoktuk doğrudur güncellemede gelmeden gelmeyi düşünmüyoruz ama belli olmaz kısmet. Anka az öz sunucudur keyfiye İfliss kesen bi sunucu mesela :D Birde item sorunumuz çözülse çok daha seri ve iyi kesilir çok sağlamlarda var ama yok değil :D

Lekerxuğur

Resim

sarrafa 49 verme sebebin ne :D:D
ecel veya latif üretmek istemiyo demekki :D :D :D
Hiç bir puanını kullanma ama sadece Sarraf'a 1 puan ver yine de şaheser üretebiliyorsun.

Arkadaşlar benim sadece kendi çarım olarak Anka'da 3 üyeliğim 12 çarım (11-49 / 1-48) var. Varsın bununda sarrafı 49 olsun demişimdir tam hatırlamıyorum yeni bölge açılırsa 1 lewel alır 50'lilik maden çekerim bence gayet normal boş kalıcağına karışık dağıtıcağıma böylesi daha makbul. Karışık dağıttığım çarları silip tekrar açıp kastım :D Bir çarla tüm madenlere çekemiyoruz malüm :D He ayrıca bu fotoğrafı Anka'nın çarları genelde böyledir diye koydum gidip neden sarrafa takıldınız onuda anlamadım valla :D
Leker Çeteci Loncası

Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

withoutlove yazdı:
Petcarar yazdı:1 grupla kesilebilirmi acaba. =)

DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİZ AMA SOBENİN KOKTEYL İ İXİR REÇETESŞİNİ BULURSAK O DEDİĞİN OLASILIK MÜMKÜN
BİZDE SENİNLE AYNI DÜŞÜNCELER İÇERİSİNDEYİZ
:D
bu kadimin "kafa yönlendirme"si uzaktan da yapılabiliyomu? yani kadimin menzilinin dışındayken sana kafa yönlendirip ateş çemberi atabiliyormu?
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tarky »

Petcarar yazdı:
withoutlove yazdı:

DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİZ AMA SOBENİN KOKTEYL İ İXİR REÇETESŞİNİ BULURSAK O DEDİĞİN OLASILIK MÜMKÜN
bu kadimin "kafa yönlendirme"si uzaktan da yapılabiliyomu? yani kadimin menzilinin dışındayken sana kafa yönlendirip ateş çemberi atabiliyormu?
Hiddeti alan bkz. tank üstüne hiddeti alan kişiye kafa yönlendirmesi yapıyor.O kafa yönlendirmesi yaklaşık 13 bin civarı ateş vuruyor.Bunuda 240 drenç puanını ateşe vererek + 300 element + 100 de fiziksel drenc = 640. Aramit İksir (Drenc Ateş=302.00) + bir adet 60 drenclik itemle bu 13 bin ateş hasarını 1 e indirmek mümkün.
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Tarky yazdı:
Petcarar yazdı:
withoutlove yazdı:

Hiddeti alan bkz. tank üstüne hiddeti alan kişiye kafa yönlendirmesi yapıyor.O kafa yönlendirmesi yaklaşık 13 bin civarı ateş vuruyor.Bunuda 240 drenç puanını ateşe vererek + 300 element + 100 de fiziksel drenc = 640. Aramit İksir (Drenc Ateş=302.00) + bir adet 60 drenclik itemle bu 13 bin ateş hasarını 1 e indirmek mümkün.
hayır onu demek istemedim.kadimin vurması için belli bir menzile girmen gerek ya, kafa yönlendirme için de menzil gerekiyormu? yani kadim sana vuracak kadar yaklaşmamışken kafa yönlendirebiliyormu?
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Leker yazdı:
complex yazdı:
xakrepkrallx yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
Leker yazdı:Arkadaşlar yeni gördüm burdaki konuyu takdire şayen bir durum sizinki çok sevindim kesmenize biz yoktuk doğrudur güncellemede gelmeden gelmeyi düşünmüyoruz ama belli olmaz kısmet. Anka az öz sunucudur keyfiye İfliss kesen bi sunucu mesela :D Birde item sorunumuz çözülse çok daha seri ve iyi kesilir çok sağlamlarda var ama yok değil :D

Lekerxuğur

Resim

sarrafa 49 verme sebebin ne :D:D
ecel veya latif üretmek istemiyo demekki :D :D :D
Hiç bir puanını kullanma ama sadece Sarraf'a 1 puan ver yine de şaheser üretebiliyorsun.

Arkadaşlar benim sadece kendi çarım olarak Anka'da 3 üyeliğim 12 çarım (11-49 / 1-48) var. Varsın bununda sarrafı 49 olsun demişimdir tam hatırlamıyorum yeni bölge açılırsa 1 lewel alır 50'lilik maden çekerim bence gayet normal boş kalıcağına karışık dağıtıcağıma böylesi daha makbul. Karışık dağıttığım çarları silip tekrar açıp kastım :D Bir çarla tüm madenlere çekemiyoruz malüm :D He ayrıca bu fotoğrafı Anka'nın çarları genelde böyledir diye koydum gidip neden sarrafa takıldınız onuda anlamadım valla :D

eee o benm farkım lüzumsuz olan şeye bakıom direk :D:D
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tarky »

Yeni rekor : 2 grup 15.03 dk ve tek depremde yatırdık :) Bizi izlemeye devam edin :)
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

elal be
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı