SOBEE UYESİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE ÖNEMLİ!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
clup55
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

SOBEE UYESİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE ÖNEMLİ!!!

Mesaj gönderen clup55 »

Bugün oyuna girdiğimde hesabımda bulunan 2 çardan birinin silindiğini gördüm.Nasıl oldu,neden oldu anlayamadım.Ama aklıma gelen tek şey var oda oyun hatası.Eğer oyun hatasıysa acilen düzeltilmesini istiyorum.Ama danıştıgım arkadaşlara göre bu imkansız gibi birşeymiş.

Eger IKV bu hatayı düzeltmesse benim kaybetceklerim:
*Edindiğim arkadaşlık çevresi
*Yan hesabımda dahil olmak üzere toplam yanılmıyorsam 10 ay plus paket aldım= 10*12=120 lira gitti(sanki durumumuz çok iyide gittim oyunu severek oynadıgım için okadar plus paket aldım)
*Oyundaki 93milyon nakit para + 15 m bono +birkaç değerli item ve madenler
*En önemlisi ise ben bu oyuna 2 yıldan fazla oynuyordum 2 yıldan fazla emek verdim insana en çokta bu koyuyor.

IKV Yönetimi ise bu olayı düzeltmezse kendisine duyulan güvenin azalacağını tahmin ediyorum.
Şimdi size sesleniyorum YÖNETİM gereğinin yapılmasını rica ediyorum.Her alanda sizler için gelişme sarfediyoruz diyosunuz görelim bakalım ne kadar geliştiniz.Buna benzer konularda açılmış baktım hepsini kilitlemişsiniz.Bunuda kilitliceksiniz büyük ihtimalle.Başta Nocomment ve Erdogan olmak üzere diğer YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE sesleniyorum.Bu konuyuda kilitlerseniz size birşey demeye gerek yok artık.Bu konudada kendinizi haklı görüp kilitlersiniz şimdi siz konuyu.Ama bu konuda siz değil ben haklıyım.Gereğini artık bir zahmet yapın.
Kullanıcı avatarı
boomerang
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Southwest Wind Guard

Re: SOBEE UYESİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE ÖNEMLİ!!!

Mesaj gönderen boomerang »

:arrow:
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

Kardeş oyun hatası olması imkansız gibi birşey.
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Sorun konunun kilitlenmesi yada açık kalması değildir.

Bir sorun yaşıyorsanız buna destek olmak isteriz. Fakat bizlerle iletişim kanalı forum değildir. Sürekli olarak takip ettiğimiz kanal İKV Destek Formudur.

Lütfen buradan başvuru yapınız ve yanıtı bekleyiniz.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Serserixkratos »

Benımde vardı Sobee de carlarım carların sıfresını bılen yoktu 3o dk ara dan sonra bı qırdım bombos Sılınmıs bır anlam veremedım sadece emeqımıze yazık dıorum baska bır sey demıyorum.kardes
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
clup55
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen clup55 »

Lathander önerinizi uyguladım ve şimdi cevap bekliyorum.Bakalım nolacak diğer konulara baktığımda cevabın çok geç geldiği söleniyor.Söylentilere fazla kulak asmam ama görecez bakalım.Yanlış durum ne zamana kadar anlaşılcak,düzeltilecekmi-düzeltilemeyecekmi.Yönetimin her soruna vereceği cevabı var bakalım buna ne diyecekler? ne diyebilicekler?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön